şayet donörde böylesi bir tahribat yoksa bence iyidir hocam arka kısım çok kötü durabilirdi 6500 greft ekim yapmak her yiğidin harcı değildir. rakamlar yüksek bahsi geçen konulara bakarsan iyi oldu böylesi diye de düşünülebilir benim görüşüm ücret yönü ile alakalı fark oluyormu 3000 küsür ile 6500 küsür arasında bilmem ama 6500 alınıp geniş alanda başarız veya kısmi başarılı olmasındansa bide ense sırıtıcak böylesi daha iyidir. hiç bir ücrette bu tür maduriyeti gideremiyor. dikkat ettiğim genelde meşur olmaya çalışan merkezler yüksek rakamlarla dikkat çekmeye çalışıyor ama buda tek seferde doğru olmayan bir uygulama fotolar pek net değil yalnız.
bütün ekimler sabit fiyat greft sayısına göre değişmiyor ama dediğin gibi adını duyurmak isteyen ekim merkezleri almadıkları yüksek sayıları almış gibi gösterebiliyorlar. zaten benim donör ortada 6500 çıkması imkansız, insan inanmak istiyor o ayrı mesele
![Smiley :)](https://www.sacekimisonuclari.com/Smileys/default/smiley.gif)
greftleri 100 er 100 er topladıklarını söylediler ama alım bittiğinde baktığımda hepsi bütün haliyleydi yani verdikleri sayılara güvenim düştü. Donör alanım kötü durumda olmasın da gerekirse ilerde sakaldan destek alarak bir ekim daha yaparım bunun için donör alan önemli. ilk alım için de donör alanıma güvenmediğim için sakalı da katalım dedim ibrahim bey 2. ekimde dedi. belki de uğraşmak istemedi o gün 4 ekim vardı merkezde.