Gönderen Konu: Fin kullanımı ve cinsellik  (Okunma sayısı 2598 defa)

BeRan

• Sr. Member
Ynt: Fin kullanımı ve cinsellik
« Yanıtla #30 : 28 Eylül 2022, 02:35:36 »
etkisi yok demedim biyerlerinden element uydurmaya devam etmeyi bırak öncelikle çocuğun olmuyor diyorsun gel test edelim diyorum ona da cevabın yok ayrıca köylü sensin allahuekber dağlarında koyun yünü yastığından yazmaya devam et

son olarak artık sana cevap vermeyeceğim iq düşük sana yapacağım tarife aşağıda laksjsnaamsjdj

Gel sana bir tane 1 aylık kadın bulacağım parasını vereceğim çocuğun olmaz ise a... ben alacağım bak nasıl yapılır öğreteceğim hem köylü hem ilkokul mezunusun.
Eğitimsiz seni sabaha kadar zırla, kudur, çıldır umrumda değil insta verde takip atayım yaşadığın o sefil hayattan utan beni görüp.

LionelMessi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 28 Eylül 2022, 12:14:53 »
60 mesajlı, 20 mesajlı vs üyeler nasıl da yırtınıyorlar bizi Fin bıraktırmak için =)

Adam 2 yıldır 1 yan etki görmedim yazmış. Bunlar ise ömür boyu yan etki görmemen imkansız yavvvv yazmışlar komiklikler =)

Asmed KORAY ERDOĞAN bile 10 yıldan fazladır kullanıyorlar. Boşuna çıldırmayın bize Fin bıraktıramassınız
Çıldırsanız da Fin kullanacaz, kudursanız da Fin kullanacaz. En azından kendi adıma böyle söyleyebilirim

Neymiş ömür boyu Fin yan etkisiz olmazmış. Makale makale, mikili mikili diyor =)

Forumda amacınızı biliyoruz. Aklınız sıra Fin hakkında Toxilik yapıp Fin kullananlar üstünde endişe yaratacaksınız
Zaten forumda tek takılma amacınız bu =)

Çatır çatır Fine devam =)

LionelMessi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 28 Eylül 2022, 12:16:10 »
Bu arada kullanan veya kullanacak olan arkadaşlara tabii ki doktor kontrolünde kullanın derim. Tahlil yaptırmanızı tabii ki öneririm

Ben kimseye kullan demem. İsteyen kullanır, istemeyen kullanmaz

Ama forumda tek amacı bu konuda trollük yapmak olan kişilere cevabımızı veririz =)

LionelMessi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 28 Eylül 2022, 12:22:18 »
Bu arada bu 60 mesajlı üyenin eski mesajlarına baktım

Minoxil cinsel bozukluk demiş. Kahkaha attım :D

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 28 Eylül 2022, 15:38:52 »
60 mesajlı, 20 mesajlı vs üyeler nasıl da yırtınıyorlar bizi Fin bıraktırmak için =)

Adam 2 yıldır 1 yan etki görmedim yazmış. Bunlar ise ömür boyu yan etki görmemen imkansız yavvvv yazmışlar komiklikler =)

Asmed KORAY ERDOĞAN bile 10 yıldan fazladır kullanıyorlar. Boşuna çıldırmayın bize Fin bıraktıramassınız
Çıldırsanız da Fin kullanacaz, kudursanız da Fin kullanacaz. En azından kendi adıma böyle söyleyebilirim

Neymiş ömür boyu Fin yan etkisiz olmazmış. Makale makale, mikili mikili diyor =)

Forumda amacınızı biliyoruz. Aklınız sıra Fin hakkında Toxilik yapıp Fin kullananlar üstünde endişe yaratacaksınız
Zaten forumda tek takılma amacınız bu =)

Çatır çatır Fine devam =)

Şu yazının cirkinligine bak aciyorum sana messi. Don't look up diye bi film vardi ordaki koyunlar gibisin. Burda kimse kimseye zorla bisey yaptirmaya çalışmiyo herkes kendi dusuncesini yaziyo. Burda millet neden insanlara zorla fini biraktirmaya calissin ne gibi kazanci olabilir ki bunu yapanin?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 28 Eylül 2022, 16:31:13 »
Minik kardeşim gerçekten harika bir cevap vermiş tebrik ediyorum kendisini. Bu yorumun üzerine sanırım bende fine başlayacağım.. özellikle koray erdoğanın 10 yıldır kullandığını duyduktan sonra hiçbir bilimsel araştırmanın önemi kalmamıştır benim için. Şaka bir yanada olm istediğini kullan kimse sana engel olmuyor vallahi hiç umrumda değil sen zaten karar vermişsin biz başlamaya düşünenler kararsız kalanlar için yorum yapıyoruz yada yan etki görüp eski haline dönmek isteyenler için senin için değil.

mesut1618

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 28 Eylül 2022, 20:10:39 »
Messi nolur fin i bırak bizim için çok önemli 🤦🏾♂🥸

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 28 Eylül 2022, 22:07:46 »
Minik kardeşim gerçekten harika bir cevap vermiş tebrik ediyorum kendisini. Bu yorumun üzerine sanırım bende fine başlayacağım.. özellikle koray erdoğanın 10 yıldır kullandığını duyduktan sonra hiçbir bilimsel araştırmanın önemi kalmamıştır benim için. Şaka bir yanada olm istediğini kullan kimse sana engel olmuyor vallahi hiç umrumda değil sen zaten karar vermişsin biz başlamaya düşünenler kararsız kalanlar için yorum yapıyoruz yada yan etki görüp eski haline dönmek isteyenler için senin için değil.

