Gönderen Konu: Değerli görüş ve önerileriniz lütfen  (Okunma sayısı 3070 defa)

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli görüş ve önerileriniz lütfen
« : 02 Ekim 2017, 19:27:29 »
Merhaba arkadaşlar ;
İsmim Akın aranıza yeni katıldım.40 yaşımdayım yaklaşık 20 sene önce izmirde o zamanki gençlik tecrübesizliğim ile mavi estetik diye bir merkeze ilk ekimi yaptırdım.Tabi zamanla doğal saçlarım döküldükçe ilk ekimin bir anlamı kalmadı ki lakin ilk ekimde de sürekli seyrek bir görüntüm vardı.Şimdi ikinci bir ekim düşünüyorum ve forumdan cok faydalanıyorum.Lütfen yükleyeceğim resimlere bilgi ve tecrübeleriniz dahilinde fikir yazarsanız çok sevinirim.Ekim işlemi için clinichair ı düşünüyorum Kaç greft ekilmeli nasıl sıkı bir görüntü elde edebilirim Clinichaire gönderdiğim resimler için 2 seans gerekli ve 6000-7000 greft ve 6500 Tl gerekli demişler sizce uygunmudur
Birde 2 seans arası 1-2 gün olabiliyormu fazla vakit geçmeden.Şimdiden fikir,öneri ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Değerli görüş ve önerileriniz lütfen
« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2017, 20:04:16 »
o kadara gerek yok bence 5 bini 2 gunde ekseler bence kapanır bu kafa
saçları ekmeydi dersin

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2017, 20:21:39 »
Değerli kardeşim yorumunuzdan 2 seansın 1-2 gün arayla olabileceği kanısına varıyorum doğrumudur?

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2017, 20:32:03 »
Bir cok doktorun belirttigi gibi greftlerin disarida kaldigi sure onemlidir o yuzden gunde 2500 3000 greft onerirler daha fazla ekilecekse gunlere bolerek ekim yaparlar.forumda goz gezdirmissiniz sac ekimine iyi bir meblag ayiracaksaniz koray hoca cok gusel bir ekim gerceklestirebilir.ayirdiginiz ekonomi ne kadar sac ekim icin cunku iki uc hocanin disinda cogu kurumun yuzde basarisi cok yuksek degil

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2017, 20:36:25 »
Değerli kardeşim 6000-6500 tl bütçem dahilinde Koray bey beni çookk aşar Clinichair hakkında olumsuz düşüncelerinizmi var yoksa

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2017, 20:52:29 »
bolerler işi 2 ye atıom salı yarısını carsamba yarısını ekerler 2 gunde 5 bini bitirirler plastik cerraha git
saçları ekmeydi dersin

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2017, 20:58:28 »
Bütçemi yazdım bir iki merkez önerseniz biraz daha fotoğraflara yorum yapsanız ne güzel olur Değerli kardeşlerim

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2017, 08:59:03 »
Hasan akıl,Alpaslan,Hakan doğanay,Doğan turan bunlara bi bak

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2017, 09:03:23 »
Esma serkan cifti alp aslan este cerrahi este mylife ilhan serdaroglu ekimlerine bakabilirsin ekimlerine clinichair suan icin forumda muallakta olan tam sonuclarini gormedigimiz bir kurum

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2017, 12:17:38 »
İlk ekiminiz fut olmalı. dönor fotosu eklememişsiniz ancak sıkıntı görünmüyor. ön çizginin olması 2.ekim ekim için avantaj. açıklığınıza baktığımda 6000/7000 greftin abartı olduğunu düşünüyorum.takribi 4000 greftle mutlu eder bu saçlar sizi. merkez konusunda iyi araştırın,çünkü 2.ekim olacağından telefasi olmayan sonuçlar doğabilir.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Ekim 2017, 12:20:23 »
adı gecen ekmcilere resimlerini maille atsana tek tek bakalım ne dicekler ilk ekimde eski tarihlerde yapılmasına rağmen doğal
saçları ekmeydi dersin

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Ekim 2017, 17:23:33 »
Haklısınız Dostlarım bahsi geçen kişi ve merkezlere resim gönderip ön bilgi alıcam paylaşırım faydamız olur

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Ekim 2017, 12:26:25 »
söylenen greft sayısı büyük abartı hem de.. sizi 4 bin greft bile ihya eder. önemli olan iyi bir doktor bulmak. bahsettiğiniz yer nasıldır hiç bir fikrim yok. doktor önerisi yapamam bel ki ama kendim hakan doğanay da karar kıldım. en azından bunu paylaşabilirim.

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Ekim 2017, 12:29:36 »
 Arkadaşlar merhaba.Geçen süre içerisinde farklı yerlere fotoğraf gönderip ön bilgi aldım.Özgür Nalbant,Esma&Serkan Tetik ve Serdar Gökrem bana daha yakın gelen isimler.Fakat şöyle bir sorunsalım var.Kişilerin hepsi 3000-3500 greft sayısında yoğunlaşıp vertex bölgemi 2.plana atıyorlar.Serkan bey vertex için sakaldan öneri yaptı,Dr Özgür bey vertex dökülmenin devam edeceğini belirtti.Yaşı 40 sizcede vertex dökülme devam edermi vede donörümden 3000 greftten daha fazla çıkmazmı.Biliyorsunuz 2.ekim olacak artık bir kerde kurtulmak istiyorum

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Ekim 2017, 12:31:01 »
söylenen greft sayısı büyük abartı hem de.. sizi 4 bin greft bile ihya eder. önemli olan iyi bir doktor bulmak. bahsettiğiniz yer nasıldır hiç bir fikrim yok. doktor önerisi yapamam bel ki ama kendim hakan doğanay da karar kıldım. en azından bunu paylaşabilirim.
Teşekkür ederim Değerli kardeşim sen Karar verdiysen bize hayırlı olsun demek düşer

Facebook Twitter Instagram