Gönderen Konu: Problem derimi  (Okunma sayısı 3424 defa)

Musa Turcan

• Sr. Member
Ynt: Problem derimi
« Yanıtla #45 : 25 Ağustos 2022, 19:00:26 »
abi herşey yapmak istiyorum yemin ederim  burdaki abiler ede güveniyorum yemin ederim. Ama bura aldıgım bilgileri dışarıda adamlara dedigim zaman dövecek gibi bakıolar eczacı olayı mesela. Hani adam kendine yazık etme vs gibi konuşma yapıyor. Burayı herkese anlattım. Mesela dün sabahın ilk ışıngıbda zar zor berbere gittim.. Adam evlen felan diyor çalış niye stres yapıyorsun bu kafayı dökğlğyo dşye niye takıyorsun dedi durdu.. Adama  burdaki gibi durumu anlattım resimleri vs gösterdim.. Bana diyor ki 18-19 yaşında cocuklar geliyor onlarada da  var vs vs böyle konuştu  dedim ki abi ruh psiko saglıklı nasıl. Senin ki gibi iyi degil  ben herkese söylüyorum kolay degil felan dedi. Anlayamazsın abi direk ayna gibi hissediyorum çekiyor her yerde alay konusu oluyorsun. Hem zaten evlenmek felan baba uzak karada böyle olunca yerin dibindeyim dedim.. Adam baba diyor 500 bin tl borcum var şeyimde bile degil dünya battı altında mı kaldın iyi cocuksun vs konuştu... Dedim abi benim şu kafam yerinde olsun degil 500bin 1 milyon borcum olsun çalışır öderim ama şu halde psikoloji yerde benim acımdan  herşeyi etkiliyor bu olay....
Abi ben okumadım etmedim ama hayatım 14 yaşımdan beri sıkıntıydı çekiyorum ama dert etmiyordum. Eve gelmediğimi bilirim. Her halimede şükür ederdim. Çok kişiye de her şekilde yardım ettim. İyilik yap denize at hesabı.. Bilmiyorum ne saçmalıyorsun diyen çok oluyordur deli bu kafayı yemiş diyende oluyordur.evet  deliydim felan ama akıllı deliydim. Bu hale gelince gerizekalı oldum düşünemiyor konuşamaz hale geldim yani...
Hocam bu durumdan bu kadar rahatsızsın hayatını bu kadar etkiliyor , bir işe gir en azından ekim paranı çıkarana kadar sabret çalış ilaç tedavisi ve ekime ile bu saçı kurtarırsın,
Kimsen senin için bir şey yapmayacak sen kendini bu bataklıktan kurtaracaksın

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 25 Ağustos 2022, 19:01:47 »
dostum herkes acı çekmiştir bunun kıyaslamasını yapmak ahmaklıktır. çok fazla takıyorsun evet,hayatında aktif hiçbir şey olmadığı için sürekli saçını düşünüyorsun diye düşünüyorum eğer biyerden başlamak istiyorsan işe gir para biriktir saç ekimi yaptır çok kasma kendini
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 25 Ağustos 2022, 19:36:57 »
 bozuk piskoloji işyerlerinde kavgaya sebep oluyor insanın ustune oynayıp saldırganlaştırabiliyorlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 25 Ağustos 2022, 21:06:42 »
hiçbir şey kullanmazsan nw7 hayırlı olsun şimdiden
Vertex acilinca nw7 mi oluyo

hellred

• Full Member
  • 👻
« Yanıtla #49 : 25 Ağustos 2022, 22:05:44 »
Hocam baştan aşağı okudum. Demek istediğim tek şey şu; işe girmelisin.

