Saç Ekimi Sonuçları
sabırlı ol 3 ayda etki etmez hemen
Genetik gibi durmuyor sanki saçkıran bu.
neden öyle olduğunu düşünüyorsunuz seneler içinde o bölgedeki saçlar zayıfladı ve şu an sonuç bu
Dökülme tipin aga.Bende 3 senedir kullanıyorum bu süreçte önler daha inceldi ve açıldı ama kullanmadaydım daha keldim orası kesin.bence saçı ektir sana ekimde yaparlar sonra haftada 3 finle devam edersin
Merhaba, bahsettiğiniz şakaklardaki açılma fin ile kapanmaz ama mevcut saçların dökülmesini durdurmak ya da ertelemek adına fin kullanabilirsiniz. Minimum 6-12 ay kullanıp gözlem yapmanız daha doğru olur, şu an erken.
Kişiden kişiye değişir ama bence yavaşlatır. Bana göre sizin yaşınızdaki birinin yapması gereken dökülmeyi yavaşlatarak saç ekimini mümkün olduğunca ertelemek olmalı tabi saçlar kötü duruma gelmediyse. Ekim teknikleri yavaş da olsa gelişiyor, deri altı görüntüleme ve derinliği ölçerek kanal açmadan bahsedilmeye başlandı. Günümüzde yapılan ekimlerde saç kayıpları çok olabiliyor ve tatmin etmeyen pek çok ekim görüyorum. Donör bölgedeki saçları boşa harcamamak lazım.
finasteride şakaklarda etkili değil zaten siz nasıl bir etki bekliyorsunuz. Üstelik 3 ayda.... ZAten ilk 3 ayda ilerleme değil gerileme oluyor ekseri...