Saç Ekimi Sonuçları
Dostum geçmiş olsun. Sürecini paylaştığın için teşekkürler. Ön çizgi gayet güzel olmuş. Koray Erdoğan'a saç ektiren şanslılar kervanına siz de katılmışsınız
Mimar saçlarda son durumlar nasıl?
Uvv 10.000 saç teli buharlaşmış:-) sonuç güzel olacaktır
Verteks’deki mevcut saçlarda şoka uğramış gibi. 1.ayın yine benimkinden iyi duruyor Tekrardan güçlenerek çıkacaktır bol sabır
Yalnız sizin saçlı derinizde çok hassas ekim bölgesindeki renk farkı hala belli oluyor. Sonuca etkisi Yok ama şok dökülmeyle deri hassasiyeti arasında ilişki olabileceğini düşünüyorum
Alıntı yapılan: Glownshow - 15 Ekim 2017, 20:16:40Yalnız sizin saçlı derinizde çok hassas ekim bölgesindeki renk farkı hala belli oluyor. Sonuca etkisi Yok ama şok dökülmeyle deri hassasiyeti arasında ilişki olabileceğini düşünüyorumOlabilir evet hiç öyle düşünmemiştim ama artık saldım ya kırmızılıkmış eskisinden daha kel durumda olmakmış amann
Alıntı yapılan: Architect - 15 Ekim 2017, 20:18:39Alıntı yapılan: Glownshow - 15 Ekim 2017, 20:16:40Yalnız sizin saçlı derinizde çok hassas ekim bölgesindeki renk farkı hala belli oluyor. Sonuca etkisi Yok ama şok dökülmeyle deri hassasiyeti arasında ilişki olabileceğini düşünüyorumOlabilir evet hiç öyle düşünmemiştim ama artık saldım ya kırmızılıkmış eskisinden daha kel durumda olmakmış amann Proje çizerken can sıkıntısından saçlarınla oynayacağın günleri düşün dostum Eyvallah kardeşim çizmiyorum kontrol ediyorum kontrol ederken daha çok yoluyosun oynamıyosun bakalım sabırla bekliyoruz
Sırasıyla ön, şakak ve vertex.... İlginç şekilde vertex en iyi giden yer