Gönderen Konu: Fin kullanımı ve cinsellik  (Okunma sayısı 2605 defa)

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
Ynt: Fin kullanımı ve cinsellik
« Yanıtla #15 : 26 Eylül 2022, 02:35:15 »
biz ingiltere de yaşıyoruz ha.. ben başka ingiltere de yaşıyorum herhalde :D hims ve manual her yıl satış rekoru kırıyor oral minox finasteride şeker gibi gidiyor. sen araştırarak güzel yapıyorsun ama ingilterede insanlar öyle değil..
yalan diyor kendisi allahuekber dağlarından telefonu aya tutarak son mesajını attı şimdi uyumaya gidiyor birazdan uyanır koyunları sürmeye

hzl89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Eylül 2022, 10:15:20 »
33 yaşındayım. 2 küsür senedir Fin kullanıyorum ve penisde hiç sertlik sorunum olmadı. Daima kazık gibi

Arkada utanmadan fin kullananlar karılarınız kaçacak falan denmiş. Seviyeye bak

Yok 3 dil biliyomuş, yok bilmem nerede okumuş bunlar masal masal. Bizzat 2 küsür yıldır Fin kullanıyorum benim kuş niye kazık gibi o zaman
sana mı inanacam kendi penisime mi

Birileri 76 yaşında Trump'ın Fin kullandığını yazmış. Bu adam bile kullanırken biz burda forumda kim olduğu belirsiz forum üyesine inancakmışız :D

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 26 Eylül 2022, 10:32:41 »
Arkadaşlar bu ilac her türlü erkekligimize zarar veriyo normal olarak çünkü erkeklik hormonunu baskiliyoruz. Doktorlar da cocuk dusundugunuz zaman minimum 6ay fini birakin oyle yapmaya baslayin diyolar cunku sperm kalitesinde azalma oluyor
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 26 Eylül 2022, 14:06:21 »
ingilteeeye gitmiş hâlâ tüpçü müpçü diyor amip la bu  tr de araştırma varmı yokmu öyle bi cümle bile kurmadım nediyon belli değil
paragoz nealaaka??  g0tunden element uydurup uzun yazınca bi b0k bilmiş sayılmıyon ayrıca ikimiz de allahuekber dağlarından telefonu gökyüzüne tutarak interneti çektirmeye çalıştığını biliyoruz

Profilimi atabilirim, yetmez fotoğrafta atabilirim üzüldüm sana hem bitik hem hasetli bir fakir.

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 26 Eylül 2022, 14:08:27 »
biz ingiltere de yaşıyoruz ha.. ben başka ingiltere de yaşıyorum herhalde :D hims ve manual her yıl satış rekoru kırıyor oral minox finasteride şeker gibi gidiyor. sen araştırarak güzel  yapıyorsun keşke herkes sen gibi olsa ama ingilterede insanlar öyle değil.. özellikle haydar hiç değil :D

Aslında öyle bir rekor kırdığı yok aksine pharmalar dehşet ateş püskürüyor genç kesimde o kaygılar pek yok hep bu 40 üstünde var.

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 26 Eylül 2022, 14:09:12 »
33 yaşındayım. 2 küsür senedir Fin kullanıyorum ve penisde hiç sertlik sorunum olmadı. Daima kazık gibi

Arkada utanmadan fin kullananlar karılarınız kaçacak falan denmiş. Seviyeye bak

Yok 3 dil biliyomuş, yok bilmem nerede okumuş bunlar masal masal. Bizzat 2 küsür yıldır Fin kullanıyorum benim kuş niye kazık gibi o zaman
sana mı inanacam kendi penisime mi

Birileri 76 yaşında Trump'ın Fin kullandığını yazmış. Bu adam bile kullanırken biz burda forumda kim olduğu belirsiz forum üyesine inancakmışız :D

Yeni profil ve haydarın yorumu :D

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 26 Eylül 2022, 14:23:03 »
Profilimi atabilirim, yetmez fotoğrafta atabilirim üzüldüm sana hem bitik hem hasetli bir fakir.
al işte başladı para konuşmaya bu konuya hiç gireyim deme yerim seni low iq utancından+60 yaş profil fotoğrafını değişti sırf tartışmaya giripte laf almayayım diye  ;D
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

mesut1618

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2022, 17:29:53 »
Fin bencede çok riskli ama herkes çok kolay kullan diye tavsiye veriyor . Riskli bir ilaç kimse masumlaştırmasın bence bu ilacı .

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 26 Eylül 2022, 19:01:26 »

sevgili kardeşim manual 2018 yılında kurulan bir şirket ve neredeyse 40m$ yatırımı geçti yatırımcı sayısı sürekli artmaya devam ediyor adamlar londradan globala açıldı.. kim nerede ateş püskürüyor aynı şekilde hims her sene büyümüye devam ediyor yeni şirketler pastadan pay almak için kolları sıvamış durumda alanım finance olduğu için takip ederim böyle şeyleri ama neyse konumuz o değil. matematik basittir 2 kere 2 eşittir 4 sen erkeklik için en önemli olan hormon olan dht yi baskılarsan bunun sana muhakkak geri dönüşü olacaktır ama bugün ama yarın ama fiziksel ama ruhsal bundan kaçış ne yazıkkı yok. ama insanları tercihleri için yargılamanın bir manasıda yok. Şimdi yan etkiler %2 diyenlere de yapılan testler max 6 hafta oluyor. sen hayatım boyunca kullanıcam dersen sende yan etki olmama olasılığı %0 yani sende muhakkak bişey olacak bunlar basit kandırmacalar sadece biraz mantık kullanarak anlayabilenecek şeyler..

