Saç Ekimi Sonuçları
Cok kaliteli bir ekim oldugu hemen ilk bakista anlasiliyor Hayirli olsun
kardesım hayırlı olsun bnmde 25-26 ekıme gun almıstım Asmede 5000 grafts..Acaba ortalama kac saat suruyo greft alma ve alınan grefti ekme =)
eyw kardesım bılgı verdıgın ıcın saol..bnm acıklık fazla puntaya benzıyor hayırlısı artık
cevap ıcın tskler 2 gün katlancaz artık ..Bana senın acıklık puntadan daha az gıbı geldı
Alıntı yapılan: recklai85 - 04 Ekim 2017, 15:31:54cevap ıcın tskler 2 gün katlancaz artık ..Bana senın acıklık puntadan daha az gıbı geldı Her göz faklı tabi Hintell karar versin o zaman onun gözler iyi
Alıntı yapılan: Architect - 04 Ekim 2017, 16:07:18Alıntı yapılan: recklai85 - 04 Ekim 2017, 15:31:54cevap ıcın tskler 2 gün katlancaz artık ..Bana senın acıklık puntadan daha az gıbı geldı Her göz faklı tabi Hintell karar versin o zaman onun gözler iyi dökülme farklık göstersede açıklık benzer.. yani puntanın gibi architeck de açıklığı hemen hemen aynı bu arada saç ortalaman 2.07 imiş yani 10416 saç teli seni beklıyor:) güzel bir sonuç olucak. Ve donör kapasitesi 8 bindi diymi hala bi 3 binin daha var.
Sanki senin açıklık punta dan biraz daha fazla gibi geldi banada en iyisi bu konu kapansın 😄 hayırlı olsun ekimin çok sık ve doğal bir Tasarım yapmış hoca sana maşallah.
Herkese Merhaba, Sonuna kadar istifade ettiğim bu siteye benim de katkım olması dileği ile sürecimi elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım.Herkesin saçları gönlünce olsun ..
Alıntı yapılan: Architect - 03 Ekim 2017, 19:35:04Herkese Merhaba, Sonuna kadar istifade ettiğim bu siteye benim de katkım olması dileği ile sürecimi elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım.Herkesin saçları gönlünce olsun .. KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN EKİMİN GAYET GÜZEL GÖZKÜYOR İNŞLLAH İSTEDİĞİN SONUCU ALIRSIN..EKİMİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER BÜTÜN SÜRECİNİ PAYLAŞIRSAN 4 5 aydan SONRA PAYLAŞIMI KESMEZSEN COK YARARLI OLURSUN BİZİM GİBİ EKİM YAPTIRMAYI DÜŞÜNENLERE
Donör kapasiten kaçtı hocam senin?