Selam herkese. 23 yaşındayım. 1 senedir özellikle ön bölgemde yaşadığım incelme sebebiyle finasterid veya dutasterid kullanmaya karar verdim. Uzunca süre kullanmaya karar verdiğim için dutasteride'den biraz soğudum açıkçası çünkü araştırdığım kadarıyla uzun süreli kullanım için pek tavsiye edilmiyor. Yapılan deneylerde .2mg ve 1mg fin kuıllanımı arasında fazla farklılıklar olmadığı belirtilmiş bu yüzden ben de düşük dozlarla bu ilaca başlamak istiyorum. Propecia 1mg şeklinde olduğu için onu alıp kullanmayı planlıyorum. Sorum şu, 5günde 1 1mg kullanmak ile her gün .20mg kullanmak ne gibi farklılıklar yaratır(ilacın etkisi ve hormon dalgalanması vs)? Amacım oluşabilecek yan etkileri minimuma indirmek(placebo etkisi altında değilim gayet kafam rahat şekilde kullanacağım) ayrıca bu şekilde bir paketinin daha uzun gitmesi de ekonomik olduğu için mantıklı geliyor. Bunlar dışında düşük dozda veya haftada 2-3 kez 1mg gibi kullanım deneyimi olanlar da varsa fikirlere açığım. Özellikle bu şekilde kullananların veya konu hakkında fikirleri olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.