Gönderen Konu: DUT + ORAL MİN  (Okunma sayısı 4522 defa)

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
Ynt: DUT + ORAL MİN
« Yanıtla #15 : 11 Eylül 2022, 22:12:25 »
Kesinlikle roaccutane kullan faydasını göreceksin ve sana tavsiyem prozinc bırakıp konazol dene yine konazol şampuanında yağlanma noktasında çok faydasını görürsün düşük dozlarda roaccutane zarar vermez 40 mg bile düşük doz emin ol yağlanmanı bu dediklerim 10 gün içerisinde kesecektir.
prozinci günlük kullanıyorum günlük kullanabileceğim birbaska şampuan varmıdır tavsiye edeceğiniz?

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 12 Eylül 2022, 00:53:55 »
Bu dediklerimi uygularsan kardeşim zaten her gün saçlarını yıkama gereği duymayacaksın saçların hacimli ve temiz kalacak dolayısıyla çabuk şekilde alacak konazolü öneririm tek temiz ve kaliteli şampuan o gerçek anlamda söylüyorum alışması 2-3 haftanı alır ama alıştın mı çok memnun kalırsın tecrübeyle sabit gel sen beni dinle düşük dozda roaccutane da kullan faydasını göreceksin.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 25 Eylül 2022, 18:13:19 »
Yaklaşık 2 ay kadar her gece 5 fis şeklinde kullandığım Topikal minoxili zamana yayarak bıraktım. 1 Haftadır kullanmıyorum neredeyse, 2 aydır dutasterid(2gunde 1) ve oral minox (hergun) kullanıyorum ve  bugün sağ şakağımda gerileme farkettim.Bu gerileme topikal minoxu bıraktığım için midir? Dutasterid'e başladığım için midir? yoksa oral minox a başladığım için mi?
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 01 Ekim 2022, 22:31:04 »
minox ve finas dutas bunlar çoğu kişide 3-5 ay sonra shedding yani şok dökülme yapar bu işe yaradığının göstergesi. Dökülen kısımda sonra daha kalın olarak çıkıyor.

Bu shedding mesajları malesef yabancı forumlarda videolarda da bi türlü bitmedi. Sheddingden korkmayın diyorlar hep.

Shedding bende olmuyor mesela ama bazı kişilerde çok daha berbat da olabiliyormuş sabretmek lazım. Saç ekiminden sonraki şok dökülme gibi bişey.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2022, 00:34:06 »
minox ve finas dutas bunlar çoğu kişide 3-5 ay sonra shedding yani şok dökülme yapar bu işe yaradığının göstergesi. Dökülen kısımda sonra daha kalın olarak çıkıyor.

Bu shedding mesajları malesef yabancı forumlarda videolarda da bi türlü bitmedi. Sheddingden korkmayın diyorlar hep.

Shedding bende olmuyor mesela ama bazı kişilerde çok daha berbat da olabiliyormuş sabretmek lazım. Saç ekiminden sonraki şok dökülme gibi bişey.

Bu ara saçım fena dökülüyor kalın daha çok sanırım umarım shedding dir.saçımın genel uzunluğu 3 4 cm dökülenler 1 2 cm uzunluğunda tabi 3 4 se olutor ama 1 2 daha yoğun ayrıca saçta yoğunluk kaybı hissettim .
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 10 Ekim 2022, 00:35:31 »
6.ay sonrasında geçişte Dutasterid ve oral minoxil de 80. günüm falan yorum yapabilecek arkadaşları bekliyorum
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2022, 00:55:44 Gönderen: DARBELi HAYDAR »
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 12 Ekim 2022, 21:48:03 »
Tedavimden magnezyum yağını ve dermarolleri çıkarıyorum bir işe yaramadıklarını düşünüyorum eğer bir işe yarıyorsa bile zararının daha çok olduğunu düşünüyorum her ikisi içinde
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 27 Ekim 2022, 20:52:37 »
97. gün

saçta bayağı kalınlaşma var

dökülme devam ediyor fakat ilk 6 aya kadar ilaçlar nedeniyle dökülebilir diyorlar bu nedenle mi dökülüyor bilmiyorum

açılma yok.

saçı dolgun ve sertlestiren şampuan tavsiyelerinizi bekliyorum.

Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 28 Ekim 2022, 17:54:42 »
moruk foto paylasma imkaniniz var mi?

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 29 Ekim 2022, 11:34:12 »
Hiç foto paylaşmadan ne yorumu istiyorsun anlamıyorum.
Zaten en etkili iki ilacı kulanıyorsun başka bişey arama devam.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 29 Ekim 2022, 16:11:46 »
kimseden yorum beklemiyorum kendi listemi oluşturuyorum burada ne yaptığımı bilmek için sadece şampuan için bekledim tavsiye ondada yok. sonuçları ileriki zamanlarda toplu şekilde atacağım
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Ekim 2022, 13:02:23 »
Konazol denedin mi hiç kardeşim ?

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 30 Ekim 2022, 14:09:00 »
Konazol denedin mi hiç kardeşim ?
denedim ancak uzun süreli değil faydasını görmedim kısa zamanda
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 30 Ekim 2022, 14:12:51 »
bir de uzun zamandır saç derimin diğer bölgelerime göre hafif kızarık olduğunu fark ediyorum bugün yine farkettim belki birşeye işarettir  :o
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

vidci1

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 30 Ekim 2022, 17:20:09 »
 ;D   Atom bombasının yanına maytap ekleyeyim mi diye soruyosun şu an farkında değilsin. İlla istiyorsan git maytapa harca paranı.

Bimdeki sıvı sabunla schwarzkopf saç dökülme karşıtı şampuan arasında bi fark yok saç dökülmesi olarak inan.

Anca saçın görünümüne şampuandaki silikon vs falan etki edebiliyor bi de ketokonazol çinko falan kepeğe mantara fayda edebiliyor. Ama dökülme olayı şampuanla bi alakası yok.  Hangisini seviyorsan onu kullan geç.

Facebook Twitter Instagram