Arkadaşlar Merhaba. 19.08.2022 de Serkan Aygın Clinicte saç ekim operasyonum gerçekleşti. Operasyon öncesi ve sonrası süreç profesyonelce işliyor bundan çok memnun kaldım. Operasyon öncesi ilk kan testi yapıldı sonrasında Serkan hoca ile ön muayene yapıldı. Saç çizgisi belirlendi. Serkan Hoca kapıdan girer girmez insana güven veriyor. Alnım çok geniş olduğu için Serkan hoca 2 çizgi belirledi sonrasında ön çizgiyi aşağı indirelim alnı daraltalım çok daha iyi olacak bana bırak ben herkese tanıdığıma yapıyor gibi yapıyorum dedi. Hocanın belirlediği ön çizgide karar kıldık. 4600 lük greft sayısını 4800 e çıkardı. Ödeme işleminden sonra saat 15:00 da operasyon için kliniğe alındım. Forumdan takip ettiğim ve sürecin işleyişini bildiğim için çok fazla heyecanım yoktu açıkçası. Kapıdan girer girmez Kübra hanım karşıladı. Operasyon öncesi xanax verildi sonrasında saç kesimi ve yıkama işlemi yapılarak fotoğraf çekimine geçildi. Operasyon işlemini Figen hoca ve ekibi gerçekleştirdi. Sedasyon işleminden sonra greft alma işlemine geçildi ve yaklaşık 3 saat sürdü. Greft alma işleminden sonra ufak bir mola verildi atıştırmalık bir şey ikram ettiler sonrasında 2. Sedasyon verilerek operasyona devam edildi. Figen hoca kanalları açtıktan sonra toplamda 7 saat içerisinde operasyon tamamlandı ve saat 22.00 da operasyon bitti. Operasyon ağrısız ve acısız bir şekilde gerçekleşti. Operasyon sonrası Olcayto Bey karşıladı yemek yedikten sonra kullanmam gereken ilaçları ve yapmam gerekenleri belirtti. Ertesi gün pansuman ve lazer işlemi yapıldı. Genel olarak işleyişten çok memnun kaldım. Saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum. Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.