Gönderen Konu: İBrahim Erayhan Saç ekimi /13.08.2022 Tarihli 6000 Greft Saç ekimim  (Okunma sayısı 5875 defa)

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba arkadaşlar saç ekim sürecimi paylaşmak için bu konuyu açtım birkaç sorum var cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

Köklerin tutması adına 2 seans Hiperbarik oksijen tedavisine gittim ekimden sonraki 4. ve 5. günlerde doktor tavsiyesi üzerine hiç duydunuz mu yaptıran var mı daha önce bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bıttım sabunu kullanmayı düşünüyorum aranızda kullanan var mıdır  bundan sonra sizce faydalı olur mu?

Şampuan losyon ve diğer ek takviye önerilerinizi alabilir miyim?

Ekim öncesi fotoğraflarım aşağıdadır.

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.08.2022 TARİHLİ 6000 GREFT SAÇ EKİMİM
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2022, 20:24:53 »
EKİMDEN HEMEN ÖNCE

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2022, 20:27:14 »
EKİMDEN HEMEN SONRA

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2022, 20:39:18 »
9. GÜNDEN FOTOĞRAFLAR

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2022, 09:05:19 »
Başlığa merkez ismi yazınız
Global Moderator

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2022, 12:28:09 »
Başlığa merkez ismi yazınız

Düzelttim

kellox

• Life
  • Full Member
Hayırlısı olsun ekiminiz bu merkezin YouTube kanalında çok güzel sonuçları olan videolara denk geldim yüksek greft sayısı çalışıyor ve başarılı oluyor videolara göre ama  forumda çok konuya denk gelmedim umarım güzel sonuç olur üçgen on çizgi tasarımı degısık ben beğendim ama 2. Ekim gerekecek gibi açık alana bakıldığında tekrar hayırlı olsun kolay gelsin
Life Hair Şahin Çelik 2500 Greft Şaç Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28107.0
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun ekiminiz bu merkezin YouTube kanalında çok güzel sonuçları olan videolara denk geldim yüksek greft sayısı çalışıyor ve başarılı oluyor videolara göre ama  forumda çok konuya denk gelmedim umarım güzel sonuç olur üçgen on çizgi tasarımı degısık ben beğendim ama 2. Ekim gerekecek gibi açık alana bakıldığında tekrar hayırlı olsun kolay gelsin

Teşekkür ederim hocam umarım başarılı olur benim ekimimde ön taraflar istediğim görüntüye ulaşırsa tepede kalıcak hafif açıklık beni pek rahatsız etmez diye düşünüyorum bakalım ilk ekim inşallah güzel sonuçlansında ikinciyi düşünürüz :)

Bu arada dediğiniz gibi videolar çok başarılı ayrıca ben merkezde iki kişiye denk geldim biri 4 aylık biri 7 aylık ektirmişti onlarında çok başarılı geçiyordu süreçleri kendi gözlerim ile gördüm

Erol75

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum öncelikle hayırlı olsun, 2 gün arayla aynı yerde ekim yaptırmışız.  Senin ekim de güzel duruyor, umarım ikimiz de iyi bir sonuç alırız. :)

ImPaLa

• Hero Member
Hocam bu merkez sanırım insanları biraz aptal yerine koyuyor sizin donör bölgenizde 6000 gret bir ekimle alınması imkansız ve ekim alanımda o kadar greft sanıyısı yok doğruyu söylemek bu kadar zor değil
Bu adam sonucunu 6000 greft olarak değerlendirip süreç sonu başarısız bulabiliriz o yüzden greft sayılarını doğru söylesinler kendilerine zarar.

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu merkez sanırım insanları biraz aptal yerine koyuyor sizin donör bölgenizde 6000 gret bir ekimle alınması imkansız ve ekim alanımda o kadar greft sanıyısı yok doğruyu söylemek bu kadar zor değil
Bu adam sonucunu 6000 greft olarak değerlendirip süreç sonu başarısız bulabiliriz o yüzden greft sayılarını doğru söylesinler kendilerine zarar.

Banada öyle gelmedi değil ekim sonrası kendimi çektiğim fotoğraflarda ancak işin ne uzmanıyım nede anladığım bir olay o yüzden senin gibi keskin yorumda bulunmadım söylenen sayı 6000 bende buna itimat ediyorum doğrusu yanlışı bilemiyorum artık

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum öncelikle hayırlı olsun, 2 gün arayla aynı yerde ekim yaptırmışız.  Senin ekim de güzel duruyor, umarım ikimiz de iyi bir sonuç alırız. :)

Eyvallah sizinkide hayırlı uğurlu olsun inşallah herkes umduğu sonuçları alır

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 17. Gün 3,4 gündür kabuklar dökülüyordu bugün kalanları dökmeleri için hastahaneye gittim dökmeden hemen önce ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu arada dökülen kabuklarla birlikte birçoğunun içinde saç telleride vardı hoca normal dedi 15 gün içinde bunlarında döküleceğini söyledi.

Oguzhan1616

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlarda 17. Gün dönor bölgenin durumu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sanırım donör saçların ince telli?

Alan çok geniş tek saç ekimi değil 2 saç ekimi planlanıp tepe ekimç sonra olmalıydı.
Donör zayıf bir ekime daha ihtiyaç duyacaksın

Ön çizgi planlamasın da da merkez kendini biraz geliştirmeli
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram