Gönderen Konu: Saç Ekimi için resmleri yorumlar mısınız  (Okunma sayısı 1416 defa)

can kaya

• Yeni üye
  • *
Saç Ekimi için resmleri yorumlar mısınız
« : 12 Ağustos 2022, 14:29:46 »
Merhaba

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum 1 haftadır ataştırma yapmaya çalışıyorum ama kafamda netleşmedi öncelikle saç ekim başarılı olur mu resimleri incelerseniz sevinirim
Yaş 27
Yavaş bi dökülme seyrediyor
İlaç kullanmıyorum
4 yıl önce başladı dökülme ön taraflardan şimdi tepe bölgesinde zayıfladı
İnce telli saç yapım beyaz tenliyim

can kaya

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekim uygun olur mu
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2022, 14:34:32 »
Resimler

barbaross

• Sr. Member
Ynt: Ekim için resmleri yorumlar mısınız
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2022, 17:22:15 »
Donör bölge çok iyi ama çokta güvenmemek lazım .Ehil olmayan yerlerde bu donör bölgeyi çorak tarlaya çevirirler bu yüzden dikkatli olun derim bu avantajınızı kaybetmeyecek şekilde donör bölgeye zarar vermeyen ekim merkezlerini araştırın özellikle.
Dökülmenin agresif olmamasıda sevindirici ,şu an için norwood 5 e doğru bir ilerleme var ama uygun tedavilerle ve güzel bir saç ekimi ile bunu durdurmak mümkün.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2022, 20:20:23 »
Ön taraf tamamen gitmiş bence saç ekimi yaptırmalısın .Şu halde kafanın üstünde saç olmuş olmamış estetik olarak sana hiç bir katkısı yok .Güzel bir ön çizgi ve başarılı bir sonuç tüm çehreni değiştirir.Açıklığında güzel bir sonuç için çok müsait.

can kaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2022, 21:24:35 »
Cevaplanırınız için teşekkür ederim öncelikle. Saç seyrekliği malesef saç tıraşında çok belli oluyor artık buda acayip moral bozuyor ve dışarı bile çıkmak istemiyor insan sitede birçok arkadaş saç ekimi ile güzel sonuç almış bunları görmek umut verici. Saç ekimi sonrası var olan ince tel saç kökleri zarar görür mü? Ve bunları güçlendirmek mümkün mü yoksa onlarda dökülmüş kabul edilmeli mi?
Birkaç saç ekim merkezi ile görüştüm tek seansla açıklığı kapatabileceklerini söylediler özetle geeft sayısını net olarak söylemeyen donör bölgesinin durumuna göre alabilecekleri kadar kök alıp ekimin yapılabileceğini söyleyen 2 3 firma arasında kaldım. Saç dökülmesi benim gibi olup olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum.

Ekim konusunda hala şüphelerim var sanki ekim bile kırtaramayacak gibi geliyor. Firmanın bir tanesi 2li 3lü kökleri toplayıp sık ekim yapılabilir diyor. Saç tipim aşırı yağlı hergün yıkamak zorunda kalıyorum. Son 2 haftadır bebe şampuanı kullanıyorum acayip kaşındırıyor. Aşağıdaki resim 4 yıl önceye ait.ss

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2022, 22:08:25 »
hocam döner bölgeniz güzel yaşınız genç ama artık saç kalmamış önde bu yaşlarda saçsızlık zordur
benim tavsiyem 3 e  5 e ekeriz sınırsız greft bilmem ne teknik yeni çıktı falan filan uzak durun
insanlar instagram sayfalarında birkaç resime kanıp ucuz diye gidiyorlar ondan sonra doğal olmayan veya çıkmayan saçlarla daha çok psikolojik sıkıntı yaşıyoarlar veya hadi ektikleri çıktı dedim ya doğallık diye Doğallıktan kastım ön çizginin güzel çizilmemesi, çok önden çizilmesi, asker gibi dizilmiş sıralı ekim, çoklu greftleri önlere ekmeleri 10 metreden bağırıyor sonra saç ekim olduğu, sonra temple kısımlarını ben koray hocanın dışında doğal yapan görmedim diyebilirim birkaç kişi daha olabilir onlarda iyi ekimci o kadar o yüzden o kısıma ektirmeyin derim onun da fiyatı yüksek burda bütçenize uygun kaliteli yerleri bulmanız ama şundan emin olun bu işin doğrularını yapan yerde ektirdiğiniz zaman güzel sonuç alırsınız inşallah forumda çok güzel sonuçlar alındı araştırın derim

can kaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2022, 22:29:53 »
hocam döner bölgeniz güzel yaşınız genç ama artık saç kalmamış önde bu yaşlarda saçsızlık zordur
benim tavsiyem 3 e  5 e ekeriz sınırsız greft bilmem ne teknik yeni çıktı falan filan uzak durun
insanlar instagram sayfalarında birkaç resime kanıp ucuz diye gidiyorlar ondan sonra doğal olmayan veya çıkmayan saçlarla daha çok psikolojik sıkıntı yaşıyoarlar veya hadi ektikleri çıktı dedim ya doğallık diye Doğallıktan kastım ön çizginin güzel çizilmemesi, çok önden çizilmesi, asker gibi dizilmiş sıralı ekim, çoklu greftleri önlere ekmeleri 10 metreden bağırıyor sonra saç ekim olduğu, sonra temple kısımlarını ben koray hocanın dışında doğal yapan görmedim diyebilirim birkaç kişi daha olabilir onlarda iyi ekimci o kadar o yüzden o kısıma ektirmeyin derim onun da fiyatı yüksek burda bütçenize uygun kaliteli yerleri bulmanız ama şundan emin olun bu işin doğrularını yapan yerde ektirdiğiniz zaman güzel sonuç alırsınız inşallah forumda çok güzel sonuçlar alındı araştırın derim

