3 dilde makale okudun diye tıbbı ve bilimi mi sallamıyorsun? istersen 10 dilde oku faydası yok bu iq ile
Sana üzülmüyorum dostum neden mi ? Sen bir kulaktan dolma bilgilere inanan birisin. Seni para için tuzağa düşürüp güzel sonuç uğruna tüccarlar kandırabilir ama bizi asla neden mi İngilteredeyiz dostum burada sağlık önemlidir, senin paragöz doktorların gibi insanın varoluşsal durumuna etki eden bir ilacın sana zarar vermeyeceğini dile getirmezler, okumalarıma ve tartışmalarıma bunlarda eklenince neyin ne olduğunu biliyoruz, ilacı baban mı buldu böyle savunuyorsun.
Öyle cahilsin ki sağlıklı bir tane Türkiye'de araştırma olmadığını bile bilmeyecek kadar köylüsün yetmez gibi savunuyor tamam sen erkeklikten olmuşsun millete ön ayak olma.
TR kafasıyla devam edebilirsin, yarın karını tüpçü ile yakalayınca sinirlenme kendin ettin, kendin buldun biz gerçekleri ve doğruluğıu savunuruz git sperm testine doktor sana tedavi uygulayacak, o kadar erkeksen git bakalım.
Ben sana gerçeği anlatmayacağım çünkü sen bitiksin, okuyanlar olursa ona göre hesabını yapar.