Gönderen Konu: Problem derimi  (Okunma sayısı 3410 defa)

Musa Turcan

• Sr. Member
Ynt: Problem derimi
« Yanıtla #75 : 29 Ağustos 2022, 19:41:17 »
Hocam beni yalnış anlama. Benim etrafımda çok kel, seyrek saçlı insan var bu ayıp bişey değil elinde olan birşey de değil.
Tabi ki saçlarını kaybetmek insana psikolojik sıkıntı çıkarıyor farkındayız hepimiz ama sürekli hayatın boyunca bunu kafana takarak yaşamak seni yıpratır
Benimde saçım ara ara aklıma geliyor çalışırken, arkadaşlarımla sohbet ederken saç konusu açılıyor açık açık saç ektirmeyi düşündüğümü söylüyorum yani bunda utanılacak bişey yok
Umarım hakkına iyisi olur hocam ama bişeyler yapman gerek artık bunu bil

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 30 Ağustos 2022, 00:40:03 »
Bak ben finasteridi yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum.Bu süre zarfında yaşadığım tüm yan etkiler normale döndü.Meni sıvıktı düzeldi, kaygı bozukluğu vardı düzeldi, ereksiyonda uzun süre tutamama düzeldi, kulaklardaki pıt pıt hava akışı gibi ses düzeldi, ciltteki kuruluk ve kaşıntı düzeldi, bıyıklarda ve kirpiklerde seyreklik yavaş yavaş düzeldi sayılır.Yani demem o ki bu kadar yan etkilerinden korkmayın.Hepsi ilacı bıraktıktan kısa süre sonra normale dönüyor.Ben 1 senedir kullanıyorum.Mantıken kalıcı etki olasılığı yok.Sen ilaca şunu düşünerek başlıycaksın.Ben bunu geçici süreliğine işe girip ekim için para biriktirene kadar kullanıcam sonra bırakıcam.Bıraktığımda da herşey normale dönecek.Yapmanız gereken motivasyon bu olmalı.Herkes için konuşuyorum sadece sizin içinde değil.Ama burada ağlamakla olmuyor.Yazdığınız yorumlardan kararlılığınızın olmadığını, özgüveninizin çok düşük olduğunu gözlemledim.Net bir duruşunuz yok.Sakinleşin ve düşünün.Ordan oraya çekiştirilmek sadece size vakit kaybettirir.Defalarca aynı şeyleri yazmakta istemiyorum.Kırıcı bir yorumda da bulunmak istemiyorum.Fakat anlamamaya devam ediyorsunuz.Bu durumda da yardımcı olmak istemiyorum.Sizin için en uygun ucuz yollu tedavi proscardır.Yakın zamanda o da pahalanır.Minoxidile veya finasterid jele buradakiler bile para yetiştirmekte zorlanıyor.İlla proscar istemiyorsanız xpeciada olur bişiler olur yani yeterki dht bloklasın.Kafanada dışardan nane yağı veya nane yaprağını kaynat sür.Hepsi bu kadar.Ben tonla ona buna masraf ettim.En çok faydayı finasteridden ve minoxidilden aldım.Tecrübe olduktan sonra sizlere paylaşıyorum bu bilgileri.Neyse Allah şifa versin.Umarım bol kazançlı işlerde görev alırsınız.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 30 Ağustos 2022, 00:48:33 »
Bak ben finasteridi yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum.Bu süre zarfında yaşadığım tüm yan etkiler normale döndü.Meni sıvıktı düzeldi, kaygı bozukluğu vardı düzeldi, ereksiyonda uzun süre tutamama düzeldi, kulaklardaki pıt pıt hava akışı gibi ses düzeldi, ciltteki kuruluk ve kaşıntı düzeldi, bıyıklarda ve kirpiklerde seyreklik yavaş yavaş düzeldi sayılır.Yani demem o ki bu kadar yan etkilerinden korkmayın.Hepsi ilacı bıraktıktan kısa süre sonra normale dönüyor.Ben 1 senedir kullanıyorum.Mantıken kalıcı etki olasılığı yok.Sen ilaca şunu düşünerek başlıycaksın.Ben bunu geçici süreliğine işe girip ekim için para biriktirene kadar kullanıcam sonra bırakıcam.Bıraktığımda da herşey normale dönecek.Yapmanız gereken motivasyon bu olmalı.Herkes için konuşuyorum sadece sizin içinde değil.Ama burada ağlamakla olmuyor.Yazdığınız yorumlardan kararlılığınızın olmadığını, özgüveninizin çok düşük olduğunu gözlemledim.Net bir duruşunuz yok.Sakinleşin ve düşünün.Ordan oraya çekiştirilmek sadece size vakit kaybettirir.Defalarca aynı şeyleri yazmakta istemiyorum.Kırıcı bir yorumda da bulunmak istemiyorum.Fakat anlamamaya devam ediyorsunuz.Bu durumda da yardımcı olmak istemiyorum.Sizin için en uygun ucuz yollu tedavi proscardır.Yakın zamanda o da pahalanır.Minoxidile veya finasterid jele buradakiler bile para yetiştirmekte zorlanıyor.İlla proscar istemiyorsanız xpeciada olur bişiler olur yani yeterki dht bloklasın.Kafanada dışardan nane yağı veya nane yaprağını kaynat sür.Hepsi bu kadar.Ben tonla ona buna masraf ettim.En çok faydayı finasteridden ve minoxidilden aldım.Tecrübe olduktan sonra sizlere paylaşıyorum bu bilgileri.Neyse Allah şifa versin.Umarım bol kazançlı işlerde görev alırsınız.
Sana fini ekim yapsak bile bırakmaman lazım dememişler miydi o başkası mıydı

