Saç Ekimi Sonuçları
2 aya kadar waxlamaya başlarsın tertip çok güzel olacak inşallah.
Kardeşim ekimin hayırlı olsun gayet iyi gidiyor ins daha da iyi olur. Bu proscari ne zamandır kullanıyorsun önerir misin benimde 130 gün oldu seyreklik fazla ve saçlar cansız
Alıntı yapılan: sasa4 - 14 Şubat 2018, 13:11:50bence gayet iyi görünüyor ama sizin beklentiniz daha iyi olmasıydı sanırım süreç için klinik ne diyor acaba? çıkışlar sürer mi, çıkanlar kalınlaşır mı bir yorum yaptılar mı?Haftaya kontrole gideceğim sasa4
bence gayet iyi görünüyor ama sizin beklentiniz daha iyi olmasıydı sanırım süreç için klinik ne diyor acaba? çıkışlar sürer mi, çıkanlar kalınlaşır mı bir yorum yaptılar mı?
6 ayda ön bölge %50-60 civarı çıkar zaten, bazıları ışığın az aldığı fotoları çekip forumlara koydukları için aldatıcı oluyor, onlara takılma sürecin olması gerektiği gibi ilerliyor.
Alıntı yapılan: Architect - 14 Şubat 2018, 13:18:48Alıntı yapılan: sasa4 - 14 Şubat 2018, 13:11:50bence gayet iyi görünüyor ama sizin beklentiniz daha iyi olmasıydı sanırım süreç için klinik ne diyor acaba? çıkışlar sürer mi, çıkanlar kalınlaşır mı bir yorum yaptılar mı?Haftaya kontrole gideceğim sasa4kontrol sonrası yorumlarını buraya yazarsanız bizde bilgilenmiş oluruz umarım çok güzel olur
Alıntı yapılan: Ekstrem - 18 Şubat 2018, 22:34:366 ayda ön bölge %50-60 civarı çıkar zaten, bazıları ışığın az aldığı fotoları çekip forumlara koydukları için aldatıcı oluyor, onlara takılma sürecin olması gerektiği gibi ilerliyor.Aynen ya, çamur atıyor gibi olmamak için yorum yapmıyorum da Koray hoca'ya ektirenler ilk aylarda bazen bilerek ya da bilmeyerek saçların öne taranmış, var olan saçlarla bir miktar gizlenmiş ya da aydınlık ortamda gölge düşmüş fotoğraflar paylaşıyorlar. Bence çok güzel gidiyor ve istediğin sonucu alacaksın.
Alıntı yapılan: Ekstrem - 18 Şubat 2018, 22:34:366 ayda ön bölge %50-60 civarı çıkar zaten, bazıları ışığın az aldığı fotoları çekip forumlara koydukları için aldatıcı oluyor, onlara takılma sürecin olması gerektiği gibi ilerliyor.İnsan kendi saçı olunca birazda pimpirikli oluyor o da var biraz ama dediklerin çok doğru daha 6 ay daha var süreç için verteks için 8-9 ay daha var illaki daha iyi olacak diye düşünüyorum
Alıntı yapılan: Architect - 19 Şubat 2018, 09:45:00Alıntı yapılan: Ekstrem - 18 Şubat 2018, 22:34:366 ayda ön bölge %50-60 civarı çıkar zaten, bazıları ışığın az aldığı fotoları çekip forumlara koydukları için aldatıcı oluyor, onlara takılma sürecin olması gerektiği gibi ilerliyor.İnsan kendi saçı olunca birazda pimpirikli oluyor o da var biraz ama dediklerin çok doğru daha 6 ay daha var süreç için verteks için 8-9 ay daha var illaki daha iyi olacak diye düşünüyorum Hocam benim açıklığımda sizinle benzer Hatta siz daha iyi durumdasınız. Asmed in kendi sitesine baktığımda bize benzer açıklıkların sonuç fotoğrafları hep 8 ay ve sonrası. Nisan ayında saçlar baya formuna ulaşmış olacaktır diye düşünüyorum.
Bence çok güzel daha-da güzel olucaktır çok doğal duruyor saçların Önümüzde yaz çok güzel giriceksin yaza inşallah.
6 ay kontrolünde Koray Hoca finasın bende etki vermediğini bazı kişilerde bunun olabileceğini buna rağmen saçımın gayet iyi gittiğini söyledi 8-9. aylarda en büyük artışın olacağını ve çoklu greftlerin çıkmadığını söyledi saç derisi zoomlu fotoğraflarda kabarcıkları gösterdiler çoklu greftlerin daha patlamadığını görmüş oldum bende ve elime keskin çok ufak saçlar geliyor ...durumdan memnunum arkadaşlar...