Hocam sizden ricam aydınlık bir ortamda ışık tepede olacak şekilde fotoğraf paylaşır mısınız ? Fotolar çok karanlık bir şey anlayamadım açıkcası
Hocam 6. ay fotoğrafımdan ayırıp çektiğim fotolara bakabilirsin zamanım kısıtlı çektiğimi elimden geldiğince koyuyorum .. İlla dibleri görünsün istiyorsanız pro makinem yok fakat merak ettiğiniz yanlar ile aynı sıklığa geldi mi sorusu ise maalesef gelmedi ama atak yaptı 6. ay fotolarına bakarsanız görürsünüz
Anladım bana da 7. Ay fotoları seyrek geldi Koray beyin ekimleri 6 ayda çok iyi oluyor ama sizinki aynı seviyede değil inşallah atak yapar
Farkındayım zaten herseferinde söylüyorum Hoca da öyle söyledi zaten iyice okursanız yazdıklarımı görürsünüz
22. sayfa ..... 6 ay kontrolünde Koray Hoca finasın bende etki vermediğini bazı kişilerde bunun olabileceğini buna rağmen saçımın gayet iyi gittiğini söyledi 8-9. aylarda en büyük artışın olacağını ve çoklu greftlerin çıkmadığını söyledi saç derisi zoomlu fotoğraflarda kabarcıkları gösterdiler çoklu greftlerin daha patlamadığını görmüş oldum bende
ve elime keskin çok ufak saçlar geliyor ...durumdan memnunum arkadaşlar...
İnşallah hocam temennimiz atak yapması