Gönderen Konu: Minoxidil batağındaki kardeşlerim  (Okunma sayısı 2054 defa)

slade23

• Hero Member
Minoxidil batağındaki kardeşlerim
« : 16 Ağustos 2022, 22:46:36 »
Her geçen gün artan medikal tedavi masraflarımıza çözüm bulmak amacıyla alternatif ararken 100 lira seviyelerine bioxinin forte minoxidile rastladım. Türkiye’deki minoxların fiyatları çok fahiş üstelik pahalı bir hammadde değil. Diğerlerine kıyasla 3 te 1 4 te 1 fiyatına bu marka herhangi bir şeyden miktarsal olarak eksiltmiş midir Ya da alkol propilen glikol filan çok mu kalitesizdir sizce kullanan tecrübe eden kardeşlerimiz var mı?

Bireysel olarak konularınızda paylaşmış olabilirsiniz ama bioxininden de bağımzsız toplu olarak tüm minoxların konuşulduğu güncel bir başlık yapabiliriz. 

slade23

• Hero Member
Ynt: Minoxidil batağındaki kardeşlerim
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2022, 22:47:22 »
Yine düzeltme yerine alıntı yapmışım özür dilerim
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2022, 22:51:34 »
 minoxidilde fayda etcekse ucuzda ediyor pahalıda etmicekse 2side etmiyor.yanlız sonuc alınan tedavide marka değişilince sonuc bozuluyor.ben şimdi baslıcak olsam en ucuzunda ve her zaman bulabilceğimden baslarım.fazla para vermeye gerek yok.eskiden 1 paket sigara parasıydı minox iyi geciyorlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2022, 23:17:59 »
Hammadde alip kendimiz yapamaz miyiz acaba
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 16 Ağustos 2022, 23:19:56 »
 millet artık evde içkisinide kendi yapıyor elinden geliyorsa az buçuk anlıyorsan yaparsın
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 16 Ağustos 2022, 23:22:55 »
minoxidilde fayda etcekse ucuzda ediyor pahalıda etmicekse 2side etmiyor.yanlız sonuc alınan tedavide marka değişilince sonuc bozuluyor.ben şimdi baslıcak olsam en ucuzunda ve her zaman bulabilceğimden baslarım.fazla para vermeye gerek yok.eskiden 1 paket sigara parasıydı minox iyi geciyorlar

Aynen başkanım 100 bile fazla 350-400 istiyorlar kellik süper pazar
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 16 Ağustos 2022, 23:32:53 »
Hammadde alip kendimiz yapamaz miyiz acaba

Azıcık kimya ve ekipman şart çok çabuk kristalize oluyor minoxidil. Çözdüremezsen elinde güzel kristallerin olur :)

Ama emekli başkanımın dediği gibi olmayacak şey değil
avodart&minox&xpecia

tedavim

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Ağustos 2022, 01:51:50 »
pak dorau güzel hemde çok ucuz tavsiye ederim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #8 : 17 Ağustos 2022, 04:17:49 »
Allah kurtarsın arkadaşlar.

Ülkemizde öğrenci olmak zaten zorken kelleşen öğrenci olmak daha zor.

Çünkü aylık Minox'a bütçe paşa paşa ayrılacak.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 17 Ağustos 2022, 06:59:20 »
Slade kardeşim bioxinin minoksidili alıp laboratuvarda tahlil ettirmek nasıl fikir? Mesela içinde gerçekten %5 minoksidil olup olmadığını öğrensek bile yeter. İ zaman gönül rahatlığıyla alıp kullanabiliriz ne dersin?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 17 Ağustos 2022, 07:04:51 »
Slade kardeşim bioxinin minoksidili alıp laboratuvarda tahlil ettirmek nasıl fikir? Mesela içinde gerçekten %5 minoksidil olup olmadığını öğrensek bile yeter. İ zaman gönül rahatlığıyla alıp kullanabiliriz ne dersin?

Çok mantıklı kardeşim yapılabilir ama benim esas endişe ettiğim kısmı alkol ve ppg kalitesi gerçi elhamdülillah benim kafa derisi kemer gibi bir şey olmuyor da hassas bünyelerde Ya da kullanıcı deneyimlerinde nasıl sonuç veriyor merak ediyorum.

Kirkland ya da rogaine kullanıcılarına bakıyorum Amazon’da adamların kafa yaştan bağımsız ormana dönmüş biz böyle etkiler alamıyoruz diye düşünüyorum o yüzden sürekli bir ön yargı bir şüphe var bende ulaşabildiğimiz minoxlara karşı
avodart&minox&xpecia

tedavim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 17 Ağustos 2022, 07:05:36 »
pak dorau güzel hemde çok ucuz tavsiye ederim.

Nereden tedarik ediyorsun kardeşim ve fiyat nedir acaba yakınlarda aldıysan
avodart&minox&xpecia

tedavim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2022, 11:48:55 »
Acaba amazondan bi denesek mi kirklandi belki gelir forumca ortak da alabiliriz 3 kisi falan zaten içinden 6tane cikiyo galiba
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 19 Ağustos 2022, 13:55:39 »
Ben Alopexyden geçiş yapmıştım.Alopexydeki kadar kepek yapmamıştı.Bu yüzden öneririm.Ama ppgsi kalitesiz.Etki olarakta fark yok.Zaten olması gereken fiyat.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 19 Ağustos 2022, 19:41:26 »
 nette minox tozu satıyorlardı eskiden halen vardır herhalde

Facebook Twitter Instagram