Herkese selam sonunda Benim için büyük olan o gün geldi çattı ve bugün Şahin hocaya 2500 greft ekimi yaptırdım.
Merkeze gittiğimde herkes çok sıcakkanlıydı ergin bey karşıladı ilk incelemeyi o yaptı Fotoğraflarımı çekti ve daha sonra Şahin hoca geldi İnceledi. Ve büyük bir titizlikle ön çizgini tasarladı çok fazla grefte ihtiyacım olmadığını 2500 greftle bu işi halledebileceğimizi söyledi ben de okay dedim Sonrasında basınçlı anestezi için odaya geçtik anestezim yapıldı Ve hiç canım acımadı daha sonra kök alım işleri için Şahin bey geldi ve kök alımını yaptı bu esnada kafamın aşırı Kanamasından dolayı Şahinbey bana ameliyattan önce alkol kan sulandırıcı ilaç ya da bu tarz herhangi bir şey olup olmadığını sordu ben de hayır dedim kafanda kan dolaşımının yüksek olması güzel bu köklerin sağlıklı bir şekilde besleneceği anlamına gelir dedi
Bu arada merkezden fotoların bekliyorum
Bu benim ikinci ekimin ilk ekiminle ilgili bir konu açmıştım merak ederseniz eğer onun linkini de aşağıya bırakıyorum.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27775.0Sonuç olarak Şahin hocanın ön çizgi tasarımı benim hoşuma gitti ve ben verilen emekten harcanan zamanda yapılan işçilikten gerçekten çok memnun kaldım umarım sonucum da daha doğrusu hepimizin sonucu da Beklediğimizden çok çok daha güzel olur ekim öncesi sonrası fotolarımı atıyorum yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim😊