Merhaba arkadaşlar,
2022 yılında Şahin Çelik’te yaptırdığım saç ekimi sonrası, bu forumda uzun bir süre boyunca deneyimlerimi ve gelişmeleri paylaştım. Yaklaşık bir yıldır aktif olarak paylaşım yapmadım, ancak saçlarımdan şu anda çok memnunun ve bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle, süreç boyunca bana yardımcı olan ve cesaret veren forumdaki tüm dostlarıma teşekkür ederim. Özellikle forum yöneticisi Hintell’e, sabırlı ve destekleyici tavırlarıyla her zaman yanımda olduğu için sonsuz minnettarım. Bu yolculukta sizinle olmak, beni daha güçlü ve motive hissettirdi.
Şahin Hoca’ya ve tüm ekibine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Süreç boyunca gösterdikleri profesyonellik ve özverili yaklaşımları için minnettarım. Özellikle de Ergin Bey’in ilgi ve desteğinden dolayı çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Saç ekimi sonrası yaşadığım olumlu değişimde onların emeği büyük.
Bu mesajla birlikte güncel 1-2 fotoğraflımı da paylaşıyorum. Saç ekimi sonrası yaşam halim oldukça pozitif ve bu süreçte yanımda olan herkese tekrar teşekkür ederim. Umarım deneyimlerim, bu yolculuğa çıkmayı düşünen arkadaşlara ilham olur.
Herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim