Dostum erkek tipi dökülme bu ve stresten saçlarınız cansızlaşmış. Tedavi uygulamazsanız saçlarınız dökülür. Erkek tipi dökülmeni önden olmaz direkt o zaman Zidane'da erkek tipi dökülme yoktur ki benim kuzenim var saç dökülmeniz benzer. Minoksidil, finasteride bunları biliyorsunuz çünkü sizin konularınızı takip eden birisiyim, ayrıca saçlarınızın canlanması için ekstradan biotin bunları düşünmüyorsanız saçlarınız dökülecektir. Yan etkilerinden korkuyorsanız, saçlarınızın dökülmesini göze alıyorsunuz demektir bu da bir tercihtir. Ama şunu net olarak söylemeliyim saçlarınızı kendi haline bırakırsanız dökülür. İlaçlarda saçlarınızı eski haline getirmez ama ince saçlarınızı kalınlaştırırsanız mevcut durumdan çok daha iyi bir noktaya gelirsiniz. Eczacı vs. bunlardan ziyade doktora gidip vitamin değerlerinizi ölçtürüp, finasterid kullanımını da yine bence doktora danışarak net fikir edinin derim. Çok kafaya takıyorsunuz saçlarınızı ama aksiyonda almıyorsunuz. Kendi içinizde düşünüp üzülürseniz bir böyle hayatınız stresle devam edecek. Kararlı olup kendiniz için bir karar verin. Hayat kısa gelip geçiyor
valla abi çok sagolun biliyorum burdaki herkes sizler gibi çok yardımcı olmaya çalışıyor herkesten Allah razı olsun. baba amca da hiç bişey yoktu dayıda var ama yaş olmuş 55. Ondada 15 yıldır felan var onun sayısında ise yok ben anlamadım bu işi..
Herkes gibi diyorum nerden geldi bu illet beni diye..
Evet bir kaç kişi diyor saçın var ama çok ince cansız güçlendir burası dahil yani online olmasanda her gun normal giriş yapıp siz degerli tecrübeli abilerden bilgi almaya çalışıyorum nasıl halledebiliriz diye ama olmuyor olmuyor
.. Ha stres demişsiniz evet maalesef aşırı stresliyim buda çıkınca daha fazla oldu. Evet maalesef çok kafaya takıyorum.. Beyazlasada keşke dökülmese. Yada dökülürse böyle düzensiz dökülmese keşke çok zoruma gidiyor alay konusu oluyorum kendimce hiç iyi hissetmiyorum kendimi