Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Architect - 23 Şubat 2018, 11:31:326 ay kontrolünde Koray Hoca finasın bende etki vermediğini bazı kişilerde bunun olabileceğini buna rağmen saçımın gayet iyi gittiğini söyledi 8-9. aylarda en büyük artışın olacağını ve çoklu greftlerin çıkmadığını söyledi saç derisi zoomlu fotoğraflarda kabarcıkları gösterdiler çoklu greftlerin daha patlamadığını görmüş oldum bende ve elime keskin çok ufak saçlar geliyor ...durumdan memnunum arkadaşlar... finansın etki etmediğini nasıl tespit etti hocam yapılan ölçümlerde saç teli kalınlığında bir artış olmadığımı belirlendi.
6 ay kontrolünde Koray Hoca finasın bende etki vermediğini bazı kişilerde bunun olabileceğini buna rağmen saçımın gayet iyi gittiğini söyledi 8-9. aylarda en büyük artışın olacağını ve çoklu greftlerin çıkmadığını söyledi saç derisi zoomlu fotoğraflarda kabarcıkları gösterdiler çoklu greftlerin daha patlamadığını görmüş oldum bende ve elime keskin çok ufak saçlar geliyor ...durumdan memnunum arkadaşlar...
Alıntı yapılan: scofield - 23 Şubat 2018, 11:38:23Alıntı yapılan: Architect - 23 Şubat 2018, 11:31:326 ay kontrolünde Koray Hoca finasın bende etki vermediğini bazı kişilerde bunun olabileceğini buna rağmen saçımın gayet iyi gittiğini söyledi 8-9. aylarda en büyük artışın olacağını ve çoklu greftlerin çıkmadığını söyledi saç derisi zoomlu fotoğraflarda kabarcıkları gösterdiler çoklu greftlerin daha patlamadığını görmüş oldum bende ve elime keskin çok ufak saçlar geliyor ...durumdan memnunum arkadaşlar... finansın etki etmediğini nasıl tespit etti hocam yapılan ölçümlerde saç teli kalınlığında bir artış olmadığımı belirlendi.Aynen scofiled saç yoğunluğu olması gerektiği gibi fakat kalınlığı aşırı ince ve mevcut saçlarda da bir canlanma söz konusu olmadığı için
Alıntı yapılan: Architect - 23 Şubat 2018, 11:53:15Alıntı yapılan: scofield - 23 Şubat 2018, 11:38:23Alıntı yapılan: Architect - 23 Şubat 2018, 11:31:326 ay kontrolünde Koray Hoca finasın bende etki vermediğini bazı kişilerde bunun olabileceğini buna rağmen saçımın gayet iyi gittiğini söyledi 8-9. aylarda en büyük artışın olacağını ve çoklu greftlerin çıkmadığını söyledi saç derisi zoomlu fotoğraflarda kabarcıkları gösterdiler çoklu greftlerin daha patlamadığını görmüş oldum bende ve elime keskin çok ufak saçlar geliyor ...durumdan memnunum arkadaşlar... finansın etki etmediğini nasıl tespit etti hocam yapılan ölçümlerde saç teli kalınlığında bir artış olmadığımı belirlendi.Aynen scofiled saç yoğunluğu olması gerektiği gibi fakat kalınlığı aşırı ince ve mevcut saçlarda da bir canlanma söz konusu olmadığı içinilginç.saç ekiminden sonra ekim bölgesindeki kanlanmaya bağlı olarak mevcut saçlarda da kalınlaşma olduğunu düşünüyordum.lateral teknık bu bakımdan yorumlamaya açık sanırım.sağlık olsun umarım etkili,farklı bir tedavi yöntemi bulursun.
Benimde benzer bi durum vardı 7.5 aydan sonra tam olarak kendine geldi saçlar sanırım sizinde öyle olucak süreç bence gayet normal.
Sevindim senin adına dostum bilseydim ben de gelirdim seninle güzel gelişmeleri bekliyoruz
Alıntı yapılan: AlpArslan - 23 Şubat 2018, 18:51:22Sevindim senin adına dostum bilseydim ben de gelirdim seninle güzel gelişmeleri bekliyoruz Vay devrem gelseydin iyi olurdu valla inşallah bende bekliyorum
Alıntı yapılan: Architect - 23 Şubat 2018, 18:53:54Alıntı yapılan: AlpArslan - 23 Şubat 2018, 18:51:22Sevindim senin adına dostum bilseydim ben de gelirdim seninle güzel gelişmeleri bekliyoruz Vay devrem gelseydin iyi olurdu valla inşallah bende bekliyorum Ayda bir asmed de Altın günümü yapsak
Nasıl gidiyor hocam?? Var mı son iki haftadır gelişme??
finas kullanmayı bıraktınız mı peki şuan?
Alıntı yapılan: TonyMontana - 26 Şubat 2018, 00:55:41Nasıl gidiyor hocam?? Var mı son iki haftadır gelişme??ne olucak senın bu heycanın