Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Staple - 10 Kasım 2017, 00:18:09Alıntı yapılan: hazar - 09 Kasım 2017, 22:33:29Alıntı yapılan: Staple - 09 Kasım 2017, 18:20:01O donörle nasıl rahat ediyosun ben hayatta dolaşamam öyle,makinayla orantılı bir şekilde kısalt bir şey olmaz.o sensin ben utanmam ki ne olacak sanki kimden cekinecem şükür birşey kalmadı fazla zaten kapanıyor tamam kızma hemen kötü anlamda demedim bu kadar beklemene gerek yok kısaltmanın zararı yok anlamında söyledim yoksa tabiki için nasıl rahat ediyorsa öyle takıl:))abo kardeşim özür dilerim yeminle gülücük katmıştım koymamış kızma yok azla estafurrulah yanlış anlaşıldım ve haklısın okuyunca öyle anlaşılıyor tekrardan özür dilerim.
Alıntı yapılan: hazar - 09 Kasım 2017, 22:33:29Alıntı yapılan: Staple - 09 Kasım 2017, 18:20:01O donörle nasıl rahat ediyosun ben hayatta dolaşamam öyle,makinayla orantılı bir şekilde kısalt bir şey olmaz.o sensin ben utanmam ki ne olacak sanki kimden cekinecem şükür birşey kalmadı fazla zaten kapanıyor tamam kızma hemen kötü anlamda demedim bu kadar beklemene gerek yok kısaltmanın zararı yok anlamında söyledim yoksa tabiki için nasıl rahat ediyorsa öyle takıl:))
Alıntı yapılan: Staple - 09 Kasım 2017, 18:20:01O donörle nasıl rahat ediyosun ben hayatta dolaşamam öyle,makinayla orantılı bir şekilde kısalt bir şey olmaz.o sensin ben utanmam ki ne olacak sanki kimden cekinecem şükür birşey kalmadı fazla zaten kapanıyor
O donörle nasıl rahat ediyosun ben hayatta dolaşamam öyle,makinayla orantılı bir şekilde kısalt bir şey olmaz.
Senin resimler ne zaman geliyo kanka
Sabırsızlanıyoruz kardeşim 😊
Yakın tarihlerde ektirmişiz, aramızda 4 gün var ekilenlerden en az fireyle sürecini tamamlarsın insallah gönlünce olur
Alıntı yapılan: AlpArslan - 14 Kasım 2017, 22:58:58Yakın tarihlerde ektirmişiz, aramızda 4 gün var ekilenlerden en az fireyle sürecini tamamlarsın insallah gönlünce oluralparslan kardeşim güzel yorumun için çok tşk ederim senin adına bende sevindim inşallah senin içinde temennimiz iyi olması senin ve herkesin mutlu olması inşallah canım kardeşim.