Gönderen Konu: Problem derimi  (Okunma sayısı 3423 defa)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Problem derimi
« Yanıtla #15 : 24 Ağustos 2022, 00:27:35 »
anladım abi özür dilerim peki bunun hp degilde jel olanları varmıdır günde bir sefer kafaya sürsek  :-\
bilmiyorum o kısmını hiç araştırmadım

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 24 Ağustos 2022, 00:31:52 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4105.15

Bahsettiğim konu buydu incele belki ibret alırsın

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 24 Ağustos 2022, 00:32:34 »
Abiler Bursadaki ekimci varya your da videosu var
O benden reisim istedi bunları attım ön iyi buraya 5bin atarız losyon ilaç Prp felan 20bin dedi adam

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 24 Ağustos 2022, 00:33:38 »
Dostum sürekli özür dilemenize gerek yok. Buradakiler zaten size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ama bence siz zannediyorum çalışmıyorsunuzda ve bütün gün bu saç olayını kafanıza da çok takmışsınız böyle devam ederseniz hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak size zararı olur diye düşünüyorum. Ben bir psikolog değilim, yine de bu şekilde hayat geçmez dostum. Hayat herkese adil değil, yaşam zaten fazlasıyla zor. Herkesin altında ezildiği sorumluluklar var. Bu zorlukları da isyan ederek değil, üstüne giderek çözebilirsiniz. Hiç bir sorun kendiliğinden çözülmez. Kimse de sizin sorunlarınızı çözmek için beklediğiniz adımı atmaz. O adımı siz atacaksınız. Para kazanacaksınız ki takviye kullanmak ya da saç ekimi yaptırmak için maddi gücünüz olsun. Kendinize olan özgüveninizi yerine gelsin. Edindiğiniz huzur ortamından bence bir an önce çıkıp hayata karışın. "Kele köseden yardım olmaz". Buradaki insanlar da bir noktaya kadar size yardımcı olabilir. Sizin saç probleminiz çözülemeyecek bir problem değil. Doktora gidip önce cilt probleminiz var mı bunu öğrendikten sonra, tedavleri de doktora danışıp kendiniz için bir karar vereceksiniz. Alın elinize bir kağıt kalem ilaçlar kullanımının kendinize olacak faydaları, olası zararlarını değerlendirin. Etkileri, olası etkiden oluşabilecek yan etkileri bunları tek tek değerlendirip bir karar alın. Swot analizi çok yararlıdır. Kendinizi boş yere harap etmeyin, şuan için yapması sizin için zor da olsa ayağa kalkıp kendiniz için toparlamak adına aksiyon alın. Yoksa böyle her gün daha çok bulanırsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 24 Ağustos 2022, 00:38:34 »
abi sizin konunuz ada bakmıştım. Önlerden şikayetçiydiniz nasıl oldu bir üzülme var mı abi sanırım sizde saydığınız şeyleri kullanıyorsunuz  :-\
Ben sadece fin +xpecia kullanıyorum şuan dökülmem durdu ki önemli olanda bu dökülmeyi durdurup ekime girmek.
Bak eğer bu ilaçları kullanacaksan biraz vurdumduymaz olmalısın çok kafana takmamalısın ama sen biraz fazla takılıyorsun dostum bırak akışına dutasteride değil bu

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Ağustos 2022, 00:40:53 »
Ben sadece fin +xpecia kullanıyorum şuan dökülmem durdu ki önemli olanda bu dökülmeyi durdurup ekime girmek.
Bak eğer bu ilaçları kullanacaksan biraz vurdumduymaz olmalısın çok kafana takmamalısın ama sen biraz fazla takılıyorsun dostum bırak akışına dutasteride değil bu
Evet korkacağın bir zamanda başlama korkmadan başla

