Saç Ekimi Sonuçları
Çok iyi gidiyor kardeşim. Çok güzel olacak. Rica etsem donörün kulak arka kısmını atabilir misin ?
Toprağım gözenekler fışkırdı fışkıracak gibi senin açıklığın az ve sık bir ekim Allahın izni ile bomba olacak inşallah.
Alıntı yapılan: Beta - 15 Kasım 2017, 20:12:13Toprağım gözenekler fışkırdı fışkıracak gibi senin açıklığın az ve sık bir ekim Allahın izni ile bomba olacak inşallah. toprağım yaa valla müthiş kaşınıyor allahım herkese nasip etsin yaa gerçekten çok zor bir süreç
Alıntı yapılan: hazar - 15 Kasım 2017, 22:35:45Alıntı yapılan: Beta - 15 Kasım 2017, 20:12:13Toprağım gözenekler fışkırdı fışkıracak gibi senin açıklığın az ve sık bir ekim Allahın izni ile bomba olacak inşallah. toprağım yaa valla müthiş kaşınıyor allahım herkese nasip etsin yaa gerçekten çok zor bir süreçHaklısın valla çok sabır istiyor. Kaşıntı bendede var tirnaklarimla kazıyasım geliyor bazen. inşallah iyiye işarettir. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Alıntı yapılan: hazar - 15 Kasım 2017, 09:43:27Alıntı yapılan: AlpArslan - 14 Kasım 2017, 22:58:58Yakın tarihlerde ektirmişiz, aramızda 4 gün var ekilenlerden en az fireyle sürecini tamamlarsın insallah gönlünce oluralparslan kardeşim güzel yorumun için çok tşk ederim senin adına bende sevindim inşallah senin içinde temennimiz iyi olması senin ve herkesin mutlu olması inşallah canım kardeşim.kardeşim senin konuyu bulamadım
Alıntı yapılan: AlpArslan - 14 Kasım 2017, 22:58:58Yakın tarihlerde ektirmişiz, aramızda 4 gün var ekilenlerden en az fireyle sürecini tamamlarsın insallah gönlünce oluralparslan kardeşim güzel yorumun için çok tşk ederim senin adına bende sevindim inşallah senin içinde temennimiz iyi olması senin ve herkesin mutlu olması inşallah canım kardeşim.
Yakın tarihlerde ektirmişiz, aramızda 4 gün var ekilenlerden en az fireyle sürecini tamamlarsın insallah gönlünce olur
gayet güzel gidiyor
Topram Donör sağlam görünüyor sıkıntı kalmamış maşallah.
Donör süper 👍 Net fotoğraf paylaşımın İçin ayrıca teşekkürler... arabada foto paylaşmadığın isabetli olmuş:)
Alıntı yapılan: sloocer - 17 Kasım 2017, 10:04:25Donör süper 👍 Net fotoğraf paylaşımın İçin ayrıca teşekkürler... arabada foto paylaşmadığın isabetli olmuş:)saol sloocer hocam yorumunuz için ekilen yerde saç kalmadı bu konuda sizin görüşünüz benim için önemli kaşıntı oluyor normal mi.