Dostum sürekli özür dilemenize gerek yok. Buradakiler zaten size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ama bence siz zannediyorum çalışmıyorsunuzda ve bütün gün bu saç olayını kafanıza da çok takmışsınız böyle devam ederseniz hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak size zararı olur diye düşünüyorum. Ben bir psikolog değilim, yine de bu şekilde hayat geçmez dostum. Hayat herkese adil değil, yaşam zaten fazlasıyla zor. Herkesin altında ezildiği sorumluluklar var. Bu zorlukları da isyan ederek değil, üstüne giderek çözebilirsiniz. Hiç bir sorun kendiliğinden çözülmez. Kimse de sizin sorunlarınızı çözmek için beklediğiniz adımı atmaz. O adımı siz atacaksınız. Para kazanacaksınız ki takviye kullanmak ya da saç ekimi yaptırmak için maddi gücünüz olsun. Kendinize olan özgüveninizi yerine gelsin. Edindiğiniz huzur ortamından bence bir an önce çıkıp hayata karışın. "Kele köseden yardım olmaz". Buradaki insanlar da bir noktaya kadar size yardımcı olabilir. Sizin saç probleminiz çözülemeyecek bir problem değil. Doktora gidip önce cilt probleminiz var mı bunu öğrendikten sonra, tedavleri de doktora danışıp kendiniz için bir karar vereceksiniz. Alın elinize bir kağıt kalem ilaçlar kullanımının kendinize olacak faydaları, olası zararlarını değerlendirin. Etkileri, olası etkiden oluşabilecek yan etkileri bunları tek tek değerlendirip bir karar alın. Swot analizi çok yararlıdır. Kendinizi boş yere harap etmeyin, şuan için yapması sizin için zor da olsa ayağa kalkıp kendiniz için toparlamak adına aksiyon alın. Yoksa böyle her gün daha çok bulanırsınız.