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #78 : 30 Ağustos 2022, 09:52:19 »
Sana fini ekim yapsak bile bırakmaman lazım dememişler miydi o başkası mıydı

Okb için 2 ilaç alıyorum biraz vakit geçsin tekrar başlıycam.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 31 Ağustos 2022, 20:52:26 »
Okb için 2 ilaç alıyorum biraz vakit geçsin tekrar başlıycam.
Tekrardan merhaba abilerim. Bu okb  nedir abi  ve, algınız ilaç merak ettim..
Bi kadın var seyrek veya ince tüy şeklinde olan kafaya bi serum veriyor..
Sordum mavi sumu veya minox mu dedim..
Kimyasal ile hiç bir ilişkidi yok dedi içeriginideci yazdı 200 tl diyor..
Kullanıp fayda gören çok felan dedi ilk resimlerde biri atmış sanırım yaşı genç Ben en alttaki resimlerde  halimi attım inceledi bşraz geç cevap yazdı..
Tamamen parlak kafaya öneriyoremiyoruz dedi.. tiktokuda instagram vectefonuda var.. Dr Feridun konak şeyimiş.. Tiktok taki hesabı gamzebaykara20... Burda nda bahsettim baya minox fin fuasterid vs....
İçeriginde....

✨İçeriğinde etken maddeleri sayesinde saç diplerinde hücre yenileme sağlayıp bu sayede orda saç köklerinin canlanmasına yardımcı olur.

✨Takribi 14 gün gibi sürede saç dökülmesini durdurur. Saça hacim ve dolgunluk kazandırır.

✨Takribi 3 hafta sonunda bebek saçların çıkmaya başlandığı 100 kullanıcıdan 99 unda görülmüş 1.5 ay sonunda saç hacim görünümü en az 5_8 katına çıkış gözlemlenmiştir.

