Gönderen Konu: Fınasteride etki etmiyor(resimli)  (Okunma sayısı 2479 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Fınasteride etki etmiyor(resimli)
« Yanıtla #15 : 23 Ağustos 2022, 13:58:16 »
3 ay nedir kardeşim etki mekanizmasını bir oku gözünü seveyim ya

Acılıbaklava

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2022, 16:24:30 »
3 ay nedir kardeşim etki mekanizmasını bir oku gözünü seveyim ya
neden bu kadar gerginsin kardeşim? Yaklaşık 8 aylık dht baskılama sürecinin sonunda o bölgeden dermastamp-dermaroller ile üzerinden geçmeme rağmen en ufak bir tüylenme göremedim ve bunun için yakınıyorum. Normal değil mi?

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Ağustos 2022, 16:35:40 »
neden bu kadar gerginsin kardeşim? Yaklaşık 8 aylık dht baskılama sürecinin sonunda o bölgeden dermastamp-dermaroller ile üzerinden geçmeme rağmen en ufak bir tüylenme göremedim ve bunun için yakınıyorum. Normal değil mi?

Xpeciayı sayma hiç aynı şey değiller
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 17:49:02 Gönderen: jamesblond »

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 23 Ağustos 2022, 17:47:51 »
Normal değil. Sonuc almak istiyosan 8 10 bekleyeceksin ona gore hareket edeceksin. Xpeciayla fini bir tutma
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 23 Ağustos 2022, 17:50:04 »
Xpecia ile olcak iş değil ki
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Acılıbaklava

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 23 Ağustos 2022, 20:48:50 »
Yanıtlar için teşekkür ederim 3-5 ay sonra konuyu güncelleyeceğim

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 23 Ağustos 2022, 21:22:24 »
Yanıtlar için teşekkür ederim 3-5 ay sonra konuyu güncelleyeceğim
Evet daha mantıklı olur xpecia cidden çok az baskılıyor saw palmettoyla sonuç almak zor.Fin de yavaş  etki ediyor , hem etki etmiyor diye konu açınca nereye bağlanıcak sonuçta bıraksan elde var sıfır olur :D duta geçmek için soracaksan da sabırla devam et bence fine

desastre

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 21 Eylül 2022, 09:58:52 »
Varmı bir gelişme süreç nedir ?
4. Ay oldu en son etki yok demiştin
biliyorum fin yavaş etki eden bir ilaç en az 1 yıl dolması gereklide erken hareketlenme var mı?

Acılıbaklava

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 07 Aralık 2022, 14:01:56 »
Varmı bir gelişme süreç nedir ?
4. Ay oldu en son etki yok demiştin
biliyorum fin yavaş etki eden bir ilaç en az 1 yıl dolması gereklide erken hareketlenme var mı?
maalesef hiçbir gelişme görmüyorum. Ne gözle görülür bir yoğunlaşma ne de dökülme de azalma var

Acılıbaklava

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 07 Aralık 2022, 15:04:31 »
Şu an görüntü böyle. Tavsiyelere açığım

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 08 Aralık 2022, 01:05:30 »
kanka sac kalitesinde artis var gibi.sen ne dusunuyorsun?
masaji ve dermarolleri ihmal etme.

unuttugun bir mesele var.durumu stabile etmek de bir tedavi basarisidir.belki kullanmasaydin daha felaket bir durum olabilirdi?

yan etki anlaminda sikinti yasadin mi bu ilactan
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Acılıbaklava

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 08 Aralık 2022, 07:17:26 »
kanka sac kalitesinde artis var gibi.sen ne dusunuyorsun?
masaji ve dermarolleri ihmal etme.

unuttugun bir mesele var.durumu stabile etmek de bir tedavi basarisidir.belki kullanmasaydin daha felaket bir durum olabilirdi?

yan etki anlaminda sikinti yasadin mi bu ilactan

Kalite artışı olduğunu pek sanmıyorum ama emin de değilim. Işıktan dolayı öyle gözükmüş olabilir. Dermarollerı bırakalı bayağı oldu. Dediğin gibi mevcut durumu korumak da başarı ama zaten yavaş ilerliyor o bölgenin açılması. 14 yaşlarımda ergenliğe girmiştim o zmaandan beri dökülme devam ediyor. Belki bana öyle geliyordur ama duşta sanki dökülen saçlar ince olanlar değil kalın sağlıklı saçlar gibi. Bu da bana az da olsa umut veriyor. Ama maalesef şakaklarda bir fark hissedemiyorum. Yan etki konusuna gelecek olursak libido artışı yaşadım diyebilirim. Ayrıca tuvalete gitme ihtiyacım arttı sanırım. Birkaç ay daha devam edeceğim sonra bi doktora gitmeyi düşünüyorum değerlere baktırmak için. Ardından yeni bir yol haritası çizerim 😅 ilacı kullanmaya son verip akışına da bırakabilirim. Ailede alnı genişleyip sonrasında saçları dökülmeyenler var onlarla aynı kaderi paylaşıyorumdur belki.

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 09 Aralık 2022, 00:41:12 »
Finasteride ön bölgeyede etki ediyor. Sadece bu durum kişiden kişiye değişiyor. Bazı arkadaşlar niye ısrarla ön bölgeye kesinlikle etki etmiyormuş gibi konuşuyor anlamıyorum. Reddite bir bakın sadece fin ile ön bölgede ne biçim saçlar çıkaran insanlar var.
  • Yaşınız 20

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 09 Aralık 2022, 00:42:04 »
Senin fotoğrafları görünce bi an kendi saçım sandım. Dökülme tipimiz tamamen aynı açıklık bile aynı hatta :D Bende fin dermaroller ve biotin almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • Yaşınız 20

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 09 Aralık 2022, 01:24:04 »
Daah çok sabretmen gerek bir de bunun dışında bu dökülme çok garip gedi bunun bir araştırılması lazım saçkıran gibi duruyor

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram