Hocam bu kafa öyle 1 ekimle kapanmaz
Önden ortanın gerisine 1 saç ekimi gerek ben sizin yerinizde olsam hiç tepeye girmem 2 ekimi önden ortanın gerisine kadar yaptırırım
Üstten bir foto olduğu için kafanızın nereye kadar ekim olacağını işaretliyemedim.
Forumdaki tüm merkezlerin konularını arata bilirsiniz
Ya da googleye
Merkez ismi sonuna sacekimisonuclari yazarak aratırsan hepsine ulaşırsın
Yada yukarıda arama barı var oraya merkez ismi yazdığın an tüm forum ekimleri çıkar google arama barı forumda sadece forum içi arama yapar.
Hocam
Tek elimle kapanmayacağının bilincindeyim.
Tabi burada alnı yukardan tutarak mı ilerlemeliyiz yoksa altın oranı kullanarak mı? Bana Oktay Kaynarca modeli bile kâfi. Hayal kırıklığına ugramamak için çıtayı da usturuplu bir seviyede tutmam gerekiyor. Kafa olarak böyle hazırlıyorum kendimi.
Aramayı merkeze göre değil de kafa yapısına göre yapmak istiyorum. 1000 tane saç merkezi var hepsi hep en iyi merkez.
Mesela estepalace da buradaki sonuçlar pek iç açıcı değil ama FB da bir müşterileri var iki parmak saçtan mucize çıkmış. Adamla yazmıştım bile. Reklam olabilir diye düşünüyorum ama bende de öyle bir sonuç cikartsınlar herkes faydalanabilsin diye ben de anlatırım yönlendiririm . Tabi karar vermemi tek örnekle kisitlamam.
İnşallah burada da tüm süreci paylaşıp hangi saç merkezinde hanginkosullarda hepsini her halükarda paylaşacağım.
Tepeden mi resim demek istediniz. Uygun ışık bulunca yarın çeker gönderirim.
Teşekkürler