İş yapmana engel teşkil edecek bir fiziksel veya zihinsel engelin var ise durum değişir tabii ki. Ama gerçekten psikolojik destek almalısınız, çünkü saç konusuna çok anlam yüklemişsiniz. Evet, bende de özgüven kaybı oldu, bazen insanlar saçıma bakıyormuş gibi hissettim. Yaşımdan büyük gösteriyorsun diyenler oldu. Anlayacağın senin yaşadıklarının bazılarını veya kısmını bende yaşadım saç konusunda. Eczacı muhabbetine gelirsek, yaşadığınız yerde bir tane mi eczacı var? Başka eczacılara gidin? Her ilacın bir yan etkisi var ve saçların kurtarılacak türden saç. Öyle bi konuşuyorsunuz ki, sanki tüm saçlarınızı kaybettiniz. Hayat devam ediyor, hayat şartları çok zor. Ekonomik kriz sebebiyle çoğu kişinin beli kırıldı, ekonomik olarak çok zorluk çekiliyor. Anlayacağınız, saçtan, kıldan, tüyden en önemli şey ruhsal sağlıktır. Siz bu konuyu ana sorun haline getirdiğiniz için aşırı özgüven kaybı yaşıyorsunuz. İşe girdiğinizde, kafanızı meşgul edeceğiniz için emin olun o yoğunluktan ötürü saç aklınıza bile gelmeyecek. Bir süre para biriktirin ve saç ektirin. Unutma, dünya’da ölüm hariç her şeyin çözümü var. Acı kıyaslamaktan hiç hoşlanmam, aksine nefret ederim. Ama bu dünyanın bin bir türlü hali var, saça bu kadar “AŞIRI” anlam yüklemek, ne bileyim. O yüzden mümkün olduğunca kafanızı başka düşüncelerle meşgul edin, ama en önemlisi psikolojik tedavi alın. Emin olun, size çok iyi gelecektir. (GSS Prim borcunuz varmış (10 bin ₺ altı) kaymakamlığa dilekçe yazıp sildirebilirsiniz, maddi durumunuz kötüyse)
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2022, 22:13:17 Gönderen: hellred »
  • Ekim Tarihi: 23.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia + Solgar Biotin 5000mg

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 25 Ağustos 2022, 22:35:17 »
Ben senin eczaciya kendin sordugunu dusunuyorum bu ilac hakkinda ne dusunuyosun bilgin var mi falan diye ve onun verdigi cevapla da hemen kafana taktin demekki istemiyorsun, sanane ben istiyorum satmicaksan gidiyim diyebilirsin baska eczaneden alabilirsin yani  her seyi yaparim sac icin falan deme bosuna

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 25 Ağustos 2022, 23:06:56 »
Vertex acilinca nw7 mi oluyo
on taraflarda seyrek knk gidecek belli
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 25 Ağustos 2022, 23:35:03 »
bozuk piskoloji işyerlerinde kavgaya sebep oluyor insanın ustune oynayıp saldırganlaştırabiliyorlar
evet abi. Daha dogrusu şu yaptıgın işte agır veyahut psikolog gibi insan ile sürekli ugraşmaksa ve çalışma saatin fazla ücret düşükse birde mobşng varsa zaten psikolojide kalmıyor

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 25 Ağustos 2022, 23:44:44 »
on taraflarda seyrek knk gidecek belli
Abi zaten oralardada incelme var. Fakat bizim baba amca tarafın kellik olayı yok. Dayıda var varda. Şuan 55-58 yaş aralığında. En son 3 sene önce görmüştüm. Adamın hali şuan  ki benim halim gibi.. Ben sulalede hiç norwod dediginiz o 7 6 5 artık nasıl sınıflandurılıyorda hiç görmedim..  Ben bunu söyleyince dayında varsa  sendede olur diyorlar. Ama dayımın dayısında hiç kellik  yok  sadece yaş geregi çekilme var yaşıda 75....