İçeriği:Argan yağı,Çörek otu yağı,Tatlı badem yağı,Hindistan cevizi yağı,Jojoba yağı ,Yılang yağı,
Zeytinyağı

Fiyatı: *KARGO DAHİL KAPİDA ÖDEME 200 TL'DİR*
Bunlar varmış.. Ne dersiniz  :-\

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 31 Ağustos 2022, 21:12:26 »
sen gerçekten hala antiandrojen kullanmadan sihirli formülle falan saçını kurtaracağına inanıyorsan sana tek kelime daha etmemize gerek yok vaktimize yazık, gidip gelip böyle ürünler bulup duruyorsun hiçbiri işe yaramaz yeter anla artık yazık paranı da inanıp verirsin.Şimdi diceksin işe yaradığını söylüyor kendileri :D Hormon baskılamayacaksan para biriktir ektir yoksa kel olmayı kabul et zaten yarı kelsin şuan

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 31 Ağustos 2022, 22:29:28 »
sen gerçekten hala antiandrojen kullanmadan sihirli formülle falan saçını kurtaracağına inanıyorsan sana tek kelime daha etmemize gerek yok vaktimize yazık, gidip gelip böyle ürünler bulup duruyorsun hiçbiri işe yaramaz yeter anla artık yazık paranı da inanıp verirsin.Şimdi diceksin işe yaradığını söylüyor kendileri :D Hormon baskılamayacaksan para biriktir ektir yoksa kel olmayı kabul et zaten yarı kelsin şuan
  ah canım abi ben size güveniyor ve inanıyorum. 5 kuruş Para zaten yok keşke olsa bi dk durmam zaten kendimi bi otele kapatırım vs işte insan hep sıkışık zamanı olunca içinden çıkılmaz hal alıyor. Youtuba da Adrian diye biri var onu izlerim hep. Neyse hediye olrak istedim inşallah verir dedim durumu anlattım  çarem yok çıkmazdayım. Adres istedi gönderecek inşallah bakalım. Zaten sabun olsunn yag olsun çamyerebenri vs kullanmaya çalışıyorum. Masajda hapıyorumn. Ya Allah seni inandırsın yumurta bile kırdım kafada ama yok yok. Gözü kararttın pros için ama gel gör ki ne hale düştük nası bi memleket ya hiç mi vicdanlı bi insan yok napıcam bilemedim. Sanırım kendisi saglıkcı finasterid jel felan varsa onuda istedim umarım gönderir de pek sıcak bakmadı oda. Sen al bunu kullan kıl köklerin hala aktif diyor. Ama yorgunlukk yok vs. İncelemiş yanındaki hocada inşallah şu finasterid jel Varsa onuda gönderir abi napımm.
Yaw ne kadar saçma ya  18-27 kimi 35 kimi 40 yaş arası hormon tavan deniyor neymiş bu döküyor mış. Arkadaş en güzel yıllarda bize lazım zaten allahım niye böyle bir düzen yapmış ki yazık degilmi tüm bu insanlara başka iş güç yok gibi kıl ile ugrsşıyoruz hasbşnallah  :-\

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 31 Ağustos 2022, 22:40:26 »
Koskoca şehirde tek bir eczacı mı var niye başkasından almıyorsun? Bence sen mazoşistsin melankoli bağımlılığın var  böyle kendini kötü durumda hisssettirip acı çekmeye bayılıyorsun

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #83 : 31 Ağustos 2022, 23:54:37 »
bu arkadaşa cevap vermekten bıktım :) memleketin haline bak diyorsun sen kendi haline bak once millet işinde gücünde seninle mi uğraşacak? kendine gel artık
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #84 : 31 Ağustos 2022, 23:55:36 »
Koskoca şehirde tek bir eczacı mı var niye başkasından almıyorsun? Bence sen mazoşistsin melankoli bağımlılığın var  böyle kendini kötü durumda hisssettirip acı çekmeye bayılıyorsun
aynen öyle herşeyi allahtan bekleyenler derneğinin başkanı
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 01 Eylül 2022, 01:58:29 »
aynen öyle herşeyi allahtan bekleyenler derneğinin başkanı
Evet çok basit bir şey proscar alıp içmeye başlayacak süreci takip edicek zamanla bitti. Ama o kadar uzattı ki saçma sapan.Eczacı alma dediyse başkasına git niye önüne engel çıkmış gibi davranıyorsun.Kelliğin olayını da çözememiş gibi bitkisel yağlardan serumlardan medet umar halde geri geliyo :DYumurta kırdım diyo yumurta kafana ne yapsın :D Depresifliğini kustuğu yüz paragraf yazıyo vah vah tüh tüh acıyalım istiyo herhalde ama hepsi boş.Harekete geçmiyor, kullanmak istemiyorsan da ben fin kullanmam diye kabul et geç ne uzatıyosun.Forumda böyle sinir bozucu aynı konuları yüz bin kere konuşan çok tip var bırakıcam yakında girmeyi.Hem pastam dursun hem karnım doysun tiplerinden de nefret ettim saçı ne hale gelmiş hala finasterid şöyle mi yapar böyle mi yapar diye kuruntu yapıyo zerre saçlarını umursamıyolar hepsi yalan,Ben de daha fazla cevap vermicem bu arkadaşa
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2022, 02:05:57 Gönderen: jamesblond »