mesut1618

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Eylül 2022, 21:31:36 »
En mantıklı yorum scaevolas ın yorumu. Fin kullanan arkadaşlar bazen bu ilacı çok masum görüyor ve saç ektiren arkadaşlara çok kolay bu ilacı tavsiye ediyorlar  kullanan herkes bilsin ki bu ilacın ama öyle ama böyle uzun süreli kullanımda yan etki yapmaması çok düşük ihtimal . Yoksa dünyada kellik olayı kalmazdı . Genç yaşlarda saçları dökülen herkese reçete edilir ve ömür boyu kullanarak kel olmaktan kurtulurdu . Fin ve dut saç dökülmesini %90 kara kadar önleyen maddeler . Bu açıdan bakın 20 yaşında bu ilacı kullanmaya başlayan birinin kel kalma ihtimali çok çok düşük . Peki neden doktorlar herkese bu ilacı önermiyor ? Çünkü bu iki ilaçta masum değil herkes bunu bilerek kullansın .

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2022, 10:49:46 »

sevgili kardeşim manual 2018 yılında kurulan bir şirket ve neredeyse 40m$ yatırımı geçti yatırımcı sayısı sürekli artmaya devam ediyor adamlar londradan globala açıldı.. kim nerede ateş püskürüyor aynı şekilde hims her sene büyümüye devam ediyor yeni şirketler pastadan pay almak için kolları sıvamış durumda alanım finance olduğu için takip ederim böyle şeyleri ama neyse konumuz o değil. matematik basittir 2 kere 2 eşittir 4 sen erkeklik için en önemli olan hormon olan dht yi baskılarsan bunun sana muhakkak geri dönüşü olacaktır ama bugün ama yarın ama fiziksel ama ruhsal bundan kaçış ne yazıkkı yok. ama insanları tercihleri için yargılamanın bir manasıda yok. Şimdi yan etkiler %2 diyenlere de yapılan testler max 6 hafta oluyor. sen hayatım boyunca kullanıcam dersen sende yan etki olmama olasılığı %0 yani sende muhakkak bişey olacak bunlar basit kandırmacalar sadece biraz mantık kullanarak anlayabilenecek şeyler..

Sözüne bir şey demiyorum ben zaten. İvme yakalaması gerçekci bir etki ama pazarın nereler olduğunu gayet iyi okumalar ile gözlemliyorum bu üstteki daha 27 yaşında olduğumu bilmiyor. Peynir, zeytin gibi fin kullanın arkadaşlar diye tavsiyelere ayıla bayıla gülüyorum.
Hocam gerçekci bir yorum 1-2 yıl kullanımın bile etkisi zaten ortadayken insanın kimyasını bozan bir ilacın nasıl etkisi olmaz, adama diyorum ki çocuğun olmuyor ilaç kullanım esnasında hiç bir şekilde hayır etkisi yok diyor ulan olmuyor işte.
Hayır olmaz öyle şey diyor gelde bu köylüye bir şeyler anlat.

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 27 Eylül 2022, 14:44:20 »
Sözüne bir şey demiyorum ben zaten. İvme yakalaması gerçekci bir etki ama pazarın nereler olduğunu gayet iyi okumalar ile gözlemliyorum bu üstteki daha 27 yaşında olduğumu bilmiyor. Peynir, zeytin gibi fin kullanın arkadaşlar diye tavsiyelere ayıla bayıla gülüyorum.
Hocam gerçekci bir yorum 1-2 yıl kullanımın bile etkisi zaten ortadayken insanın kimyasını bozan bir ilacın nasıl etkisi olmaz, adama diyorum ki çocuğun olmuyor ilaç kullanım esnasında hiç bir şekilde hayır etkisi yok diyor ulan olmuyor işte.
Iste yabancilar forumlarda yan etkilerle nasil basa cikariz diye tartisirken biz hala “var yok” muhabbeti yapiyoruz.. bosver hocam.. kimse olumsuz yorum almak istemiyor.. Zaten sanalda herkes kral 😂

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 27 Eylül 2022, 20:51:19 »
etkisi yok demedim biyerlerinden element uydurmaya devam etmeyi bırak öncelikle çocuğun olmuyor diyorsun gel test edelim diyorum ona da cevabın yok ayrıca köylü sensin allahuekber dağlarında koyun yünü yastığından yazmaya devam et

son olarak artık sana cevap vermeyeceğim iq düşük sana yapacağım tarife aşağıda laksjsnaamsjdj

Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

mesut1618

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Eylül 2022, 20:53:34 »
Köylü olmak kötü değil keşke benim köyüm olsa sahilde birazda zeytinliğim güzel güzel yaşardım .

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Eylül 2022, 23:55:59 »
abart hatta anasını s... hatta olur mu böyle b0ktsn bilgileri yayan cahil cühelaları banlayın forumdan
knk boşver deli olursun cevap bile verme

Facebook Twitter Instagram