Dostum forumu dikkatle okuduysan buradaki insanların tavsiyelerinin kendi ekimleri ve forumda yer alan diğer ekimler üzerinden ilerlediğini görebilirsin. Dolayısıyla aslında senin görebildiklerinden fazlası yok kimsede, iş doktor tavsiye etmeye gelince
Mevcut saçlar gidici görünüyor, onları korumak için herhangi bir ilaç tedavisi de düşünmüyorsun, o halde açık alanda başarılı ekimi olan hocaları düşünmeni öneririm. Benim naçizane fikrim, Jale Hanım'ın, hem Ankara'da olması hem de senin belirlediğin bütçenin içerisinde olması nedeniyle iyi bir seçenek olduğudur. Ancak üzerine basarak söyleyeyim,bunu sadece benimalnımgeniş'in ekimine bakarak söylüyorum, farklı sonuçlanmış ekimini henüz görmedim. Şu yanlışa düşme;
onun ekiminin iyi olması, senin ekiminin de iyi olacağı anlamına gelmez, ekimi yapan kişinin dışında da gelişen bir sürü başarı faktörü var bu işte.
Umarım istediğin gibi saçlara kavuşursun, ama yerinde olsam bu kadar aceleye getirmez, mümkün mertebe farklı doktorlarla yüz yüze görüşmeye gayret ederdim ekim öncesinde.