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #86 : 01 Eylül 2022, 02:48:23 »
Merhabalar arkadaşlar,
Bir kaç söz sarf etmek istiyorum. Kral benim abim 26 yaşında senin kafandaki saçın yarısı yok onun kafasında ama senin kadar takmıyor. Şimdi diceksin ki her insan takmayabilir saçı. Alakası yok kendisine yakışmadığını düşünen herkes bal gibi kafaya takar. Sanırım sen sürekli evdesin ve sürekli aynalara bakıyosun. Uğraşacak, kafanı dağıtabileceğin şeyler yapmıyosun. Benim abim senden çok daha erken saçını kaybetti. Sürekli telefonunda saçını her açıdan çektiği fotoğrafları görürdüm. Şuan daha da beter ama adamın yapacak işleri var, kadere razı ve bazı şeyleri kabullenebiliyor. Sana bu örneği neden verdim diye soracak olursan; kendini birşeylerle oyala herkesin sana söylemek istediği gibi. Burda yazı yazan insanlar sana yardımcı olmak istediği için yazıyor. Herkes kötü şeyler yaşayabiliyor. Sakin ol ve mantıklı davran ve tabii ki birşeylerle uğraş.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #87 : 01 Eylül 2022, 03:01:27 »
Abi bu son attığın serum mu her ne ise onca yorumun onca sana verilen desteğin ardına bildiğin küfür oldu gerçekten bu satten sonra sen bu açıklığı kapat kendi bulusunla senin konuna girip bakmam nasıl kapattı açıklığı acaba diye öyle gıcık oldum
  • Yaşınız 25

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 01 Eylül 2022, 03:13:16 »
Abi bu son attığın serum mu her ne ise onca yorumun onca sana verilen desteğin ardına bildiğin küfür oldu gerçekten bu satten sonra sen bu açıklığı kapat kendi bulusunla senin konuna girip bakmam nasıl kapattı açıklığı acaba diye öyle gıcık oldum
Evet benim de sinirimi bozuyor şaka gibi birisi

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #89 : 01 Eylül 2022, 06:12:09 »
Merhabalar arkadaşlar,
Bir kaç söz sarf etmek istiyorum. Kral benim abim 26 yaşında senin kafandaki saçın yarısı yok onun kafasında ama senin kadar takmıyor. Şimdi diceksin ki her insan takmayabilir saçı. Alakası yok kendisine yakışmadığını düşünen herkes bal gibi kafaya takar. Sanırım sen sürekli evdesin ve sürekli aynalara bakıyosun. Uğraşacak, kafanı dağıtabileceğin şeyler yapmıyosun. Benim abim senden çok daha erken saçını kaybetti. Sürekli telefonunda saçını her açıdan çektiği fotoğrafları görürdüm. Şuan daha da beter ama adamın yapacak işleri var, kadere razı ve bazı şeyleri kabullenebiliyor. Sana bu örneği neden verdim diye soracak olursan; kendini birşeylerle oyala herkesin sana söylemek istediği gibi. Burda yazı yazan insanlar sana yardımcı olmak istediği için yazıyor. Herkes kötü şeyler yaşayabiliyor. Sakin ol ve mantıklı davran ve tabii ki birşeylerle uğraş.
merhaba boşa anlatma kanka çok anlattık devin ikincisini bulduk  😃😃
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Facebook Twitter Instagram