Saç Ekimi Sonuçları
Ne diyecekler bişey olur sorun çıkar diyeceklerini mi sanıyorsun? Bir şey olmasa bile operasyon olan kişiyr böyle bir davranış olur mu? Hangi saç ekimi merkezinde görüşmüş bu? İki dünya bir araya gelse kapısından geçmem öyle bir saç ekimi merkezinin. Adamı 3/4 saat beklet bir şey olmaz de bu riski hastaya vermeye ne hakkınız var
Şuan benimle ilgilenen kişiye yazdım cevap vermesini bekliyorum. Ben 3 kere söylesim bak bu aldıklarınızın beklemesi iyi değil diye ama yok yok biz onu özel sıvı ile koruyoruz diyor.
Greftler de sorun olacağını düşünmüyorum ama bu yapılan da hiç doğru bir şey değil belirttiğim gibi artık ekim olmuş bitmiş bundan sonra önemli olam güzel bir sonuç alman ama bu hatayımda senin gönlünü bir şekilde alarak telafi etmeleri gerek bişey olmaz demekle olmuyor
Çok teşekkür ederim. Söyledim. Birşey olmaz deniliyor. Ben sonuca bakacağım. Sizin dediğiniz gibi şuan yapacak birşey yok.
Kafana takma kardeşim bir şey olmaz. Aslan gibi çıkar saçların, efsane de olur. Dert etme kendine bakımını düzgün yap. Vitaminini düzenli al.
bence güzeloalcak bu merkezin kötü bir ekimine denk gelmedim bazıları çok iyi bazıları orta kalite ama kötüsünü görmedim en kötü menmun alırsın bence ama önceliğin kafaya takmamak olsun takarsan korktuğun başına gelir.
Çok teşekkür ederim vitamin olarak ne alıyım?