Gönderen Konu: 0.5 mg günlük fin vs haftada 3 gün 1 mg fin ?  (Okunma sayısı 902 defa)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 0.5 mg günlük fin vs haftada 3 gün 1 mg fin ?
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2022, 16:53:04 »
Hangi kullanım şekli sizce  saça etki bakımından ve yan etkileri en aza indirmek için önerirsiniz?
Açıkçası senelerce kullanıp tavsiye verenler minimal doz-günlük kullanım öneriyor hem maximum verim alıp hem yan etki de o şekilde minimum oluyormuş ama haftada 3günle de  yan etkiyi azaltıp güzel sonuç alanlar var.İlacın yarılanma ömrü günlük gibi gözükse de dhtnin yeniden eski seviyesine  yükselmesi yavaş yavaş 2-3günü buluyormuş o yüzden haftada 3 alım yeterli diye onu da öneriyorlar  ikisi de olur bence.   

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ağustos 2022, 17:35:59 »
Her gün düzenli 1 mg fin saçlar belli bir seviyeye gelince
0.5 geçebilirsin
Global Moderator

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2022, 20:22:19 »
pazartesi günü ürologdan randevu aldım fin için hangi testleri yaptırmam gerekiyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2022, 20:44:18 »
 finasterid 1 mg saçlı deride dhtyi yüzde 38 baskılarken 5 mg yüzde 40 falan baskılar demişti bir dr.onay 1 mgye.dht gunluk salgılanıyor.1 mg yan etki yapmazsa kullan yaparsa 0.5 kullanırsak ne olur denilir dener gorursun faydada duser bence.şimdi sen diyelim spor yapıon hoca antremandan sonra atıom 3 hamburger ye dedi kaslara iyi gelsin diye bunu yarıya indirirsen kaslara faydasıda duser.hani kasların kendini yenilemesi için antremandan sonra yemek yemek gerek ya.kullan fayda gor azalt yan etki yoksa sorun yok.kullandık yan etkiye biraz dayandık sonuc aldık 0.5 mg korurmu ondan sonra dersen korursa gene o kadarıda bence yan etki yapar.tabi gene en gercekci olan kullanıcı gorusleri deneyimlemeleri.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2022, 21:39:10 »
finasterid 1 mg saçlı deride dhtyi yüzde 38 baskılarken 5 mg yüzde 40 falan baskılar demişti bir dr.onay 1 mgye.dht gunluk salgılanıyor.1 mg yan etki yapmazsa kullan yaparsa 0.5 kullanırsak ne olur denilir dener gorursun faydada duser bence.şimdi sen diyelim spor yapıon hoca antremandan sonra atıom 3 hamburger ye dedi kaslara iyi gelsin diye bunu yarıya indirirsen kaslara faydasıda duser.hani kasların kendini yenilemesi için antremandan sonra yemek yemek gerek ya.kullan fayda gor azalt yan etki yoksa sorun yok.kullandık yan etkiye biraz dayandık sonuc aldık 0.5 mg korurmu ondan sonra dersen korursa gene o kadarıda bence yan etki yapar.tabi gene en gercekci olan kullanıcı gorusleri deneyimlemeleri.
snowly nick name li  arkadaş haftada 3 gün 1 mg kullanmış yaklaşık 10 ay kullanmış sanırım iyi bir sonuç almış oda iyi bir referans   tabi kişiden kişiye değişir bir durum bu ama bence dökülmesi yeni başlamış yada yavaş ilerleyen biri için bu  bu dozlarla da iyi sonuç alınabilir gibi geliyor bana

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2022, 21:59:11 »
 agresif değildir.günlük kullansa bence daha iyi sonuc alırdı.tabi kullanıcı deneyimleri çok onemli.bende biliom saçlarını kullanım şeklini onun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2022, 22:20:57 »
snowly nick name li  arkadaş haftada 3 gün 1 mg kullanmış yaklaşık 10 ay kullanmış sanırım iyi bir sonuç almış oda iyi bir referans   tabi kişiden kişiye değişir bir durum bu ama bence dökülmesi yeni başlamış yada yavaş ilerleyen biri için bu  bu dozlarla da iyi sonuç alınabilir gibi geliyor bana
Evet aşırı yoğun dökülmen yoksa haftada 3 bile yetiyor, dht düştükten sonra hemen eskisi kadar yükselmiyormuş 2-3gün sürüyormuş eski noktasına geri dönmesi.O yüzden haftada 3 de olur

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2022, 16:29:06 »
bugün ürolojide  fin kullanmak için test yaptırdım sonuçlarım şu şekilde sizce normal mi?  Buarada doktora dht degerlerinede bakalım dedim onu eklememiş tahlile dht testini dahiliye yapıyormu  ordanda randevu aldım  ona söyleyim yapıyorsa
sonuçlar :
prolaktin: 11.5-ref dgr: 2.6-13.1
lüteinleştiren hormonlh: 8 -ref dgr:1.2-8.6
fsh:4.4 - 1.2-19
total testosteron:4.26 - 1.75-7.80

Facebook Twitter Instagram