Saç Ekimi Sonuçları
Yuh aq.buzlu badem denedinmi hic
Dalga geçmişsin ama bu konuyu hazırlayan arkadaşa göre jawline egzersizleri oldukça faydalı https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975.0Bu egzersiz topuda sonuçta jawline egzersizleri için kullanılıyormuş.Konuyu açan arkadaş bilmeden belkide faydalı olabilecek bir konuya değinmiş Konu içinde belki bulamazsınız diye resimde ekliyorum
Tamam reis 2.ooo greft cepte hayirli olsun
Jawline egzersizi gidiyi azaltiyo muymus? Ben cene ucumla boynumun arasındaki uzaklik artsın istiyorum ama bu egzersizin bunu sagladigini dusunmuyorum. Bahsettigim sey icin mewing oneriliyo. Bide bu jawline cigneme aletini alacaginiza 2tane falim sakiz atin 10dkda 1 soguk su icin sakiz sertlessin ayni etkiyi veriyo nerdeyse hem de daha hijyenik
ben 42 yasındayım kırışmaya yaslanmaya baslıcam kırışmamak için ne alıp uygulamalıyım.10 yas ufak gosteriom yaslanmak istemiom bu genc goruntuyu neyle koruyabilirim
Bu topun yüze faydaları bariz yüz hatların belirginleşmesi,gıdık vs. yüzdeki yağların erimesi,yüze kan akışının artması,daha sağlıklı bir cilt gibi..peki sizce bu topun saça etkisi varmıdır?
Hayırrr o top saçmalık ve çok fazla diş doktorunun kullanmayın diye yorumu var dişleri kırabiliyormuş o top. Ve pek işe yaramıyo yani mewing yapabilirsin,kilo verebilirsin jawline istiyorsan.Ya da jawline dolgusu yaptır ama o topla en fazla dişini ya da çeneni kırarsın
Zaten bu aletler on disler kullanılarak yapılıyo bu da dişlerin yapisini bozuyo. Hatta ben zamaninda ortodontiste gittiğinde yutkunmami bile degistirmemi istemişti sirf yutkunurken dilimle ust dislerimi ittirdigim icin tedaviye cevap veremiyomusum.