Saç Ekimi Sonuçları
3 aya oranla çok iyi gözüküyor daha da sıklık artacaktır.memnun musun kardeşim ekimden?
Alıntı yapılan: ahmet67 - 19 Aralık 2017, 15:25:173 aya oranla çok iyi gözüküyor daha da sıklık artacaktır.memnun musun kardeşim ekimden?kardeşim ben şuanlık memnunum ileride ne olur acaba ektirmiş bir kişi olarak 1 ay sonra ne olur görüşün nedir ahmet kardeşim senin görüşün benim için önemli de.
Gidişat güzel dahada sıklaşıp güzel olucagını düşünüyorum ekımın
Alıntı yapılan: hazar - 19 Aralık 2017, 15:36:36Alıntı yapılan: ahmet67 - 19 Aralık 2017, 15:25:173 aya oranla çok iyi gözüküyor daha da sıklık artacaktır.memnun musun kardeşim ekimden?kardeşim ben şuanlık memnunum ileride ne olur acaba ektirmiş bir kişi olarak 1 ay sonra ne olur görüşün nedir ahmet kardeşim senin görüşün benim için önemli de.1 ay sonra değil artık bugünden sonra bna kalırsa ilaçta kullanıyorsan iki haftaya bir değişikliği farkedebilirsin.zaten çok sık bir ekim olmuş
Alıntı yapılan: ahmet67 - 19 Aralık 2017, 17:17:57Alıntı yapılan: hazar - 19 Aralık 2017, 15:36:36Alıntı yapılan: ahmet67 - 19 Aralık 2017, 15:25:173 aya oranla çok iyi gözüküyor daha da sıklık artacaktır.memnun musun kardeşim ekimden?kardeşim ben şuanlık memnunum ileride ne olur acaba ektirmiş bir kişi olarak 1 ay sonra ne olur görüşün nedir ahmet kardeşim senin görüşün benim için önemli de.1 ay sonra değil artık bugünden sonra bna kalırsa ilaçta kullanıyorsan iki haftaya bir değişikliği farkedebilirsin.zaten çok sık bir ekim olmuşçok tsk ederim kardeşim mutlu ettin beni
Gidişat iyi daha da iyi olacak .Zekeriya hocanın ekimlerinde çıkış ağırlıklı olarak 105 ile 150 .günler arasında görülür sonrasında ise saçların hacim kazanma süreci başlar.finans ve biotin kullanıyorsan daha erken sonuç alırsın.
Toprağım senden bir hafta geriden geliyorum en az senin kadar bende sürecini merak ediyorum. Inşallah güzel olacak.
Cok guzel gorunuyor kanka , daha da guzel olucak. Donor bolge de tertemiz gorunuyor