Gönderen Konu: Alın size kanıt  (Okunma sayısı 1367 defa)

Kewell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Alın size kanıt
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2022, 19:32:30 »
İşe yarıyor kardeşim ama dökülme konusunda işe yarıyor yeni saç çıkışı için aynı şeyi söyleyemem ama gerçekten finasterid saç dökülmesini durduruyor
ise yariyor ama 10 mg yerine 1 mg kullansaydin sence sacin bugün yine bu kadar olmazmiydi

Hasan Karaku?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 11 Ağustos 2022, 23:53:34 »
ise yariyor ama 10 mg yerine 1 mg kullansaydin sence sacin bugün yine bu kadar olmazmiydi
Bilmiyorum kardeşim ben böyle başladım böyle devam edicem hiç bir sıkıntı yaratmadı bende  |-nazarboncugu-|

Hasan Karaku?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2022, 23:56:39 »
.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2022, 01:06:30 Gönderen: Hintel »

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #19 : 12 Ağustos 2022, 00:07:34 »
O kıvırcık arkadaş benim getir götürümü yapar anca hahhahahaha

Valla şimdi sana sarışın desem diyemem boya çünkü ondan, sac trasin apaçi gibi, göründüğü kadarıyla boy baya kısa ya da benim yanımda baya kısa kalırsın, vücut çelimsiz. Yüzündeki dövme 50 km öteden belli oluyor, hepsinden önemlisi bu gencecik yasinda psikolojin de gitmiş... Ve ben senin gelir götürünü yapıyorum öyle mi?  ;D

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2022, 00:50:38 »
ama öndeki saçların halen gidiyor ve durum vahim sandığın kadar etkili değil finans ön tarafta .düşük doz avodart başlasan bence daha iyi edersin madem gözünü kararttın hem tip 2 hemde tip 1 i baskıla.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 12 Ağustos 2022, 08:40:53 »
Naaabiyon lan keko. Böyle saç mı boyanır shsahdj.

Sağda solda genç arkadaşlar görüyorum, kendine yakıştırmış. Şu renk seçimiyle, saç kesimiyle fln pek olmamış.

Saç dökülmrnin durmasına sevindim. Ama emin ol 1 mg da alsaydın, saç dökülmen dururdu. Haa 1 ile 10 arasında dht bloklama arasında çıkgın bir fark yoktur ama dokuda daha fazla biriktirmiş olabilirsin. Gerek yok. Genç adamsın biraz rasyonel ol, biraz da şık ol. Bu kafayla anca birilerinin getir götürünü yaparsın. (Yani anca böyle bi iş yapabilirsin)

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2022, 11:41:01 »
Vallaha kızlar düşüyor tipime gerisi skmde değil en son ne zaman bi kızla el ele tutuştun reis sghshshhshshsh

Kız var kız var. Tencere kapak olayı yani.

Cümle arasında farkettin mi bilmiyorum, yaşım senden epeyce büyük. Babana yakındır yaşım. El ayak mevzularını geçeli çok oldu.

Kelbey

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2022, 12:11:23 »
Arkadaşlar hepiniz olgun insanlarsınız yakışıyor mu yaptığınız muhabbetler size,

Yani fiziksel görünüşe göre bir yarışa girmek, birbirinizin fiziksel görüntüsü ile dalga geçmek sizin gibi insanlara yakışan hareketler değil bu durumdan vazgeçelim rica ediyorum. Onun haricinde arkadaşımızın yaptığı olayı desteklemiyorum fakat sonuç almış hayırlısı olsun umarım hiçbir yan etki görmeden sürecini devam ettirir.
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

kaangursu

• Full Member
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2022, 12:18:55 »
kariyer.net komi iş ilanları 😂

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #25 : 12 Ağustos 2022, 12:34:32 »
Arkadaşlar hepiniz olgun insanlarsınız yakışıyor mu yaptığınız muhabbetler size,

Yani fiziksel görünüşe göre bir yarışa girmek, birbirinizin fiziksel görüntüsü ile dalga geçmek sizin gibi insanlara yakışan hareketler değil bu durumdan vazgeçelim rica ediyorum. Onun haricinde arkadaşımızın yaptığı olayı desteklemiyorum fakat sonuç almış hayırlısı olsun umarım hiçbir yan etki görmeden sürecini devam ettirir.

Küçük küçüklüğünü bilirse, büyükte büyüklüğünü bilir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 12 Ağustos 2022, 12:41:56 »
.
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2022, 00:31:18 Gönderen: Pier »

Hasan Karaku?

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 12 Ağustos 2022, 19:41:40 »
Sübyancı misin aq pici seni