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 26 Ağustos 2022, 00:07:41 »
Ben senin eczaciya kendin sordugunu dusunuyorum bu ilac hakkinda ne dusunuyosun bilgin var mi falan diye ve onun verdigi cevapla da hemen kafana taktin demekki istemiyorsun, sanane ben istiyorum satmicaksan gidiyim diyebilirsin baska eczaneden alabilirsin yani  her seyi yaparim sac icin falan deme bosuna
Öylemi düşünüyorsunuz saygı duyarımda abi  Yahu abi neden yalan söyleyim zar zor dışarı attım kendimi köşe bucak açılınca girdim direk proscar varmı diye sordum ne için dedi zaten anlatmıştım. Buradan da bahsettim. Tamam onlarda ticaret yapıyorda adamda kullanıyormuş o karışından belki içinde minox tarzı bişeyler var veya şu mavi su bilmem ne ondan söylemiş olabilir. Neden satmasın. Zaten bende bu ankisitiye ve başka tarz şeyler başlayınca bu hale geldim...Zaten bu halde defilken ben kafayı 3 numara yapsamda sorun etmezdim öyle bi takıntım yoktu. Uzun saçta kullanmazdım zaten. Abi keşke hiç bir insanda olmasa hayatta daha önemli şeyler oldugunun farkındayım ama bu hale gelince gittikçe körü gider olunca ne bileyim.
İçimdeki kıvılcım diyor ki üstüne git çare yok. Orayı bi aşamadım. Ama biliyorum sis degerli abiler kullanıyorsunuz bende mecburum kullanmam gerekiyor. Arafta kaldım onun dedim jel felan gibi varmıdır acep diye.  :-\

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 26 Ağustos 2022, 00:14:31 »
Nasıl bir imtihan allahım ya şu dertten herkesi kurtar başka işimiz gücümüz yok bide bu çıktı başımıza sonra niye isyan ediyorsun

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 26 Ağustos 2022, 03:07:42 »
Ben de aldığımda saç dökülmesi için mi diye sordu evet dedim aldım bitti başka bişey demedi dese de en fazla ordan almam başka yerden alırım

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 27 Ağustos 2022, 17:44:36 »
Ben de aldığımda saç dökülmesi için mi diye sordu evet dedim aldım bitti başka bişey demedi dese de en fazla ordan almam başka yerden alırım
Abi ben bu işi hiç çözemedim. Benim vucud yaglı stres desen zaten 14 yaşından beri var. Kafa derim zaten yaglı sürekli yanıyor acıyor yine o vertex dediginiz yerde sivilce çıkmış. Elimi sürmek istemiyorum. Sanki oraya kezzap dökülmüş gibi.. Onun haricinde zaten kafam cayır cayır yanıyor bazen geçiyor gibi oluyor tekrar yanıyor batma acıma oluyor hep.. Ayrıca  midem yanıyor daga önce  doktora gitmiştim bir şey yok demişti. Agzıma acı su geliyor. Bsgırsak desen nasıl bilmiyorum ama Makatta bagsur var çok uzun yıllardır...
Testislerimde agrı oluyor. Bilemedim.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 27 Ağustos 2022, 18:04:44 »
Abi ben bu işi hiç çözemedim. Benim vucud yaglı stres desen zaten 14 yaşından beri var. Kafa derim zaten yaglı sürekli yanıyor acıyor yine o vertex dediginiz yerde sivilce çıkmış. Elimi sürmek istemiyorum. Sanki oraya kezzap dökülmüş gibi.. Onun haricinde zaten kafam cayır cayır yanıyor bazen geçiyor gibi oluyor tekrar yanıyor batma acıma oluyor hep.. Ayrıca  midem yanıyor daga önce  doktora gitmiştim bir şey yok demişti. Agzıma acı su geliyor. Bsgırsak desen nasıl bilmiyorum ama Makatta bagsur var çok uzun yıllardır...
Testislerimde agrı oluyor. Bilemedim.
senin kaygı bozukluğun var bence onu çözmelisin. Ayrıca dediğimiz olayla alakası olmayan binbir şey anlatıyorsun sorduğum tek soru niye eczacı seni hemen vazgeçirdi niye gidip başkasından almadın, bilmiyor muydun yan etkisini ne için olduğunu.Bunun cevabını vermek yerine yüz tane başka şey anlatıyorsun saç derinde sorun varsa ketoral şampuan kullanabilirsin faydalı olur ama genetik dökülme tedavisi ekstra bir şey ikisini birden yapmalısın

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 27 Ağustos 2022, 18:52:44 »
 aklı karısık .normaldir bunalım zamanlarında insanın aklı çorba oluyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram