Gönderen Konu: Asmed Dr. Koray ERDOĞAN - 16-17 Agust 2017 / 5032 grafts- Fue-Manual  (Okunma sayısı 108684 defa)

Architect

• Sr. Member
Yemege gelmediğin için süreç uzaya bılır benım hayır duamı alman lazım gelıp:)

Gelecem dede ya sözüm söz  8) iyi olsun da :p
if you see the tiger it's too late, you're food

Architect

• Sr. Member
Sürecin çok iyi gittiğini düşünüyorum jeneriklik bir ekim olmuş. özellikle takip ediyorum benzer durumdayım ve öngörülen greft sayısı da aynı...  yolu yarılamışsınız güzelce tarayacağınız günler yakın...

Çok teşekkürler kardeşim :)

Architect

• Sr. Member
Çok güzel olacak ama arada kalan parçalar işalla ilerde dökülmez. Koray Hoca hesabını yapıp oranın hakkını ayrımıştır gerçeği ama döküldü mü de hepsi birden dökülmeyeceğinden sıkıntı olabilir.

Dökülmem tamamlanmıştı kardeşim babam ile aynı görüntüye sahiptim ekim öncesi Koray hocada onayladı ve tasarımı ona göre yaptı :)

Architect

• Sr. Member
Çok güzel olacak ama arada kalan parçalar işalla ilerde dökülmez. Koray Hoca hesabını yapıp oranın hakkını ayrımıştır gerçeği ama döküldü mü de hepsi birden dökülmeyeceğinden sıkıntı olabilir.

Dökülmem hemen hemen tamamlanmıştı kardeşim :) babam ile aynı görüntüye sahiptim ekim öncesi, Koray hocada onayladı ve tasarımı ona göre yaptı :)  ama her türlü durum için 3000-4000 arası rezervde var demişti unutmadan ekliyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Koray hoca donör bölgesınde rezerve bırakmadan planlama yapmaz bende de 4 bin var:)
Global Moderator

Architect

• Sr. Member
Koray hoca donör bölgesınde rezerve bırakmadan planlama yapmaz bende de 4 bin var:)

hayır duanı eksik etme bak sonra olmadı bu saç der başına ekşirim dedeee  8)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Maşallah dostum çok güzel gidiyor insallahn saç dahil herseyin en güzeli olur senin :)
Global Moderator

Architect

• Sr. Member

Maşallah dostum çok güzel gidiyor insallahn saç dahil herseyin en güzeli olur senin :)

Aminn Dedem Seninde herşeyin en güzeli senin olsun  :)

Kolekalsiferol

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah hocam. Konuya girdikçe seratonin salgılıyorum.

Architect

• Sr. Member
Maşallah hocam. Konuya girdikçe seratonin salgılıyorum.

Eyvallah kardeşim bir ömür boyu Seratonin salgılarsın umarım  8) Yorumlarını eksik etme  :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam 15 gün geçmiş son foto paylaşımının üstünden. Tam atak dönemindesin. Yeni fotoları bekliyoruz :)
The World is Yours

Architect

• Sr. Member
Hocam 15 gün geçmiş son foto paylaşımının üstünden. Tam atak dönemindesin. Yeni fotoları bekliyoruz :)

6. ay dolsun paylaşacağım kardeşim

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Yeni çıkışlar oldu mu bu evrede? Gözle görülür fark olduğunu tahmin ediyorum
The World is Yours

Architect

• Sr. Member

Yeni çıkışlar oldu mu bu evrede? Gözle görülür fark olduğunu tahmin ediyorum

Oldu tabi fakat diğer Asmed ekimleri gibi değil maalesef .. Merkez ile görüşmemde de bunu onayladılar fakat onların abartı ileride olduğunu normalin benim saçım olduğunu söylediler :) Şimdilik erken kardeşim 12.ay dolsun hep birlikte yorum yaparız .

Facebook Twitter Instagram