Dostum farkında mısın arka arkaya açılan fake profiller hepsi bu çocuk kötü bir travma yaşıyor üzüldüm ailesi adına umarım tedavi olur burada kendi kendisinin profilleriyle destekleyip taraftar bulduğunu zannediyor.
Sanıyor ki biz buna diyoruz istersen günde 100 mg iç banane :D benim sorunum yok fine ihtiyacım yok 10k euro masaya koydumu örnek verdiği doktorlar bana efendilerine hizmet eder gibi saç ekerler :D çok çocuk hayattan kopuk.

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 28 Eylül 2022, 22:45:17 »
Evet dostum ne yazikki cok uzuldum.. yeni gelen nesilde comar tr de.. bu arkadasin trump ve koray erdogan ornekleriyle sokakta cikar telefonunu goster diyen dayilarin arasinda hicbir fark yok

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 29 Eylül 2022, 09:35:25 »
Evet dostum ne yazikki cok uzuldum.. yeni gelen nesilde comar tr de.. bu arkadasin trump ve koray erdogan ornekleriyle sokakta cikar telefonunu goster diyen dayilarin arasinda hicbir fark yok
Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım yaklaşık 4 5 seneden beri saçım dökülüyor umursamıyordum ama son 1 seneden beri açıklık arttığı için önlem almaya başladım tedavim:

4 Ay minoxil kullandım saçı bayağı toparladı ancak bıktım ve bıraktım toparladıgı içinde bırakmak işime geldi daha sonrasında finasterid e başladım yaklaşık 6 ay finasterid kullandım saç kalınlaşması sağladı vertexete kapama sağladı ama saç dökülmeye devam etti eskisine göre dökülme yavaşladı. yan etki hafiften vardı ama önemsenecek durumda değildi.haziranda tekrar minoxil kullanmaya başladım. temmuzun 20sine kadar kullandım her gece 5 fıs şeklinde,son 1 aydır finasteridden dutasterid e geçiş yaptım yanetkiler gitti finasteridden daha az yan etki var gerçi yan etki yok diyebilirim (2 günde bir kullanıyorum dutasterid) yine son 1 aydır  her gece 1 fıs oral olarak minoxidil kullanıyorum yan etkisi yok.2 günde bir de geceleri saça minoxil sıkıyorum 5 fıs şeklinde şampuan olarak prozinc plus kullanıyorum şampuan bişeye yaramıyor dökülme kısmında memnun değilim ama kullanılabilir genel tedavi bu şekilde öneri ve soruları alabilirim

Tedavi bu şekilde
Dutasterid (2 gunde bir)
Oral minoxidil (Her gün)
Saça minoxidil (2 gunde bir)
D vitamini (hergun)
Ncs  magnezyum (hergun)
Magnezyum yağı(haftada 1-2)
Dermaroller( (haftada 1-2)

Daha 20 yaşında Z kuşağının BETASI bu yaşlarda ona öyle bir vuracak ki dut aklı başına geldiğinde bizi hatırlar

fth34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 10 Ekim 2022, 16:49:58 »
Adamların cidden mesajlarını toplasan 100 anca ediyor

22 mesajı var, forumda bir emeği çok çok az. Makale diye yırtınıyor ve ona inanmamızı bekliyor :D
Burda fin kullananların tecrübelerine bakmıcakmışız da, bu 22 mesajlı adama inancakmışız :D

Diğeri daha komik. Minoxil cinsel bozukluk mu, sertleşme bozukluğu mu ne demiş :D:D
Arkadaş bunu Finle falan karıştırmış herhalde :D:d

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 11 Ekim 2022, 23:18:35 »

22 mesajı var, forumda bir emeği çok çok az. Makale diye yırtınıyor ve ona inanmamızı bekliyor :D
Burda fin kullananların tecrübelerine bakmıcakmışız da, bu 22 mesajlı adama inancakmışız :D

Diğeri daha komik. Minoxil cinsel bozukluk mu, sertleşme bozukluğu mu ne demiş :D:D
Arkadasim senin 5 iletin varken boyle bisey nasil söyleyebilirsin. Kimse size biseyler kullandirmaya ya da kullandirmamaya çalışmıyor azcik zeki olun. Muhtmelen hepiniz ayni kisisiniz zaten kendini desteklemek icin yeni hesaplar olusturup kendi kendine diyalog kuruyosun :D
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Levent Yılmaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 11 Ekim 2022, 23:56:13 »

Finasterid kullanırsın kullanmazsın kendi bileceğin iş yan etki olayıda sana kalmış ama samimi söylüyorum kardeşim forumda çok cahil gördüm ama senin kadarını ilk defa görüyorum kullandığın ilacın yan etkisi olmadığına kendini ikna etmek için her türlü taklayı atıyorsun forumda buna kimsenin ihtiyacı yok sen memnunsan kimse için bi sıkıntıda yok fakat senin karşıdaki kişinin doğrusunu veya düşüncesini forumda göndermiş olduğu mesaj yada iletiyle tartmanda senin tam bir aptal olduğunu gösteriyor, senin yazdığına bakılırsa forumda en çok aktivasyonu bulunan kişi senin için bilim adamı niteliğine ulaşmış oluyor heralde

Facebook Twitter Instagram