Hocam baştan aşağı okudum. Demek istediğim tek şey şu; işe girmelisin.
İş yapmana engel teşkil edecek bir fiziksel veya zihinsel engelin var ise durum değişir tabii ki. Ama gerçekten psikolojik destek almalısınız, çünkü saç konusuna çok anlam yüklemişsiniz. Evet, bende de özgüven kaybı oldu, bazen insanlar saçıma bakıyormuş gibi hissettim. Yaşımdan büyük gösteriyorsun diyenler oldu. Anlayacağın senin yaşadıklarının bazılarını veya kısmını bende yaşadım saç konusunda. Eczacı muhabbetine gelirsek, yaşadığınız yerde bir tane mi eczacı var? Başka eczacılara gidin? Her ilacın bir yan etkisi var ve saçların kurtarılacak türden saç. Öyle bi konuşuyorsunuz ki, sanki tüm saçlarınızı kaybettiniz. Hayat devam ediyor, hayat şartları çok zor. Ekonomik kriz sebebiyle çoğu kişinin beli kırıldı, ekonomik olarak çok zorluk çekiliyor. Anlayacağınız, saçtan, kıldan, tüyden en önemli şey ruhsal sağlıktır. Siz bu konuyu ana sorun haline getirdiğiniz için aşırı özgüven kaybı yaşıyorsunuz. İşe girdiğinizde, kafanızı meşgul edeceğiniz için emin olun o yoğunluktan ötürü saç aklınıza bile gelmeyecek. Bir süre para biriktirin ve saç ektirin. Unutma, dünya’da ölüm hariç her şeyin çözümü var. Acı kıyaslamaktan hiç hoşlanmam, aksine nefret ederim. Ama bu dünyanın bin bir türlü hali var, saça bu kadar “AŞIRI” anlam yüklemek, ne bileyim. O yüzden mümkün olduğunca kafanızı başka düşüncelerle meşgul edin, ama en önemlisi psikolojik tedavi alın. Emin olun, size çok iyi gelecektir. (GSS Prim borcunuz varmış (10 bin ₺ altı) kaymakamlığa dilekçe yazıp sildirebilirsiniz, maddi durumunuz kötüyse)