Gönderen Konu: Propecia/FinHair/Alofin = 1mg Finasteride Tablet Hakkında  (Okunma sayısı 2336 defa)

ber134

• Full Member
Arkadaşlar merhaba.

Propecia, FinHair, Alofin gibi 1mg Finasteride Tablet içeren ilaçlar neden piyasada bulunmuyor? Eczacı arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar vardı sanırım forumda, bilgilendirirlerse sevinirim. Ne zaman gelir? Gelir mi, gelmez mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

titanic5

• Hero Member
Ynt: Propecia/FinHair/Alofin = 1mg Finasteride Tablet Hakkında
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2022, 01:09:42 »
Sanki fin kullanacak da birde fin sorusu soruyor

Maksat konu açmak olsun.

hellred

• Full Member
  • 👻
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2022, 01:38:44 »

Maksat konu açmak olsun.

😁😁😁😁
  • Ekim Tarihi: 23.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia + Solgar Biotin 5000mg

ber134

• Full Member
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2022, 10:39:37 »

Maksat konu açmak olsun.

ya kime ne anlatıyorum ki

« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 10:53:55 Gönderen: ber134 »
  • Yaşınız 25

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2022, 12:34:20 »
ya kime ne anlatıyorum ki

neden sordun o zaman?

ber134

• Full Member
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2022, 12:42:40 »
neden sordun o zaman?

soruya cevap vermemişsin ki ben sana ne anlatıcam. bu arada illa ben sordum diye ben kullanıcam mı demek oluyor? saçları döküldüğünden intihar etme aşamasına kadar gelen psikolojisi bozulmuş bi arkadaşımız vardı ve utangaç silik bir tip doktora falan bile gitmez. proscarı 5 e bölüp kullanmasını ya da dutasteride kullanabileceğini kendisine anlattığımda bile kabul etmeyen illa ki saç için üretilen 1mg Finasteride Tablet formu istiyordu. bu konuyu ondan açtım. neyse ki propecia bulamasak da FinHair bulduk başladı bile. umarım kendine gelir. herkes benim gibi de değil senin gibi de değil Pier. ben hiç takmazdım mesela ama bak o adam kafayı yemiş intihara kadar sürüklenmiş. Allah yardımcısı olsun kimseyi yadırgamıyorum.

demek istediğim şey her şeyle dalga geçiyorsun olayın arkaplanını bilmeden. o yüzden seninle muhatap olmuyorum bile. hiçbir şey anlatmaya gerek duymuyorum sana.
  • Yaşınız 25

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2022, 17:07:41 »
soruya cevap vermemişsin ki ben sana ne anlatıcam. bu arada illa ben sordum diye ben kullanıcam mı demek oluyor? saçları döküldüğünden intihar etme aşamasına kadar gelen psikolojisi bozulmuş bi arkadaşımız vardı ve utangaç silik bir tip doktora falan bile gitmez. proscarı 5 e bölüp kullanmasını ya da dutasteride kullanabileceğini kendisine anlattığımda bile kabul etmeyen illa ki saç için üretilen 1mg Finasteride Tablet formu istiyordu. bu konuyu ondan açtım. neyse ki propecia bulamasak da FinHair bulduk başladı bile. umarım kendine gelir. herkes benim gibi de değil senin gibi de değil Pier. ben hiç takmazdım mesela ama bak o adam kafayı yemiş intihara kadar sürüklenmiş. Allah yardımcısı olsun kimseyi yadırgamıyorum.

demek istediğim şey her şeyle dalga geçiyorsun olayın arkaplanını bilmeden. o yüzden seninle muhatap olmuyorum bile. hiçbir şey anlatmaya gerek duymuyorum sana.

dalga falan geçtiğim yok. kaldı ki bahsettiğin kişiden bile sen yazınca şimdi haberim oldu

sadece senin fin hakkında görüşünü bildiğim için şaşırdım konuyu görünce

Facebook Twitter Instagram