Saç Ekimi Sonuçları
benim zaten alnım genişti, dökülmeye başlayınca öne yatırdım, hem diffuse hem de nw skalasına göre gidiyor kafa iptal oldu valla 2 ayda artık öne yatırma da kurtarmıyor
Saç ektirmeyi denedim kabul etmedi asmed.Serkan aygın cevap bile vermedi ama ben oldukça rahatsızım alnım o kadar genişki yok tipim brad pitte benzeseydi bile yine çirkin olurdum.Norwood 1 olduğum zamanları özlüyorum ve üzülüyorum
Sen fin kullanmıyo muydun
kullanıyorum ama yazları nedense aşırı seyreliyor, minoxidil döngüsü de olabilir net emin değilim. kışı bekleyip görecez
neden kabul etmedi ki?
Sanırım risk almak istemedi.1000-1500 greftte olsa risk her zaman var fin kullansın demiş ama ben zaten dut kullanıyorum
Ağalar şakaklarimda öyle bir gerginlik varki tarif edemem sanki biri böyle arkaya doğru çekiyor masaj demeyin 2 yıldır uygulamadigim masaj çeşitli kalmadı başka birşey önerecek olan varmı ve son 2 ayda resmen şakaklar bosaldi
Magnezyum alabilirsin, fin kullanıyo musun bilmiyorum ama.Kullandığını var saydım. Bide masaj olayı çok garanti değil zaten bir adamın kafa derisi yumuşacık katlanıyormuş ama kelmiş
Baksana