Gönderen Konu: Resimlere Yorumunuzu bekliyorum Ankara Saç Ekimi Acil  (Okunma sayısı 7990 defa)

civil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, 28 yaşındayım. Ankara'da oturmaktaym. Saç ekimi düşünüyorum. İlk başlarda arenamed i düşünüyordum. ancak bir kaç kişide donör bölgesinin fazla tahrip olmasından dolayı fikrimi değiştirdim. Bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ankara'dan Ekrem Civaş (manuel alım yapıyor ve kanalları kendi açıyormuş) ve Bursa'dan Murat Küçüktaş'ı araştırmaktayım. Resimlerde görüldüğü üzere saçlarım seyrek ve ön çizgim geriledi. Mevcut saçlarımın da döküleceğini düşünerek homojen bir ekim düşünüyorum. Bu işi tek seansta yaptırıp kurtulma derdindeyim açıkcası. ancak piyasada çok fazla isim var.  7 bin tl civarı bütçem var. Sizler kimi önerirsiniz. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce donör bölgesi nasıl? Saç tellerim ince. Özellikle manuel alım yapan doktorları araştırıyorum. Doğal bir görüntü olmasını istiyorum. Bu 2 ay içerisinde kesin ektirmeyi düşünüyorum.

civil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2017, 15:38:18 »
Diğer resimler
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2018, 15:30:20 Gönderen: Hintell »

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Saç Ekimi
« Yanıtla #2 : 03 Ekim 2017, 15:40:28 »
Ankara'da ve bütçene uygun Jale Şenyurt hocayı öneririm. Ben ekimimi ona yaptırdım memnunum. Forumda konum var detaylı ordan da inceleyebilirsin.

civil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Saç Ekimi Acil
« Yanıtla #3 : 03 Ekim 2017, 15:47:50 »
Jale hocanın klinğine gittim. Bana 2 seansta yaparız dedi.  Ancak şöyle bir bilgi aldım kendisi anestezi uzmanıymış. doktor arkadaşım bana kesinlikle ana branşı saç olan yani dermatolog vb. olanlar dışında yaptırma dedi. O yüzden kararsız kaldım.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2017, 13:35:01 Gönderen: civil »

hidro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Ekim 2017, 16:26:17 »
bende konuyu takipteyim. Yorumlarınız çok önemli.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2017, 17:35:11 »
Eklemiş olduğunuz fotalardan ilkinde açıklık az görünüyor. fakat 3.fotoda vertekse doğru baya bir açıklık söz konusu. foto açıları çok yanıltıcı gerçekten... dönor sıkıntınızı görünmüyor.. ankara da yaşıyorsanız en iyisi hlc dir. fakat fiyatı baya yüksek. son zamanlarda forumda jale şenyurt ekimleri göze çarpıyor. ancak dediğiniz gibi kendisi bir hekim değil. ankarada sanırım fiyatı uygun en tanınmış doktor serdar gökrem. (bu forumda bir kaç konusu var ancak daha vay be güzel sonuç dediğimiz bir ekimi yok) doğrusunu söylemek gerekirse 7 bin tl ye iyi bir doktor bulmak güç. en iyiler genelde euro ile çalışıyor bunun da genel ortalamaları 3.4 bin euro. bu da bütçenizi aşıyor. forumda birçok hekim konusu var (zekeriya kul,koray erdoğan,doğan turan v.s) iyi araştırın illaki kafanıza yatcak birini bulursunuz. hakkınızda hayırlısı.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2017, 19:17:39 »
Serdar GÖKREM ile görüştünüz mü?

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2017, 19:29:38 »
Öncelikle arenamed ten kesinlikle uzak dur ve aceleye getirme. Serdar Gökrem, Konhair, Sahin Celik ile görüs hepsinin fikrini al ve ona göre karar ver.

civil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Ekim 2017, 11:32:33 »
Murat Küçüktaş ile görüştüm telefonda. bana 4 bin ile 4500 arası graft çıkar o da yaklaşık 9000 tel saç teline denk gelir dedi. ilaç kullanman lazım verteks biraz açık kalabilir dedi. Bir kaç referans verdi. Gidebilirsem onlarla görüşcem. Serdar Görkem'i araştırmadım hiç. Orda ektirip memnun olan var mıdır? Yani ön çizgimin belli olmasını istiyorum ve homojen bir şekilde ekip istiyorum açıkcası.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Ekim 2017, 12:16:43 »
Jale hocanın klinğine gittim. Bana 2 seansta yaparız dedi. 7 bin fiyat verdi. Ancak şöyle bir bilgi aldım kendisi anestezi uzmanıymış. doktor arkadaşım bana kesinlikle ana branşı saç olan yani dermatolog vb. olanlar dışında yaptırma dedi. O yüzden kararsız kaldım.

