Evet dostum ne yazikki cok uzuldum.. yeni gelen nesilde comar tr de.. bu arkadasin trump ve koray erdogan ornekleriyle sokakta cikar telefonunu goster diyen dayilarin arasinda hicbir fark yok
Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım yaklaşık 4 5 seneden beri saçım dökülüyor umursamıyordum ama son 1 seneden beri açıklık arttığı için önlem almaya başladım tedavim:
4 Ay minoxil kullandım saçı bayağı toparladı ancak bıktım ve bıraktım toparladıgı içinde bırakmak işime geldi daha sonrasında finasterid e başladım yaklaşık 6 ay finasterid kullandım saç kalınlaşması sağladı vertexete kapama sağladı ama saç dökülmeye devam etti eskisine göre dökülme yavaşladı. yan etki hafiften vardı ama önemsenecek durumda değildi.haziranda tekrar minoxil kullanmaya başladım. temmuzun 20sine kadar kullandım her gece 5 fıs şeklinde,son 1 aydır finasteridden dutasterid e geçiş yaptım yanetkiler gitti finasteridden daha az yan etki var gerçi yan etki yok diyebilirim (2 günde bir kullanıyorum dutasterid) yine son 1 aydır her gece 1 fıs oral olarak minoxidil kullanıyorum yan etkisi yok.2 günde bir de geceleri saça minoxil sıkıyorum 5 fıs şeklinde şampuan olarak prozinc plus kullanıyorum şampuan bişeye yaramıyor dökülme kısmında memnun değilim ama kullanılabilir genel tedavi bu şekilde öneri ve soruları alabilirim
Tedavi bu şekilde
Dutasterid (2 gunde bir)
Oral minoxidil (Her gün)
Saça minoxidil (2 gunde bir)
D vitamini (hergun)
Ncs magnezyum (hergun)
Magnezyum yağı(haftada 1-2)
Dermaroller( (haftada 1-2)
Daha 20 yaşında Z kuşağının BETASI bu yaşlarda ona öyle bir vuracak ki dut aklı başına geldiğinde bizi hatırlar