Gönderen Konu: Haftada 3 Finasterid 4 xpecia başlangıç  (Okunma sayısı 2079 defa)

DmitriAhmedov

• Sr. Member
Ynt: Haftada 3 Finasterid 4 xpecia başlangıç
« Yanıtla #15 : 07 Ocak 2023, 00:30:38 »
Tedavide bugün 5. Ayım dökülmeler devam ediyor herhangi bir zararını görmedim ama artısını hiç görmedim şakaklarim iyice boşaldı  fotoları eklicem galiba minyatürlere minox lazım ama onada başlamak istemiyorum sorularınız varsa sora bilirsiniz

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 07 Ocak 2023, 00:47:35 »
Fotoğraflar aynı açıdan ama aynı uzunlukta değil ilk ekledigim fotolarda daha uzundu ama saçım aşırı cansız  birde saçım ilk fotoya göre boyalı ve trassiz yani ideal bir karsilastirma değil ama şakaklarin cansizlaşması gayet net gibi
  • Yaşınız 25

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 07 Ocak 2023, 00:49:01 »
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Yaşınız 25

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2023, 21:44:45 »
Arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim düşünceleriniz neler 5. Aylık durum bu
  • Yaşınız 25

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 10 Ocak 2023, 01:32:40 »
ön tarftaki geri çekilme ve minyatürleşmeye finasterid işe yaramaz onun yerine  dudasterid kullansan etkili olur ama onunda yan etkileri vs sorumluluk alıp önermek istemem doğrusu .
ön kısma yarıca dermaroller yapabilirsin ve çok az örneğin günde 1 fıs sadece öndeki minyatürleşmiş alana minox kulllanabilirsin ama dikkat etmen gerekir minoxil emilimi dermarollerdan sonra yüksek olur ayrıca bu tedavi geçici işe yarar bunuda bil.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2023, 04:34:01 »
ön tarftaki geri çekilme ve minyatürleşmeye finasterid işe yaramaz onun yerine  dudasterid kullansan etkili olur ama onunda yan etkileri vs sorumluluk alıp önermek istemem doğrusu .
ön kısma yarıca dermaroller yapabilirsin ve çok az örneğin günde 1 fıs sadece öndeki minyatürleşmiş alana minox kulllanabilirsin ama dikkat etmen gerekir minoxil emilimi dermarollerdan sonra yüksek olur ayrıca bu tedavi geçici işe yarar bunuda bil.
aynen minox a hiç yani 3 yıl memnun kalanı görmedim kısa süreli ama 1 2 yıl memnun ediyor diye biliyorum onu son koz olarak saklıyorum dutas da dediğin gibi risk artıyor valla bilmiyorum masaj yapıyorum zaten dermoroller kullanmıyorum ama
  • Yaşınız 25

Facebook Twitter Instagram