Bence yanlış düşünce. Türkiye'nin en iyisi olarak gösterilen Koray Hocada göğüs cerrahı, esas uzmanlık alanı. Ama saçta en iyi olan o.

civil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Ekim 2017, 12:59:34 »
Jale hocanın klinğine gittim. Bana 2 seansta yaparız dedi. 7 bin fiyat verdi. Ancak şöyle bir bilgi aldım kendisi anestezi uzmanıymış. doktor arkadaşım bana kesinlikle ana branşı saç olan yani dermatolog vb. olanlar dışında yaptırma dedi. O yüzden kararsız kaldım.

Bence yanlış düşünce. Türkiye'nin en iyisi olarak gösterilen Koray Hocada göğüs cerrahı, esas uzmanlık alanı. Ama saçta en iyi olan o.
doğru koray hocanın ekimleri baya güzel ve zaten graft başı 2,5 euro alıyordu yanılmıyorsam. ama bir doktordan böyle bir tavsiye gelince kararsız kalıyor insan. bir çok kişi var ve bunlar arasından bana en uygununu seçeyim derken araştırmaktanda yoruldum açıkcası.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Ekim 2017, 14:50:38 »
Murat Küçüktaş ile görüştüm telefonda. bana 4 bin ile 4500 arası graft çıkar o da yaklaşık 9000 tel saç teline denk gelir dedi. ilaç kullanman lazım verteks biraz açık kalabilir dedi. Bir kaç referans verdi. Gidebilirsem onlarla görüşcem. Serdar Görkem'i araştırmadım hiç. Orda ektirip memnun olan var mıdır? Yani ön çizgimin belli olmasını istiyorum ve homojen bir şekilde ekip istiyorum açıkcası.
Serdar Hoca manuel alım yapıyor. Fena değil ekimleri. Paragöz bir adam da değil. Ankaradaymışsınız. Gidip yüz yüze görüşün. Ekimlerini inceleyin. Fotolarına bakın. Fiyat performans olarak düşünülebilir.

civil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Ekim 2017, 16:38:43 »
saçlarımda çok zayıf biraz onun tereddüdü de var. acaba istediğim gibi olur mu diye. doğru bir karar vermek önemli benim için.  şehir dışında çalışıyorum ve izin alıp ankaraya gidip önümüzdeki ay yani kasımda kesin ekim düşünüyorum.

civil

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2017, 13:07:38 »
serdar görkemin ekimlerine baktım ancak beni pek tetimin etmedi. saç ekimleri doğal gelmedi bana. paralele bir sırada ejkmiş ve forumda denk geldiğim bir kaç konuda ekenler memnun olmamış. 1 kere yapıp kurtulmak istiyorum o yüzden kısa sürede önemli karar vermem lazım. şuan düşündüğüm 3 hoca var. Murat küçüktaş, ekrem civaş ve jale şenyurt. ekrem civaş hakkında pek bilgi bulamadım acıkcası. onuda doktor bir arkadaş önermişti.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Resimlere Yorumunuzu bekliyorum Ankara Saç Ekimi Acil
« Yanıtla #14 : 05 Ekim 2017, 17:14:49 »
Fiyat performans olarak jale senyurtu dusunebilirsin ayrica butcene gore estemylife inceleyebilirsin esma serkan ciftine bakabilirsin bu 3 kurumun pozitif yani forumda donoru katlettikleri bir ekim goremedim sonuclar ehi iyi sayilabilor ama wow değil ama cok kotu ekimlerinede denk gelmedim dr.ozgur nalbanta da danisabilirsin
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2017, 20:08:12 Gönderen: Martineden1903 »

Facebook Twitter Instagram