Gönderen Konu: Saç ekimi  (Okunma sayısı 874 defa)

Recep54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #15 : 30 Ağustos 2022, 16:40:34 »
Bilgin olmayan bir ilacı alıp kullanma önce araştır forumda kullanan insanlara danış neden kullandıklarını öğren araştır konulara yorum yaz ilacın _ lerini + larını öğren gerekirse doktora danış öyle kullan bir şey kullanacaksan.

Saç ekimine ugunsun tepeye şimdilik girilmede ön orta ekimi olsa daha iyi olur
Ekim merkezlerinin konunusunu iyi araştır bizlere danış merkeze karar verince hocam
eyvallah hocam. Aklımda bir yer var ekime karar verirsem yazıp danışıcam. Konulara bakıp fikir alıyorum. İlaç konusu ekimden önce mi sonra mı kafam karışık o konuda

Recep54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 15 Ekim 2022, 10:44:53 »
14 .10 2022
Arenamed
Saç ekimi işlemi yapıldı.
Kanal açma işlemini Esra hanım yaptı.
Alım ve ekim işlemini doğukan ve Ömer bey yaptı. Anestezi işlemi hariç rahat geçti. Sorunsuz bir işlemdi 5.500 greft ekim yapıldı. Daha ilk yıkamayı yapmadım. Ekim bittikten sonra çekilen fotoğrafları  paylaşııcam

Recep54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Ekim 2022, 10:47:01 »
Ön çizgiyi Esra hanım çizdi. Yorumlarınızı bekliyorum ön çizgi ve ekim hakkındaki..

Recep54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 17 Ekim 2022, 16:50:38 »
Bilgin olmayan bir ilacı alıp kullanma önce araştır forumda kullanan insanlara danış neden kullandıklarını öğren araştır konulara yorum yaz ilacın _ lerini + larını öğren gerekirse doktora danış öyle kullan bir şey kullanacaksan.

Saç ekimine ugunsun tepeye şimdilik girilmede ön orta ekimi olsa daha iyi olur
Ekim merkezlerinin konunusunu iyi araştır bizlere danış merkeze karar verince hocam
  3. Gün hocam

Ahmet..30

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 17 Ekim 2022, 17:44:02 »
Gecmis olsun güzel bir ekim olmuş. Ekimden sonraki süreç var olan kendi saçlarını da korumani gerektiriyor. Bunu ilaç takviyesi dışında spor yaparak düzenli ve sağlıklı beslenerek bol sıvı tüketerek ve en önemlisi bunu bir hayat tarzı haline getirerek saçlarını ve genel vücut sağlığını koruyabilirsin. Ben spor yaptığım ve düzenli beslediğim dönemlerde dikkat ediyorum saç kaybım çok azalıyor. En önemlisi stres faktörü ve can sıkıntısı ortadan kalkıyor.

Recep54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 18 Ekim 2022, 22:32:28 »
Gecmis olsun güzel bir ekim olmuş. Ekimden sonraki süreç var olan kendi saçlarını da korumani gerektiriyor. Bunu ilaç takviyesi dışında spor yaparak düzenli ve sağlıklı beslenerek bol sıvı tüketerek ve en önemlisi bunu bir hayat tarzı haline getirerek saçlarını ve genel vücut sağlığını koruyabilirsin. Ben spor yaptığım ve düzenli beslediğim dönemlerde dikkat ediyorum saç kaybım çok azalıyor. En önemlisi stres faktörü ve can sıkıntısı ortadan kalkıyor.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Söylediklerinize dikkat ediyorum

Recep54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 24 Ekim 2022, 12:35:18 »
10.gün kabuk dökümü sonrası.
Merkeze uzak olduğum için kabuk dökümünü kendim yaptım. Şuanlık herşey güzel duruyor. Kabuk dökümünden sonra kullandığınız iyi gelen takviyeler varsa önerileri bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 25 Ekim 2022, 20:36:49 »
ilgili bölümde saç ekimi konusu açmalısın saç ekimi sürecin burada paylaşılmaz
Global Moderator

Recep54

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Kasım 2022, 00:21:03 »
ilgili bölümde saç ekimi konusu açmalısın saç ekimi sürecin burada paylaşılmaz
tekrar konu açmayın denildiği için burdan paylaşım yapmıştım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 04 Kasım 2022, 10:26:44 »
tekrar konu açmayın denildiği için burdan paylaşım yapmıştım

Saç ekimi konusu varsa geçerli dostum o senin yok.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram