Saç Ekimi Sonuçları
3. günümdeyim bir kendime geleyim acıcam. Zaten doslarımı Asmed merkezinde unuttum 10.gün kabuk dökümünde alıcam. Ondan sonra paylaşımları yaparım sonra beraber gün saymaya başlarız. Kim bilir kaç kişinin gününü saydın Hintel, birde benimkini beraber sayarız Bu arada bir anket doldurttular, senin adını verdim. Ben gerçek adını bilmiyordum orada Hintel nicknameli sizinle Atınaya gelen bir arkadaş dedim ve isminide öğrenmiş oldum
Alıntı yapılan: Architect - 24 Kasım 2017, 18:56:42Alıntı yapılan: Hintell - 24 Kasım 2017, 18:50:02Daha 100 günde sürec yavasmı hızlı anlayamassınız bu kıstas degil neyse sürec zor ne olursa olsun kafanıza bişeyleri ister istemez takacaksınız hepimiz yaşadık..Bakalım görelim ya Dedem Galiba ara ara bu süreçte böyle dönemler geliyor herkese aşmak içinde paylaşıyoruz işte İkinize de Dede ve Alp Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim Ne demek dostum, rica ederim ayrıca; Ne mutlu ki yolumuz Koray hocayla kesişti. “ Acaba çıkar mı, güzel olur mu” diye düşünmek yerine süreç bitse de kurtulsak diye bekliyoruz. Hocaya güven, akışına bırak bende desteklerin için teşekkür ederim, orucu beraber tutuyoruz bayramı da beraber yapıcaz sabret yemekte görüşürüz
Alıntı yapılan: Hintell - 24 Kasım 2017, 18:50:02Daha 100 günde sürec yavasmı hızlı anlayamassınız bu kıstas degil neyse sürec zor ne olursa olsun kafanıza bişeyleri ister istemez takacaksınız hepimiz yaşadık..Bakalım görelim ya Dedem Galiba ara ara bu süreçte böyle dönemler geliyor herkese aşmak içinde paylaşıyoruz işte İkinize de Dede ve Alp Destekleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim
Daha 100 günde sürec yavasmı hızlı anlayamassınız bu kıstas degil neyse sürec zor ne olursa olsun kafanıza bişeyleri ister istemez takacaksınız hepimiz yaşadık..
Bence siz saçlarınız çıkınca 3 nüz ekersiniz beni hiç güvenmiyorum bu yemek konusunda
son 1 ay saç derisinin görünmesi
Sevdiğim şairlerden biri olan İsmet Özel der ki:Yaklaşıyor,yaklaşmakta olan.
Geliyor gelmekte olan, cok iyi
yakın zamanda cosar saclar
Alıntı yapılan: recklai85 - 25 Kasım 2017, 18:48:34yakın zamanda cosar saclar Bekliyorum dediğin şeyi çoşmasını sabır sabırda bi yere kadar bayaha kararma olmuş dostum az biraz sabır güzel günler yakın senin için
Alıntı yapılan: Architect - 25 Kasım 2017, 22:18:15Alıntı yapılan: recklai85 - 25 Kasım 2017, 18:48:34yakın zamanda cosar saclar Bekliyorum dediğin şeyi çoşmasını sabır sabırda bi yere kadar bayaha kararma olmuş dostum az biraz sabır güzel günler yakın senin için
Alıntı yapılan: recklai85 - 25 Kasım 2017, 18:48:34yakın zamanda cosar saclar Bekliyorum dediğin şeyi çoşmasını sabır sabırda bi yere kadar