Saç Ekimi Sonuçları
Kulun bu ekimide patlamış elinle saçları geriye yatırdığın fotodaki çizgi gerçek çizgi değil .ben çok gördüm öyle çekince en kötü ekim bile iyi gözüküyor.saçı seberst bıraktığın foto gerçeği yansıtıyor ve çizgide hiç saç çıkmamış nerdeyse .önceden biraz saçın varmış üstüne 3,5 tel eklenmiş o kadar yani malesef patlamış bu ekim.Beta nın ekiminede baktım onunkide patlamış ,ekim öncesi saçı uzayınca kulun ektiği 3,5 tel saç ilave olmuş o kadar ,çok bariz onun ekimide patlamış .Gariptir ama memnunmuşsunuz zekeriya kul size sadece saç ekmekle kalmamış algınızlada oynamış ,ekim esnasında hipnotizemi etti ne yaptı sizi anlamadım bir türlü..
Alıntı yapılan: Cenk49 - 26 Şubat 2018, 23:39:52Kulun bu ekimide patlamış elinle saçları geriye yatırdığın fotodaki çizgi gerçek çizgi değil .ben çok gördüm öyle çekince en kötü ekim bile iyi gözüküyor.saçı seberst bıraktığın foto gerçeği yansıtıyor ve çizgide hiç saç çıkmamış nerdeyse .önceden biraz saçın varmış üstüne 3,5 tel eklenmiş o kadar yani malesef patlamış bu ekim.Beta nın ekiminede baktım onunkide patlamış ,ekim öncesi saçı uzayınca kulun ektiği 3,5 tel saç ilave olmuş o kadar ,çok bariz onun ekimide patlamış .Gariptir ama memnunmuşsunuz zekeriya kul size sadece saç ekmekle kalmamış algınızlada oynamış ,ekim esnasında hipnotizemi etti ne yaptı sizi anlamadım bir türlü..Kardeşim benim öncelikle objektif eleştirin için tesekkurlerimi sunarım. Ancak ben ekim öncesi günlük yaşamda saç sıkıntısı yaşadığım icin ister istemez etrafta saç ektiren insanlara dikkat ederdim. denk geldiğim kisilerdeki en sık ekimlerde bile ne tarafa tararsa tarasın ki çoğununki öne taranamiyor o kadar belliki sırf buyuzden yıllarca ekimi erteledim ve sonra ben şu gördüğün ekimimde bir Allahın kulu a saç ekmişsin demeyince ister istemez mutlu oluyorum. Ve inan bana kardeşim şahsen kendi adıma konuşuyorum ekimden önceki halimle dağlar kadar fark var. Sunuda belirteyim ben kulu eleştirdim de çoğu yerde gücüm olsaydida muttalıp veya koray erdoğana ektirseydim.
daha uzun vadede bayağı değişimler olcak saçında
Hayırlı olsun hazar daha iyi olabılırdı ama önemli olan senin mutlu olman . Ben senin mutlu olmana çok sevindim.
Süreç suan 5 aysa daha çok yeni sankı sonlanmış gibi algıladım ben süreclerı yazmadığın için gelişim tabiki olucakdır baya
Süreç hala devam ediyor bu herkes icin degisevimlir ama ortalama olarak bakarsak ilk 3 ayda %25 ilk 6 ayda %50 ilk 9 ayda %75 12 ay sonra %100 12 aydan sonrada ekilen saclar kalinlasiyor buda görüntüyü daha iyiye getiriyor ama dedigim gibi herkeste degisik olabilir ilk 4 ay sonrasi % 70 cikanlarda oluyor
Kardeşim ekimin hayırlı olsun Sonuç iyi görünmekte, ama eski saçlarında bayağı bir gürleşme ve coşma var bunun da sebebi kullandığın ek ilaçlar olabilir korkarım ki bıraktıktan sonra dökülme sürecine girme ihtimali var