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 24 Ağustos 2022, 00:49:40 »
Dostum sürekli özür dilemenize gerek yok. Buradakiler zaten size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ama bence siz zannediyorum çalışmıyorsunuzda ve bütün gün bu saç olayını kafanıza da çok takmışsınız böyle devam ederseniz hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak size zararı olur diye düşünüyorum. Ben bir psikolog değilim, yine de bu şekilde hayat geçmez dostum. Hayat herkese adil değil, yaşam zaten fazlasıyla zor. Herkesin altında ezildiği sorumluluklar var. Bu zorlukları da isyan ederek değil, üstüne giderek çözebilirsiniz. Hiç bir sorun kendiliğinden çözülmez. Kimse de sizin sorunlarınızı çözmek için beklediğiniz adımı atmaz. O adımı siz atacaksınız. Para kazanacaksınız ki takviye kullanmak ya da saç ekimi yaptırmak için maddi gücünüz olsun. Kendinize olan özgüveninizi yerine gelsin. Edindiğiniz huzur ortamından bence bir an önce çıkıp hayata karışın. "Kele köseden yardım olmaz". Buradaki insanlar da bir noktaya kadar size yardımcı olabilir. Sizin saç probleminiz çözülemeyecek bir problem değil. Doktora gidip önce cilt probleminiz var mı bunu öğrendikten sonra, tedavleri de doktora danışıp kendiniz için bir karar vereceksiniz. Alın elinize bir kağıt kalem ilaçlar kullanımının kendinize olacak faydaları, olası zararlarını değerlendirin. Etkileri, olası etkiden oluşabilecek yan etkileri bunları tek tek değerlendirip bir karar alın. Swot analizi çok yararlıdır. Kendinizi boş yere harap etmeyin, şuan için yapması sizin için zor da olsa ayağa kalkıp kendiniz için toparlamak adına aksiyon alın. Yoksa böyle her gün daha çok bulanırsınız.
Az önceki mesajı bu konuya yazıcaktım yanlış yere yazmışım hiç uplamak istediğim bir başlık da değildi sinirim bozuldu HALDLAS

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #22 : 24 Ağustos 2022, 00:54:12 »
Forumdaki en cool kullanıcı açık ara sizsiniz.

Hem uzun uzun bilgili bir yorum yapıyor, hem imla kuralları nefis seviyede hem de uslubu çok iyi.

Ayrıca katılıyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 24 Ağustos 2022, 01:01:12 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4105.15

Bahsettiğim konu buydu incele belki ibret alırsın
şimdi az önce okudum abi. Evet ibretlik bir durum. Benim selam veremediğim nokta şu abiler genetik 17-18 de başlar deniyor sonra  artık 30 mu 40 mı kadar devam eder diye yazılar okumuştum. Bu abi 25 yaşındayken yazmış daha önce dökülme varmıydı bilinmiyor yani 20 li yaşlardamı başladı acaba bilmiyoruz her neyse 28 de birazda daha şey olmuş..
Şimdi ben 31 im 32ye gidiyorum.. Bu abinin yaşlardaki böyle bir sorunum hiç yoktu.. 3 yıllık bi süreç benim ki.. Yani şahin abiye de resim atmıştım yaş felan sordu aynen böyle anlattım. Oda bu abiye yazdığınız gibi 18 de başlar 30 durur demişti... Bende tam tersi 28-30 dan sonra böyle bir sorun olluyor...
İçimde den diyorum bu abileri dinle kullan şu ilacı bakma eczacıya şuna buna diye bir yandanda ürkütüyor. Diyorum jel tarzı bişeyi varmıdır acaba onu sürsem dşye daga önce burda görmüştüm ama hangisi bilmiyorum abi jel olarak almış uyguluyordu onu bulamadım bir türlü 2 gündür oba bakıyorum  :-\

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 24 Ağustos 2022, 01:02:13 »
 finasterid dermoller masaj ilerle.minoxidilde ekleyebilirsin ama donguleri zor gelir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 24 Ağustos 2022, 01:02:52 »
Forumdaki en cool kullanıcı açık ara sizsiniz.

Hem uzun uzun bilgili bir yorum yapıyor, hem imla kuralları nefis seviyede hem de uslubu çok iyi.

Ayrıca katılıyorum.
aha zweig abi geldi.. Abi sizde proscar kullanıyorsunuz degil mi

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 24 Ağustos 2022, 01:06:10 »
Ahh  ahh be şu olaydan bi kurtulsam herkese yemek sepetinden pide gönderecem. Ana bu saç olayı çok yordu ve yıprattı beni. Turup suyu sıkayım böyle işe hayata nerden nereye  😑

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Ağustos 2022, 01:08:44 »
şimdi az önce okudum abi. Evet ibretlik bir durum. Benim selam veremediğim nokta şu abiler genetik 17-18 de başlar deniyor sonra  artık 30 mu 40 mı kadar devam eder diye yazılar okumuştum. Bu abi 25 yaşındayken yazmış daha önce dökülme varmıydı bilinmiyor yani 20 li yaşlardamı başladı acaba bilmiyoruz her neyse 28 de birazda daha şey olmuş..
Şimdi ben 31 im 32ye gidiyorum.. Bu abinin yaşlardaki böyle bir sorunum hiç yoktu.. 3 yıllık bi süreç benim ki.. Yani şahin abiye de resim atmıştım yaş felan sordu aynen böyle anlattım. Oda bu abiye yazdığınız gibi 18 de başlar 30 durur demişti... Bende tam tersi 28-30 dan sonra böyle bir sorun olluyor...
İçimde den diyorum bu abileri dinle kullan şu ilacı bakma eczacıya şuna buna diye bir yandanda ürkütüyor. Diyorum jel tarzı bişeyi varmıdır acaba onu sürsem dşye daga önce burda görmüştüm ama hangisi bilmiyorum abi jel olarak almış uyguluyordu onu bulamadım bir türlü 2 gündür oba bakıyorum  :-\
Evet 30unda dökülmesi şans olmuş senin için ama olabiliyor imkansız değil.İlaçsız ekim de düşünebilirsin belki sonuçta 30 yaşındasın ektirsen kurtulursun.Ama ekim öncesinde de güçlenmesi ve var olanlar korunsun diye yine fin öneriyorlar :D  Finden gençleri  korkutuyorlar genelde, 30larındakiler o dönem çocuk yapmayı düşünmediği sürece  korkmadan dut bile kullanıyor gördüğüm kadarıyla forumda.Ama dediğim gibi korkarak başlanılmaz kendi kendine yan etki yaratmaya başlarsın kafanda. Jel belki vardır bilmiyorum onu araştır ama sende saçlarının dökülmesini izleyecek potansiyel alıyorum :D üzülsen de sadece izleyeceksin

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #28 : 24 Ağustos 2022, 01:17:09 »
aha zweig abi geldi.. Abi sizde proscar kullanıyorsunuz degil mi
Dostum 1mg Finasterid zaten FDA onaylı bir ilaç.

Yani biz de bilimsel olarak tedavi diye nitelendirilen  bir ilaç kullanıyoruz.

Için içini yemesin bu konu hakkında.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 24 Ağustos 2022, 01:44:12 »
Alıntı yapılan: zweig link=topic=28221.msg534935#msg534935 date =1661293029
Dostum 1mg Finasterid zaten FDA onaylı bir ilaç.

Yani biz de bilimsel olarak tedavi diye nitelendirilen  bir ilaç kullanıyoruz.

Için içini yemesin bu konu hakkında.
biliyorum abi herkese  teşekkür ediyorum sağolsunlar  bilgiler için  Bende baya  Ankistiye var hoş gerçi eskidende vardı ama şimdiki gibi degil  yani buralar daki abiler kullanıyor sıkıntı yaşayana vardır elbet. İşte veni bu Ankistiye mahvediyor acaba şöyle olur mu acaba böyle mi felan gibi gerci her konuda böyleyim. Her şeyi kafaya takarım halada öyleyim.  İçimdeki çocuk diyor ki oglum iç gitsin şeker niyetine bişey olmaz ama bi yandanda diyor ki ya bişey olursa ya sanada denk gelirse felan kurutulur beynimi kemiriyor yani.  :-\ burda bi abi vardı jel olarak kullanıyordu sanırım onu bulamadım bi türlü belkide dutasterid jeldi. Sanırım tıp okuyordu. Onun gibi yapsam diorum ve eczanede varmıdır ki acep sormak lazım yada int bakmak lazım

Facebook Twitter Instagram