senin kaygı bozukluğun var bence onu çözmelisin. Ayrıca dediğimiz olayla alakası olmayan binbir şey anlatıyorsun sorduğum tek soru niye eczacı seni hemen vazgeçirdi niye gidip başkasından almadın, bilmiyor muydun yan etkisini ne için olduğunu.Bunun cevabını vermek yerine yüz tane başka şey anlatıyorsun saç derinde sorun varsa ketoral şampuan kullanabilirsin faydalı olur ama genetik dökülme tedavisi ekstra bir şey ikisini birden yapmalısın
Abi vallahi sizlerin düşünceleri yorumlarını çok ama çok önemsiyor ve sizleri seviyorum..
İçim yanıyor vallahi alev slev... Bu olay elimi kolumu bagladı. Atak hatta hiperaktif bir insanken tak diye kaldım... Ben bir hiçim vasıfsız adamın tekiyim. Ha bana dünya battı altında mı kaldın bir senin sorunun degil bu felan diyen abilerden çok oldu. Haklılar diyorum ama bu şekli görünce veya biri aaa ne olmuş veya şöykemi vs diyince psikoloji daga beter oluyor..
Yani bak mesela benim 15 yaşlarında çalıştığım zaman.. Kan bagı akrabalarının oglu doktorluk okuyordu. Onunda saçları seureldi birazda döküldü.. Ama adı şu oldu saçı döküldü ama adam doktor.. Okumaktan oldu vs babasında zengin zaten ama adam saçta ektirmedi öyle yaşıyor... Onunda yaşı 24-25 ti zaten..
Banada dendi 25 yaşlarımda çalıştığım yerde bi kadın aa kel mi oluyırsun dedi. Allah korusun yaşım daha genç ne kel olması dedim.. Direk gittim kafama baktım bi sorun yok.. Aradan 2 sene geçti hiç öyle diyen biri çıkmadı ama. Babam kanser olunca birisi dedi saç kıran mı oldun saçının yan tarafı açılmış dedi babam ölünce psikolojik sıkıntı dah artı. Yengem dayım arkadaşlar vs hepsi birden saçınmı sökülüyor dediler bende evet yaş geregi ve çektiğim sıkıntıdan dolayı dökülüyor dedim.. Herkes gidince direk aynaya baktım bence sorun yoktu daha dogrusu sorun etmedim burayı hep takip ediyordum.. Sonra ister istemez konu açtım. Degerli görüşler ve bilgiler aldım.. Sonra dedim ya gecer yemek vitamin vs ama yok... Öyle bir hale geldim ki anennenin cenazesine bile gidemedim. Sırf aa ne hale gelmiş demesinler diye. Ama olurda bir gün görürlerse diyecekler. Artı olarak işe bile gidemedim bu yüzden 4-5 yere fittigim oldu onlarda red verdi. Bende zaten bu saç psikolojisi yüzünden dışarı bile çıkamadım çıkarsamda ya sabahın ilk ışıgı gece gelirdim yada gece çıkar bşraz dolanır geri girerdim eve..
2 gün önce berbere gittim 17 yaşında bi cocuk çırak mış dertleştik. Abi dedi hayatını bilemem ama benim babam abim ve dayılarımda da var dedi ustası geldi baya konuştuk. Adam bu kadar niye dert ediyorsun babanda amcada varmı dayı felan dedi var dedim dayıda. Ne zaman başladı onda dedi 40-45 dedim. Baktı inceledi baya. Senin saçın var oglum sadece ince yogun degil açıklık bundan felan dedi. Bilmiyorum abi aktif bir kişiyken bu olay yüzünde A sosyal oldum iş yapamaz oldum intihar bile düşündüm olmadı..
Bazen diyorum yahu bu belaya Rabbim bize niye veriyor ne yaptım ne ettim neyse abi çok konuştum özür dilerim