Gönderen Konu: Evde kendi kendimize PRP yapamaz mıyız?  (Okunma sayısı 894 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Evde kendi kendimize PRP yapamaz mıyız?
« : 19 Ağustos 2022, 00:55:25 »
Sadece küçük bir soru.

Basit bir mantıkla damardan kan alınıp santrifüj cihazına yerleştiriliyor.

Daha sonra onun dibindeki sıvıyı (artık ismi her neyse unuttum) çekip istenilen bölgeye enjekte ediliyor.

Yani damardan kan almayı bilen bir aile bireyi ile kolaylıkla yapılabilir diye düşünüyorum.

Ha santrifüj cihazı var o pahalı değil zaten.

Deneyimleyen, tecrübesi olanlar anlatsın bakalım.

Veya bu işlerin bu kadar kolay olmadığını, handikaplarını anlatacak arkadaşları da beklerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Evde kendi kendimize PRP yapamaz mıyız?
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2022, 12:51:47 »
Yamazsın saç köklerini görmen gerek iğneleri saç köklerine batırabilirsin

Hem ayrıca prp nin ben saç köklerine zarar verdiğini düşünüyorum o yüzden çok tavsiyem değil
Global Moderator

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2022, 03:58:31 »
Ben yapıyorum evde santrifüj cihazım var prp kitlerinide çok kaliteli kitler satan bir satıcıdan alıyorum.arada yüzümeds uyguluyorum kitler kaliteli olunca yüksek miktarda trombosit elde ediyorum ama mucize değil çok beklentiniz olmasın benim yıllardur edindiğim tecrübe prp faydalı ama etkisi geçici ve en fazla 2 ay etki ediyor sonrası eski tas eski hamam kaldığı yerden devam bundan emin olabilirsiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2022, 07:35:36 »
Ben yapıyorum evde santrifüj cihazım var prp kitlerinide çok kaliteli kitler satan bir satıcıdan alıyorum.arada yüzümeds uyguluyorum kitler kaliteli olunca yüksek miktarda trombosit elde ediyorum ama mucize değil çok beklentiniz olmasın benim yıllardur edindiğim tecrübe prp faydalı ama etkisi geçici ve en fazla 2 ay etki ediyor sonrası eski tas eski hamam kaldığı yerden devam bundan emin olabilirsiniz.

Sen uzmansın :) o değil
Global Moderator

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2022, 18:34:34 »
Ooo maşallah.

Başkan peki damardan kan alan ve saçına enjekte eden kişi bilgili mi sağlık hakkında?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2022, 19:13:44 »
Bence uğraştığına değmez.Zaten prp çokta etki etmiyor.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2022, 20:08:52 »
Bence uğraştığına değmez.Zaten prp çokta etki etmiyor.
Kelin ekmeği umuttur kanka
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2022, 20:13:17 »
Kelin ekmeği umuttur kanka

O zaman 3 ayda 1 para verip yaptırman daha mantıklı gibi uygun fiyatlı bulunursa.Anlıyorum evde sınırsız kaynak olurda riskli gibi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2022, 21:04:30 »
Prp değil de şakaklara hacamat yaptıran var mı :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2022, 22:52:19 »
Prp değil de şakaklara hacamat yaptıran var mı :)

Bu işin sonu çin işkencesine gidicek sanırım.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 20 Ağustos 2022, 23:39:09 »
 oncelikle prp daha çok ben gibi ileri yaslardaki kartlar içindir.kanı alırlar ayrıştırırlar gencleştirirler içine vitamin şu bu katarlar sonra kafaya geri verirler saç genc kanla beslenir.igfde ise kanı ayrıştırıp buyume faktorlerini ayırt edip geri verirler bu yuzden igf daha iyi deniliyor.sende kanı alıp ayrıştırıp guzelce geri verebilceksen yaparsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 21 Ağustos 2022, 00:31:11 »
Bu işin sonu çin işkencesine gidicek sanırım.

Çin işkencesi değil de mevcut sıkıntılı durumun üstüne sos eklemektense mevcudu tahliye edip vücudun kendisini onarmaya tazesini koymaya müsade etmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bir çok konuda ekim sonrası travmadan kaynaklı saçların daha iyi beslendiğini güçlendiğini gördüm tabi tam tersi de oluyor özellikle sıkıntılı merkezlerde. İğneleme de tam bu sebeple mantıkla yapılmıyor mu zaten? Belki yanlış düşünüyorum bilemedim ama hacamat denenebilir bence ehil ellere sahip bir doktorla
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2022, 10:03:00 »
Babam nw6 ve tepenin biraz assagisina hacamat yaptirdi. Oradan sac cikmiyo artik sacma bi görüntü oldu yaptırmak isteyenlerin haberi olsun
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2022, 11:41:10 »
Babam nw6 ve tepenin biraz assagisina hacamat yaptirdi. Oradan sac cikmiyo artik sacma bi görüntü oldu yaptırmak isteyenlerin haberi olsun

Çok teşekkür ederim kardeşim bilgi için geçmiş olsun kötü olmuş Allah şifa versin
avodart&minox&xpecia

tedavim

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 21 Ağustos 2022, 16:18:16 »
Bence sen kendind ekersin kardes  bir mikto motora bakar is yaparsin sen o kapesite var gibi duruyor
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram