Saç Ekimi Sonuçları
Benim şok dökülmem 32.gün başladı 72.gün bitti gibi . Yani geç bitebiliyor şok dökülme merak etmeyin.
Alıntı yapılan: Mert35 - 30 Ekim 2017, 13:48:04Benim şok dökülmem 32.gün başladı 72.gün bitti gibi . Yani geç bitebiliyor şok dökülme merak etmeyin.Bu şok mu değil mi kafam iyice karıştı ya Mert
74.gün şoktan kalan kahkülüm bile var
Kepek değil dimi o?
Kafanı güzel yıkayıp durula bastır yanı yıkarken biraz bide hangi şanpuanı kullanıyosun?
Alıntı yapılan: Architect - 30 Ekim 2017, 13:51:36Alıntı yapılan: Mert35 - 30 Ekim 2017, 13:48:04Benim şok dökülmem 32.gün başladı 72.gün bitti gibi . Yani geç bitebiliyor şok dökülme merak etmeyin.Bu şok mu değil mi kafam iyice karıştı ya Mert Ekim bölgesini yıkarken şampuanla parmak uçlarıyla dairesel şekilde ovalayarak yıka.Bazı saçlar saç derisine yapışıp kalabiliyor benim öyle dökülen saçlarımda oldu.O şekil yıkadığında dökülme olmadımı anlarsın zaten bittiğini.
Alıntı yapılan: Architect - 29 Ekim 2017, 14:10:0074.gün şoktan kalan kahkülüm bile var Vay kahkülü güzel hangi şampuanı kullanıyorsun dostum? Revita kullanmıyorsan tavsiye ederim. Diğer arkadaşların da dedikleri gibi bastırarak yıka biraz ekilenler içerde artık onlara bir şey olmaz korkma 😄
iyi durulaman lazım saç şampuanlı iken ince tarakla usul usul tara duruladıktan sonra bidaha tara ve tekrar durula
bu arada Hoca aloe vera jel önerdi bu gece başladım hacılar bu ne ?? revita yarın alayım dedim de 500 tl nedir bitirdiniz beni bitirdiniz Alp bitirdin beni yedin
Alıntı yapılan: Architect - 31 Ekim 2017, 00:46:58bu arada Hoca aloe vera jel önerdi bu gece başladım hacılar bu ne ?? revita yarın alayım dedim de 500 tl nedir bitirdiniz beni bitirdiniz Alp bitirdin beni yedinGüzel saçlara giden yolda çekilen çile, harcanan para kutsaldır Architect kararmalar başlamış kahkülle yeni çıkan saçlara nasıl güzel şekil vereceğini düşün 🤔😎