Bence hic bekleme ve guvenli doza düş knk hicbisey sağlığından onemli degil yarin bigun kalple alakali bi problemin olusur kafani taslara vurursun. Cidden kellik gozumuzu kör ediyor millet testosteron bloklayici icmeyi dusunuyo kafasina vajinal krem suruyo sonra kalkmiyo diye ağlıyor
tavsiyen için teşekkür ederim kanka 10 gün daha böyle devam etmek istiyorum bir anda indirmek istemiyorum 10 gün sonra 7mg 20-30 gün böyle devam edip 5mg şekline geçeceğim yani 1 ay sonra 5mg olacak 2 ay sonrasında ise 2.5mg ineceğim ve bu şekilde kullanmaya devam edeceğim daha da ilerleyen günlerde saçta yaptığım yöntem şeklinde bu tedaviyi de bitiririm
saç için bırakma konusuna gelirsek önceleri her gece sıkıyordum şimdi 2 günde bir şeklinde devam ediyorum muhtemelen 1 ay içinde 3-4 günde bir şekline getirip haftada 1 yapacağım sonrasında ise bırakmayı düşünüyorum birden bırakmak saçı aniden tetiklediği için kötü sonuçlar doğurabilir diye düşünüyorum
cinsel açıdan hiçbir sıkıntı yok şükür finasterid daha çok yan etki yapıyordu.sanırım yarılanma ömrü 8 10 saat bu yüzden de vucut dengede olmadığı için yan etki ediyor olabilir.diğer yandanda her gün fin içme kırma saklama derdi ortadan kalktı. yanlışlarım olursa düzeltebilirsiniz.