Gönderen Konu: Minoxidil batağındaki kardeşlerim  (Okunma sayısı 2059 defa)

vidci1

• Yeni üye
  • *
Ynt: Minoxidil batağındaki kardeşlerim
« Yanıtla #15 : 21 Ağustos 2022, 20:58:49 »
Ben 2018de yarım kutu kadar kullandım işe yaradı önde yeterince uzamayan bebek saçları biraz kalınlaşıp jöle sürülebilecek hale geldi bir de sakal bıyık birleşimini doldurdum. Zaten sakala iki hafta sürdükten sonra gerisi aylarca kendi kendine çıkıyor.

SKTsi bitmiş bioxinin kutuyu yıllar sonra bi süre kullandım saç ekiminden sonra çünkü ilaçların çoğunda aslında skt yok formalite.

Şu an saç ekimi yaptırdım 5-6 kutu bioxinin aldım yeni kutudan devam ettim . 1 aydır kullanıyorum saç ekileli 1 ay oldu.

Şöyle söyleyeyim klasik minoxidil yan etkileri var, mal gibi hissediyorum halsizlik sivilce vs etkisi de bebek saçlar hızlı büyüyor ve kalınlaştı gibi. Tek tük bebek olmayanlar vardı ekimden önce onlar anten gibi fırlamış korkunç hızlı büyümüş 2cm falan. Bi de ekilenler var tabi onlar da tek tük çıkıyor şok döüklme oluyor falan.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2022, 20:34:33 »
Amerikasepetim ve amerikanpaketim diye siteler buldum. Bizim için siparis verip ürünü alıyorlar ve amerikadan gonderiyolar. Gümrükte adamlari falan varmis ilgileniyomus hep. Kirkland minoxidil icin hesap yaptim 35 dolar 6aylik min + 19 dolar kargo parasi alıyorlar ve toplamda 55 60 dolara gelmis olsa yaklaşık 1000tl eder. Yani aylik 165tlye gelmiş olur. Whatsapp destek hatti falan da var soru sormak icin. Denenebilir belki
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 23 Ağustos 2022, 21:10:23 »
 1 paket sigara parasından ucuzu bile 165 lira.yokmu burda iran suriye minoxu yada yerli ucuzları bunda ucuzda pahalıda fayda etcekse edio etmicekse etmio bedava para vermeye gerek yok ama sonuc alınan markada sabit kalınmalı yoksa tedavi bozuluyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram