Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiyesi  (Okunma sayısı 632 defa)

chaylak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi tavsiyesi
« : 22 Ağustos 2022, 19:43:16 »
Yaklaşık 6-7 sene önce  çok araştırmadan saç ekimi yaptırdım ve sonuç pek iyi olmadı şimdi yeniden ekim yaptırmak istiyorum telefon ile Egemen Güdül bey ile görüştüm açıklığın çok fazla olduğu ve ve maksimum 3000-3500 arası greft alınabileceği tabi  yüz yüze analiz de gerçek bir değer verebileceğini söyledi ancak bunda bile maksimum %55- 60 arası kapanma olacağı ve arka kısım kapanma olmasının çok zor göründüğünu belirtti bunun neden daha önceki ekim nedeniyle 3.  Bir saç  ekimine uygun olmadığıni söyledi sizlerin fikri nedir saç ekimi yaptırayım mi yoksa sizlerin önereceği farklı bir tedavi takviye yöntemi varmi

Kelonardo Di Caprio

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç ekimi tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2022, 20:03:47 »
Kullandığınız bir ilaç varmı
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi finas, xpecia günde 1 dut(haftada 2)

chaylak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2022, 20:23:11 »
Kullandığınız bir ilaç varmı

yok hayır
Saç ekimş sonuçları forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2022, 20:30:47 »
 6 ay finasterid kullan donor guclensin sakaldanda alım yapan bir yere ektir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

chaylak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2022, 20:36:15 »
6 ay finasterid kullan donor guclensin sakaldanda alım yapan bir yere ektir.

Teşekkürler hocam bir araştırayım  tehlikeli yan etkileri varmı bildiğiniz
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2022, 20:38:54 »
 yanetki gordum diyen çok bırakınca yan etki geciyor genelde.ekimden once 6 ay kullanırsan donor gurleşir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2022, 01:13:33 »
Geçmiş olsun .zor bir durum ama neden olmasın .sana her ektikleri çıkarsa bence sonuç yüzünü güldürür yeterki bu sefer düzgün bir yerde ektir .saç ekimi sandığın kadar kolay bir operasyon değil bunu ilk ekiminde tecrübe etmiş olman lazım ve inan bana şu an piyasadaki ekimcilerin yüzde 90 ının sana bu ekimi yapanlardan farkı yok o yüzden ince ele sık doku düzgün karar ver bu sefer.

chaylak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2022, 08:37:24 »
Geçmiş olsun .zor bir durum ama neden olmasın .sana her ektikleri çıkarsa bence sonuç yüzünü güldürür yeterki bu sefer düzgün bir yerde ektir .saç ekimi sandığın kadar kolay bir operasyon değil bunu ilk ekiminde tecrübe etmiş olman lazım ve inan bana şu an piyasadaki ekimcilerin yüzde 90 ının sana bu ekimi yapanlardan farkı yok o yüzden ince ele sık doku düzgün karar ver bu sefer.

Teşekkürler arkadaşın belirttiği gibi önce dönor bölgeyi güçlendirecem bu süreçte iyi bir doktor bulacagim umarım :)
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2022, 14:19:44 »
Donör kötü durumda hocam açıklık çok fazla bence saç ekimine uygun değilsiniz girmeyin derim bu işe
Global Moderator

chaylak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2022, 16:19:47 »
Donör kötü durumda hocam açıklık çok fazla bence saç ekimine uygun değilsiniz girmeyin derim bu işe

Egemen güdül bey de  aynı şekilde söyledi %55-60 maksimum kapama olur dönor göründüğünden daha iyi değilse ekim yapamam dedi, finasterid  dönor alanı güçlendirmeye çalışacam umarım  faydalı olur yoksa dediğiniz gibi ekim yaptırmayacagim
Saç ekimi sonuçları

chaylak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 23 Ağustos 2022, 20:02:37 »
finasteridve minoxidil ile birlikte biotin 5000 kullansam sizce nasıl olur
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 23 Ağustos 2022, 21:16:54 »
 minoxidil biotinlik değil saçın.ektirisin tepeye sonra kullancaksan minox kullanırsın ama şu aşamada 6 ay finasterid kullan donor zayıf vede sakaldan alım yapan bir yerle saçını guclendirirsin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 23 Ağustos 2022, 21:28:50 »
Egemen güdül bey de  aynı şekilde söyledi %55-60 maksimum kapama olur dönor göründüğünden daha iyi değilse ekim yapamam dedi, finasterid  dönor alanı güçlendirmeye çalışacam umarım  faydalı olur yoksa dediğiniz gibi ekim yaptırmayacagim

Şimdş dostum bunu zaten kimseye sormana gerek yok
Denge hesaplaması diye bir durum bar

Donör durumunun farkındasın 1 ekimde yaptırmışsın zaten donör şu an iyi değil

E açıklık hala çok fazla bu donör bu açıklığı kapanmaz
İkinci bir alımıda kaldırmaz

Bunu kendinde görüyorsundur. Maalesef  bundan sonrası sana daha çok zarar verir
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 23 Ağustos 2022, 23:39:26 »
Bende olsam ekim yaptırmazdım ama ekim yapılacaksa sakal destekli merkezlere bakıp ön çizginizin iyi kötü olmasıyla orta hatta kadar bir karartma sağlanabilir belki. Beklentiniz çok fazla değilse forumda sakal destekli ekim yapan merkezleri araştırabilirsiniz, bazen sonuçlar gerçekten çok beklenmedik şekilde güzel oluyor.

Yine de ilk ekimde çok yordukları için donörünüzü yerinizde olsam ben risk almazdım ve ekim yaptırmazdım. Ama nasıl olsa forumu kullanmak bedava, konuları araştırmak size kalmış :). Belki bir çıkış yolu bulursunuz kendinize...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2022, 00:06:40 »
ekime uygun degilsin, ama su da var donör görüntüsü moral bozucu.
acaba iyi bir merkezde orantili alimla hem donörü ayni seyreklige getirirler hemde ekim yapilir mi ki ?

Facebook Twitter Instagram