Cevabınız için teşekkür ederim. Söylediklerinizde haklısınız Koray hocanın ekimi malesef çok külfetli oluyormuş araştırdığıma göre. Sıradan maaşlı çalışan insanlarız o kadarını karşılamam çok olması değil yalnız medpoint gibi akl kolinin gibi yerlerin ekim ücretleri 15 16 K civarı özellikle medpoint sayfada güzel ekim sonuçlarını gördüm. Sizin önerebileyecğiniz bir ekim merkezi var mıdır?

can kaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2022, 22:30:55 »

Cevabınız için teşekkür ederim. Söylediklerinizde haklısınız Koray hocanın ekimi malesef çok külfetli oluyormuş araştırdığıma göre. Sıradan maaşlı çalışan insanlarız o kadarını karşılamam çok olması değil yalnız medpoint gibi akl kolinin gibi yerlerin ekim ücretleri 15 16 K civarı özellikle medpoint sayfada güzel ekim sonuçlarını gördüm. Sizin önerebileyecğiniz bir ekim merkezi var mıdır?

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2022, 23:32:08 »
hocam bizim bir yer önermemiz doğru olmaz yönlendirme olur sonra aksilik olur vicdan meselesi bu
burda yapmanız gereken en azından   2, 3 hafta burda açılmış konuları incelemeniz dediğiniz medpoint in ekimlerine baktım çok estetik ön çizgi yapmıyorlar çok net sonuçları yok 15 20 bin bandında daha iyi ekim yapan yerler bulunur bütçeniz oysa sayfada iyicene araştırın derim erken karar vermeyin bizde bu sayfayı inceleyerek o zaman için bütçemize uygun olan yeri seçtik bu sayfadan önce önümüze internetten gelen isveç klinik reklamları filan geliyordu bir iki sonuç var onlarda toppikli ters ışık filan bu sayfa olmasa oraya gidecektik  işte havalanından karşılıyorlar otel ayarlıyorlar diye oralara emanet edecektik
döneriniz güzel kuralına uygun ekim yapıldıgı vakit güzel sonuç alırsınız inşallah

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Ağustos 2022, 23:38:15 »
ortalar olsun tepe olsun incelmiş saçlarınız çok falza hocam bu durumda finasterid kullanmayı önerirler ama yaşınız genç çok az kişide yan etki olabiliyor deniliyor kullanan birisi değilim ama faydasını forumda gören çok var tercih etmezseniz  en azından ekim yaptırmadan önce xpecia kullanın  ekimden 10 gün önceye kadar bir de kan değerlerine bir baktırın demir eksikliği gibi böyle eksiklikler varsa onları da halledin öyle ekime girin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2022, 04:47:56 »
Kendi saçlarınızın seyrekliğini var olan saçlarınız ile kapatmışsınız kısaca açıklık ve seyreklik şu anki gördüğümüz durumdan çok daha fazla olacaktır saçlarınızı kısaltınca

Saçlarınız ince yapılı bunun yanında genetik dökülmeninde katkısı ile bazı bölgeler çok faha fazla incelmiş. Önlem alırmısınız bunu bilmem sizin kararınız olur ama şunu söyleye bilirim

Ekim yaptırınca kendi saçlarınızdan da kayıp olacaktır.
Global Moderator

can kaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2022, 09:36:59 »
Kendi saçlarınızın seyrekliğini var olan saçlarınız ile kapatmışsınız kısaca açıklık ve seyreklik şu anki gördüğümüz durumdan çok daha fazla olacaktır saçlarınızı kısaltınca

Saçlarınız ince yapılı bunun yanında genetik dökülmeninde katkısı ile bazı bölgeler çok faha fazla incelmiş. Önlem alırmısınız bunu bilmem sizin kararınız olur ama şunu söyleye bilirim

Ekim yaptırınca kendi saçlarınızdan da kayıp olacaktır.

O halde ekimi ön ver orta bölge için sık bir şekilde düşünebilirim var olan saçları yok kabul etmek mi gerekir. İlaç kullanmayı düşünmüyorum vitamin ve diğer medikal ürünler harici. Ekim başarılı olur mu izlemem gereken yol nedir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi için resmleri yorumlar mısınız
« Yanıtla #12 : 15 Ağustos 2022, 09:40:03 »
Ekim başarılı olurmu bunu bilemem başarısı kanıtlanmış merkezler seçersiniz ama saçlarınız ince vitamin bu durumda çok bir işe yaramaz saç telleri ince ve dht den daha fazla incelmiş dediğim gibi kapatıvılık doğal olarak zayıflaya bilir bu durumda ve donör ne durumda bilmiyoruz donörde zayıflama var mı onuda bilmiyoruz analiz yapan yerlerde öğrenilebilir kısaca umarım başarılı olur:)
Global Moderator

can kaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 15 Ağustos 2022, 22:08:05 »
Umarım. Umutsuz vaka gibi konuştunuz formda saç dökülme tipime benzer ekim yaptıran arkadaşların sonuçlarına göre bi tık umutlanıyorum sonra geçiyor. Kekliğe alışmak gerekiyor belkide :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Ağustos 2022, 22:11:11 »
Umıtsuzluk yok umutsuzluk gerçekler can yakar sadece :) her yer de duyamazsın

Çok güzel olur ya kapatırız süper olur sonra revize sonra sen saç ekimine uygun değilsin gibi kelimeleri duymaman için nasıl adım atacağını yazdım.

Toz pembe hayat yok burada kardeşim gerçekler doğru adım atmanı sağlar.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram